2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Masallah diyelim o zaman :)) ya benim goguslerim sizliyor bu adet oncesi hep olurdu zaten ama suan adet sancisi cekiyorum sanki ve akintim var ama bunlar adetten once de olan seyler sanki adet oldum olucam gibi ama testte ki cizgi nolcak ya ooof ooof peki ucreti ne kadar canim? Olmadi ozele giderim sonuc 1 saatte veriliyosa iyiymis ya. Ben aile hekiminde dusunmustum bos yere hast.gitmeyeyim diye yakin cnku aile hekimi onda da ertesi gunu anca cikiyor sonuclar diye biliyorum

anladım canım sen arafda kalmışsın keşke dırek kan sonucu alcan bı yer olsa ozeller ğecıktrıo cnm ıkı marka yaptım bırı laboquıck normal ğebelıok testı dığerıde predıctor 6 ğün oncesıne kadar yapılan erken ğebelık testı

yok canım bak sıstemı yazayım bensana devlet hastanesının acıl bolumune ğıt kan vercem de kayıt yaptır sonra hemşıreye ğebelık ıçın de kan alıolar bır saate cıkıo tamamen sıfır ucret....

kizceler umidinuzi kesmeyin canlarim bu tip yakindiginiz insanlar hepimizin hayatinda soz yaparsin nisan nezaman nisandan sonra dugun sonra cocuk nezaman derlr sanmayin ki sorular biter cocuk dogurusun toparlanmadan 2 cocugu sorarlar onlar sadece cevredekileri sikistirmak icin yaratilmis bi kac insandan ibaret allah ne zaman dilerse verir herseyi deyip gecin allaha havale edin takmayin kafaniza allah herkes icin hayirlisini nasip etsin

O zaman acile gideyim duruma gore olmazsa aile hekimine giderim. Valla dedigin gibi arafta kaldim adetim korunmayi biraktiktan sonra mi dengesizlesti ki bunu yasayan cok bayan var korunmayi biraktim adetimn duzeni bozldu diyende var kadinlar kulubunde bide sogan kurunden dolayi da adeti gelmeyenler var benim kafam allak bullak ama testte yaptim 2 gun arka arkaya ikiside boyle cikti belli belirsiz goruyor gibiyim ki sizde goruyorsunuz burda seninkine de benziyor ama adet olcakmisim gibi sancim da basladi ooof ooof Rabbim hayirlisini versin boylr belirsizlik insani mahfediyor adet olsam bu kdr uzulmem boylr gebelik gibi gorunup sonrasinda hayal kirikligi cok kotu olacak

evde test varsa saba ılk ıdrarla tekrarla canım daa net cıkacaktır senın ğününde ğeçmış canım bnm benım da 5 ğün var ğünüme snın umut bnmkınden yuksek :)

evde test varsa saba ılk ıdrarla tekrarla canım daa net cıkacaktır senın ğününde ğeçmış canım bnm benım da 5 ğün var ğünüme snın umut bnmkınden yuksek :)
Seninde avantajin adetine daha gunler olmasina ragmen benimki gibi cikti testin bide 5 gun sonrasini dusun koyu cikacaktir insallah :) benim 2 ve 3 gun gecince ard arda yaptim gordugun gibi cikti yani hic gorunmeyecek kadar azdi belki gec dollenme dedikleri budur bilmiyorum ama adet sancilarim başladı oldum olucam gibi yok ki canim yarin hemen almayi dusunuyorum onerecegn marka var mi?

görmemıoşımdır canım pardon :) perş tekrarlıcam ınş canım 2 ğünde bı artıo artmazsa bı hehycandı geçtı dıcem ama artarsa çftetellı :):)

