- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Kuzum doktor hic aciklama.yapmadi her sey normal dedi yani anlamiyorum normal.olan neymis bende
Hcg mi kuzum ?Canım sana ne dicem bak bende enfeksiyon varken 0.10 çıkmıştı enfeksiyonu atlattım 1.20 çıktı değerim
Hcg mi kuzum ?
benm oluyor canım :)Kizlar merak ettigim birsey var. Esinizle iliskiden sonraki gun uzayan akintiniz oluyor mu??
Anladim cnm :)benm oluyor canım :)
canım ovu testi ilk idrarla yapmadın dimi?aslında anlattığını göre 1-2 gün sonra yumurtlaman lazim.3 gün daha yap bakalım sonuç ne olacakEki Görüntüle 1894683 Kızlar fikrinizi almak istiyorum bugün SAT 12. günüm (7ekim) 2 gündür ovu testine başlamıştım. Bugün hafif ağzımda tatsızlık, sabah uyandığımda göğüslerimde sızlama, gün içindede hafif kasık ağrılarım olunca, acaba yumurtlama günümmü yaklaşıyo wc de dikkat edeyim bakayım o akıntıyı yakalayabilecekmiyim dedim ve gördüm düşmeden peçeteyle yakaladım. Baya bildiğimiz şeffaf, yumurta akı renginde tutunca uzayan sümüksü bir akıntı. Her günki saatimdede ovu testimi yaptım. (7ekim) Koyu renk çıkar diye tahmin ediyodum ama gördüğünüz gibi diğer iki günden koyu ama olması gerekenden silik çıktı. Yani şimdi bu belirtiler daha vakit var demek mi sizce ? Ya da yarın daha da netleşirmi dersiniz ?
Adet olcam galiba kahve akintim geldi benim adetten snra yapim onu daEvet canım soğan suyu ile enfeksiyonu yenmiştim değerim düzeldi
Benide ilk hamileliğimde dış gebelik diye korkuttular hatta panik içinde kan aldılar haftaya bi daha alıcaz dediler. Psikolojim bozuldu derken bi hafta sonra kalp atışını gördük. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle bebiş gelir.İkisine de baktı canim görmedi birşey işte en son adet tarihim 24 ağustos yeni olduğu icinmi dir rahim duvarin kalin dedi
Sen pazar ve salı günü de kan ver canım değerlerin artıyorsa sıkıntı yok obur hafta da doktora gidersin şimdi gitsen goremezsin çünkü çok kucuk ben öyle yapmıştım değerler artınca gittim 2000 i geçmişti hatta öyle gittik gormustuk çok sukurTesekkur ederim canım. İki güne bir kan vermek gerekiyor mu yoksa 10 gün beklemek mi gerekir
Amin canım inşaAllah Allah razı olsunAllah daha beterinden korusun geçirdiği geçireceği en büyük kazası bu olsun inşallah
canim peki degerin 2 kat artisini takip ettinmi.gerci 179 daha cok kucuk goremezki.bu doktor neyin kafasini yasiyo anlamadim..Gecen hafta çarşamba 11.7 pazartesi 175.9 çıktı bidaha da yapmadim kan testi pzartesi bidaha gidicdm doktora alttan da usttende görmedi korkuyorum
Bilmoyorum ki en son adet tarihim 24 agustos canım 4 haftalik heraldeKaç haftalık şu an canım ?
Hamilesin tebriklerSabah koşarak eczaneye gittim erken hamilelik testi sadece predictor early varmış aldım denedim bi tane çok belirgin bi tanede çok silik bi çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Birakip gidicektn demek bizi ask olsun canim heh böyle ol işte pes etme bizi bırakmaDogru diyorsun kuzum simdi adett olup yeni doneme odaklanma zamani pes etmicem melegime kavusana kadar ugrasicam yilmak yokk kndime geldm valla okuyunca yazdıklarıni gtmiyorum bi yeree :))
Kizlar merak ettigim birsey var. Esinizle iliskiden sonraki gun uzayan akintiniz oluyor mu??
benm oluyor canım :)
Canım pedictör şaşmazÇizginin biri çok silik acaba olabilir mi
evet 1000 ve üstü olmasi lazim görünmesi içincanim peki degerin 2 kat artisini takip ettinmi.gerci 179 daha cok kucuk goremezki.bu doktor neyin kafasini yasiyo anlamadim..
içerde kalan sperm ler dökülüyor belki de :)Benimde oluyor. Hatta gecen ay kendi kendime ne cok akıntım var kesin hamileyim dedim:) sonra farkettimki ilişki sonrası oluyo bu. Neden oluyo acaba ?
benm oluyor canım :)
Adet olcam galiba kahve akintim geldi benim adetten snra yapim onu da
içerde kalan sperm ler dökülüyor belki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?