Sabah daha iyi sonuc alirsn sabahi bekle istersenKızlar gebelik testini illa sabah mi yamak lazım. Ben şimdi eşimi eczaneye gönderdim dayanamadım. Yapsam sağlıklı sonuç alamazmiyim
Canım bu test negatif..Kızlar fotoya bakar mısınız? Adetime 5 gün var. Ovulasyon testi böyle çıktı. Yumurtluyor muyum yine?
Bu değere mi dedi bu lafı?Ben 14 de verdim kan. 15.30 da aldım sonucu. Dr a gösterdim perşembe tekrar gel dedi. Keseyi görmeden hamilelik başladı diyemeyiz dedi. Bu arada beta hcg değerim 473.1 çıktı.
Hayırlısı canım..Bende kendimden cok ümitliydim ama hayirlisi artik
Aynısı bende de var canım. Benim sol tarafimda da ağrı var. Adetime daha 1 hafta vardı bel agrilarim başladı. Şuan adetime 5 gün var senin gibi aynilarini ben de yasiyorumKızlar ya benim göbeğin alt tarafı çok değişik bugün şu an sıcaklığı fazla gibi bşde hafiften ağrı var aynı yerde ani harekette değişik birşeyler oldu buna benzer bişey yaşayanınız oldu muuuuneden sizce.bat 5
Çok şükür...
Kasıklarıma batma oluyor ama geçen hafta yumurtladığımı biliyorum. İnşallah tutmuşturCanım bu test negatif..
2 gunde 1 sperm kalitesi icin ideal bi sure .
Canım oluyor olmaz mı...hamisler kasik agriniz varmi.arada kasik agrilarim oluyo bu normalmi
Anadolu yakasına taşındığımız için mecburen gittim bugün. Buraları bilmiyorum ve açıkcası Dr un tavrından çok rahatsız olduğumdan soru bile soramadım zaten. Güya özel hastane ama gördüğüm muamele devlet hastanesindekinden bile duyarsızdı.Bu değere mi dedi bu lafı?
Doktor olduğuna emin mi değil acaba kendileri???
Hey yarabbbim...
Salı kesen gözükebilir.
Benim değer 64 iken doktorum böyle demedi.
Doktor seçimini bir daha düşün bence.
Canım benimde 5 gün var batım 12 ekim .dün geceden beri bi garip benim aynı yerAynısı bende de var canım. Benim sol tarafimda da ağrı var. Adetime daha 1 hafta vardı bel agrilarim başladı. Şuan adetime 5 gün var senin gibi aynilarini ben de yasiyorum
Canım tebrik ederim. Ama hafta içi gidip tekrar kan yaptır. Yükseldiğini gör derim...Kızlar kan sonucunu aldım beta hcg 27 çıktı. İlk aşamayı atlattım. Daha erken olduğu için ikinci aşama kesenin görünmesini beklicem yani önümde yaklaşık bi 9-10 gün var.inşallah devamı da olur
Anladım canım teşekkür ederim benim adetime 6 gün var ama arada bi hafif batma oluyor ama öyle cok ağrılı degil. Bende bi kez hamilelik geçirmiştim onda sadece bi gün aşırı agrı yasamıstım ama hamile olduğumu bilmiyordum ve adetimin üzerinden de baya geçmişti bilmiyorum bu işler zor işler merak etmeden durulmuyorBeni. İlk gebeligimde asiri kasik agrim vardi. Hatta elimi kasiklarimdan. Cekemiyordum iki buklum yatiyordum. Benim adete 2hafta kala batma oluyordu. 4-5 haftalikken asiri kasik agrisiagrisi oldu.zaten sonrada dusuk yaptim.
HCG kaç çıktı?kızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Ya sen o doktora git diplomayı hangi bakkal veryormuş sor bizde alalım.Gecen hafta çarşamba 11.7 pazartesi 175.9 çıktı bidaha da yapmadim kan testi pzartesi bidaha gidicdm doktora alttan da usttende görmedi korkuyorum
Canım eline sağlık güzel olmuşCanlar kaba taslak bir liste yaptım önerileriniz varsa alabilirm hamılelerın haftalarını falan yazmak sonra cınsıyet falan ne biliym baska seyler böyle sade oldu gibi
Benim de 12 ekim. Bende de tuhaf şeyler var ama psikolojik mi bilmiyorum . Bacaklarimi uzatıp gerinince kasiklarim cok agriyor. Benim adetime en erken 2 gün önce varken sancım başlardı. Evlenince insanın bütün her şeyi degisiyorCanım benimde 5 gün var batım 12 ekim .dün geceden beri bi garip benim aynı yertest yapmak istiyorum ama daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?