2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım ovu testi ilk idrarla yapmadın dimi?aslında anlattığını göre 1-2 gün sonra yumurtlaman lazim.3 gün daha yap bakalım sonuç ne olacak

İkisine de baktı canim görmedi birşey işte en son adet tarihim 24 ağustos yeni olduğu icinmi dir rahim duvarin kalin dedi
Benide ilk hamileliğimde dış gebelik diye korkuttular hatta panik içinde kan aldılar haftaya bi daha alıcaz dediler. Psikolojim bozuldu derken bi hafta sonra kalp atışını gördük. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle bebiş gelir.

Tesekkur ederim canım. İki güne bir kan vermek gerekiyor mu yoksa 10 gün beklemek mi gerekir
Sen pazar ve salı günü de kan ver canım değerlerin artıyorsa sıkıntı yok obur hafta da doktora gidersin şimdi gitsen goremezsin çünkü çok kucuk ben öyle yapmıştım değerler artınca gittim 2000 i geçmişti hatta öyle gittik gormustuk çok sukur

Gecen hafta çarşamba 11.7 pazartesi 175.9 çıktı bidaha da yapmadim kan testi pzartesi bidaha gidicdm doktora alttan da usttende görmedi korkuyorum
canim peki degerin 2 kat artisini takip ettinmi.gerci 179 daha cok kucuk goremezki.bu doktor neyin kafasini yasiyo anlamadim..

Dogru diyorsun kuzum simdi adett olup yeni doneme odaklanma zamani pes etmicem melegime kavusana kadar ugrasicam yilmak yokk kndime geldm valla okuyunca yazdıklarıni gtmiyorum bi yeree :))
Birakip gidicektn demek bizi ask olsun canim heh böyle ol işte pes etme bizi bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…