2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Beta hcg kaçtı canım ben de geçirdim dış gebelik. İki günde bir ikiye katlıyor mu değerin?

Kızlar ya benim göbeğin alt tarafı çok değişik bugün şu an sıcaklığı fazla gibi bşde hafiften ağrı var aynı yerde ani harekette değişik birşeyler oldu buna benzer bişey yaşayanınız oldu muuuu neden sizce.bat 5

tarih saat şaşmaz saolsun gelir sevmedim seni kırmızı bu ayda boş geçtik gol yok oleeeyyyy yokAllahım sınavın ağır geliyor artık rabbim duy sesimi

canım ovu testi ilk idrarla yapmadın dimi?aslında anlattığını göre 1-2 gün sonra yumurtlaman lazim.3 gün daha yap bakalım sonuç ne olacak

Hayır canım saat 3 gibi yapıyorum, 2 saat öncesinde hiç sıvı almadan yapıyorum. Az önce yeniden yaptım, 3 gibi yaptığımdan biraz daha koyu çıktı. Anladığım kadarıyla yumurtlama yarın yada sonraki gün olucak. Akıntı demekki onun habercisi. Teşekkür ederim ilgin için. Koyuyu yakaladığım zaman tekrar atarım resim.

kızar banada yardım lütfeeen

evet akıntı haberci.akintidan 1-2 gün sonra yumurtlarmis insan.ben hep o gün zannederdim ama ovu testlerinden anladim.artik ovu yapmadan anlıyorum aşağı yukarı ne zaman catladigini

canım herha gi bi sorun varmi?ne zamandır deniyorsunuz ki?umarım gerek kalmadan hamile kalirsin.

evet akıntı haberci.akintidan 1-2 gün sonra yumurtlarmis insan.ben hep o gün zannederdim ama ovu testlerinden anladim.artik ovu yapmadan anlıyorum aşağı yukarı ne zaman catladigini

Tecrübe artık diyosun yani teşekkür ederim tekrar bizde düşe kalka öğrenicez artık

Bilmoyorum ki en son adet tarihim 24 agustos canım 4 haftalik heralde
Şu an görmesi imkansız zaten canım hcg düşük daha. 5. Haftadan önce kese gözükmez, 6. Haftadan önce de kalp atışı duyulmaz canım. Gönlünü ferah tut. Daha bebişin ufacık annesi. Bi büyüsün bak pıt pıt atan kalbini de duyacaksın inşallah

Benimde oluyor. Hatta gecen ay kendi kendime ne cok akıntım var kesin hamileyim dedim:) sonra farkettimki ilişki sonrası oluyo bu. Neden oluyo acaba ?
Bildiğim kadarıyla
Benim birde once akinti geliyor sonra su gibi birsey geliyor.
Bildiğim kadarıyla erkek içeriye boşaldığında bunun içinde spermde var su da var menide varmış...o yüzden fazlasını gerksiz olanları rahim dışarı atıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…