2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Spermler geri geliyor ilişki sonrası hemen kalkınca daha cok gelir
Can'ım o geri gelenler hepsi sperm degil spermin içinde neler neler var rahme zaten belirli sayıda sperm ilk beş dakika içinde ilerliyor ilerlemeyenler kalan güçsüz spermler ve meni yani istediğin kadar uğraş rahim onları dışarı Atacak görevi bu

Varya ne muradın varsa olur inşallah canım gönlüme su serptin içim okadar sızladiki anlatamam sana

kızlar bugün doktora gittim ilk muayene kanda gebelik var ama ultrason da hiçbisi gözükmedi dış gebelik te olabilir dedi boyle bir durum yaşayan varmi nolur varsa söyleyin korkuyorum
Benim yeğenim geçirdi diş gebelik bebek kese oluşmadan rahim dısında olusuyomus. Zor bı durumdu inşallah yoktur öylebişey

Bnde onu kasttetmiştim ama uzun uzun yazmadım

Kızlar dün ateşimi ölçtüğümde 33 lü bişeydi şimdi 34.7 olmuş yumurtlama dönemindeyim o zaman dimi tuhaf bi akıntım var zaten sarı renkte az ama rahatsız ediyo yürüyünce kaykay olmuş gibi ahaha o ne biçim anlatmaydı kendime güldüm neyse günlük pedi bir ucunu diğer ucuna denk getirip bastırıyorum açılırken dıbık gibi yaa şivem türkçeyi mahfetti kızlar inşallah anlatabilmişimdir yumurtlama nasıl oluyo böylemi derecem artınca ne bilim

Olabilir cnm degerlendir bu haftayi.

canım herha gi bi sorun varmi?ne zamandır deniyorsunuz ki?umarım gerek kalmadan hamile kalirsin.
Sağol canım iyi dileklerin için 4 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz.Resimde Sperm hareketsizligi var.20 eylülde ilk aşılamami oldum birkaç gün önce Nagatif olduğunu öğrendim. Bu ay dinlenip Kasım ayında tüp bebek deniycez.Zaten aşılamaya pek ümit vermiyordu doktorlar.Hayırlı canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hamile arkadaslar size bi sorum var bazılarınızda şiddetli kaşık agrısı olmuş ya bu olanlar adet günlerinizde mi oldu bu agrılar yoksa böyle 5 6 kala felan mı oluyor

Hamile arkadaslar size bi sorum var bazılarınızda şiddetli kaşık agrısı olmuş ya bu olanlar adet günlerinizde mi oldu bu agrılar yoksa böyle 5 6 kala felan mı oluyor
Beni. İlk gebeligimde asiri kasik agrim vardi. Hatta elimi kasiklarimdan. Cekemiyordum iki buklum yatiyordum. Benim adete 2hafta kala batma oluyordu. 4-5 haftalikken asiri kasik agrisiagrisi oldu.zaten sonrada dusuk yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…