2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar fotoya bakar mısınız? Adetime 5 gün var. Ovulasyon testi böyle çıktı. Yumurtluyor muyum yine?

Eklentiler

• image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 50
Ben 14 de verdim kan. 15.30 da aldım sonucu. Dr a gösterdim perşembe tekrar gel dedi. Keseyi görmeden hamilelik başladı diyemeyiz dedi. Bu arada beta hcg değerim 473.1 çıktı.
Bu değere mi dedi bu lafı?
Doktor olduğuna emin mi değil acaba kendileri???
Hey yarabbbim...
Salı kesen gözükebilir.
Benim değer 64 iken doktorum böyle demedi.
Doktor seçimini bir daha düşün bence.

Aynısı bende de var canım. Benim sol tarafimda da ağrı var. Adetime daha 1 hafta vardı bel agrilarim başladı. Şuan adetime 5 gün var senin gibi aynilarini ben de yasiyorum

Bu değere mi dedi bu lafı?
Doktor olduğuna emin mi değil acaba kendileri???
Hey yarabbbim...
Salı kesen gözükebilir.
Benim değer 64 iken doktorum böyle demedi.
Doktor seçimini bir daha düşün bence.
Anadolu yakasına taşındığımız için mecburen gittim bugün. Buraları bilmiyorum ve açıkcası Dr un tavrından çok rahatsız olduğumdan soru bile soramadım zaten. Güya özel hastane ama gördüğüm muamele devlet hastanesindekinden bile duyarsızdı.

Aynısı bende de var canım. Benim sol tarafimda da ağrı var. Adetime daha 1 hafta vardı bel agrilarim başladı. Şuan adetime 5 gün var senin gibi aynilarini ben de yasiyorum
Canım benimde 5 gün var batım 12 ekim .dün geceden beri bi garip benim aynı yer test yapmak istiyorum ama daha var

Canım tebrik ederim. Ama hafta içi gidip tekrar kan yaptır. Yükseldiğini gör derim...
Yani doktorunda bunu istemiş olması gerekiyor..
Geç döllenme çünkü seninkide.
Ya da kan yaptırmak istemiyorsan ucuz gebelik testlerinden al 2 günde 1 yap. Ben artışımı kan hariç evde de test yapıp takip ettim. 2 günde bir hcg arttığı için en son kıpkırmızı oldu test

Beni. İlk gebeligimde asiri kasik agrim vardi. Hatta elimi kasiklarimdan. Cekemiyordum iki buklum yatiyordum. Benim adete 2hafta kala batma oluyordu. 4-5 haftalikken asiri kasik agrisiagrisi oldu.zaten sonrada dusuk yaptim.
Anladım canım teşekkür ederim benim adetime 6 gün var ama arada bi hafif batma oluyor ama öyle cok ağrılı degil. Bende bi kez hamilelik geçirmiştim onda sadece bi gün aşırı agrı yasamıstım ama hamile olduğumu bilmiyordum ve adetimin üzerinden de baya geçmişti bilmiyorum bu işler zor işler merak etmeden durulmuyor

Gecen hafta çarşamba 11.7 pazartesi 175.9 çıktı bidaha da yapmadim kan testi pzartesi bidaha gidicdm doktora alttan da usttende görmedi korkuyorum
Ya sen o doktora git diplomayı hangi bakkal veryormuş sor bizde alalım.
HCG 2000 olmadan alttanda ultrasondan da gözükmez.
Hemen değiştir doktoru hemen.

Canım benimde 5 gün var batım 12 ekim .dün geceden beri bi garip benim aynı yer test yapmak istiyorum ama daha var
Benim de 12 ekim. Bende de tuhaf şeyler var ama psikolojik mi bilmiyorum . Bacaklarimi uzatıp gerinince kasiklarim cok agriyor. Benim adetime en erken 2 gün önce varken sancım başlardı. Evlenince insanın bütün her şeyi degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…