Ayyy cok heyecanlı yaaa,ins hayırlısıyla degerin artar mutlu haberi.alinca.rahat edersin canim, hemen.öğrenir ogrenmez yaz buraya da merakta birakma bizi,eğer artarsa değer ohh gelsin ciftetelli gelsin horon gelsin roman.havasi buarada hangi kurleri yapmistin sen ,corekotu kürünü mü, bnmde adetim bugun bitti bikac güne baslicam kurlere.kndime.incir kürü yapiyim diyorum,esime.de. keçiboynuzu alip yedirsem diyorum ne dersin

canım çörek otu bal tarçın keısnlıkle yap ben bu ay onu yapıp doktora ğttım yumurtalıkların super ğelışmış bu ayı ıyı değerlendır dedı... sonra bu ay eşımde sperm yavaşlığı cıktı sabah aç karına bır kahve fıncanı çakşır kökü suyu kaynatıp ıçırdım.. gece yatmadanda 6-7 keçı boynuzunu kaynatıp suyunu ıçırdım :))) ay ınş ınş hepımız bebış alcaz bu kucaklar boş kalmıcak ınşşş canım bnm they tey

canım bebetıme yada laboquıck al normal yapcaksan ama erken ğebelık alırım dıosan predıctordan memnun kaldım ben 20 tl dedı eczacı bı yutkunduydum kadın sonu ğüzel oalcaksa neden olmalısın al dene dedı bı ğazla aldıydım erken ğebelık tetsı predıctoru :)))

Nekadar yaptın nasil yaptın bu.kürü canim?incir yerine.bunu mu ypiyim ikisi beraber sıkıntı mi yaratır birini yapmak mi.gerek?esim keçiboynuzu severim ben kıtır kıtır yerim dedi ya bakalim.

Kizlar iyi geceler cumleten.
Bugunlerde topik bayagi bir sessiz. Bayram dolayisyla herhalde. Kimlerde ne var ne yok son durumlar nedir. Tedavi goren varmi.?
myzt canim sen sonuc alacaktin ne oldu o is.??
Pazartesi itibariyle yum haftama giricem ve bu ay sabirla bekliycem. Esime soz verdim. Adet gunum 4 yada 5 gun gecmeyince test alipta yapmayacagim. Ve yine pazartesi doktor konrtolum var. Dua edin kizlar vir suru saglikli yumurtam olussun ve catlasin Insallah guzel haberler alayim. Bu arada belli belirsiz hamilelerimiz var sanirim simdiden hayirli olsun.
Rabbim tamamini erdirsin.

Ve tum isteyen herkese hayirlisi sagliklisiyla nasip olsun insallah canlar.

Nekadar yaptın nasil yaptın bu.kürü canim?incir yerine.bunu mu ypiyim ikisi beraber sıkıntı mi yaratır birini yapmak mi.gerek?esim keçiboynuzu severim ben kıtır kıtır yerim dedi ya bakalim.
canım yedırme suyu daaa ıı oluo dıe bılıourmç.... sna ğelınce ıkısı bı arada olurmu bılmıorum ınan ama ben saba aç karına bı tatlı kaşığı yedım çörek otu küründen tarıfıde şole yazıodu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Tatlim adetime 3 gun kala falan goguslerimin sadece Yanlari cok sizliyodu kiyafet degisirken aciyodu falan bir hafta gectikten sonra gogus uclarim acimaya basladi once dokundukca aciyodu yada sutyen yokken ama su anda ara ara bi sizlama geliO uclarina bide benim gogus agrim ilk farkettigimde adet oncesi arkadan uclara dogru arada boyle bi sizi giriyodu

Anladim canim ama adetim bugun bitti benim buna baslamak icin.gec kaldim ozaman,olmadi bu.ay incir yapiyim bidaha adetim gelirse insa gelmez tabi de gelirse ekimde corekotuna basliyim en iyisi.keçiboynuzu suyunu.nasıl yptin sıcak suda beklettin mi, nasil uyguladi esin?

cnm 6-7 keçı boynuzunu mınık mınık kırıp 2 bardak lık su kaynatıyorum tencerede sonra kaynayan suyun ıçıne keçı boynuzlarını atıyoruz ağzı kapalı bı şekılde 3-4 dk kaynatıyoruz. kaynadıkdan sonra altını kapatıp 20 dk donlendırıp sonra ıçınden keçı boynuzlarını alıp suyu soğuyunca ıçıyor sıcakken mıdesı bulanıomuş :) o şekıl yanı
Sup3risi canım benım dularımız sneınle o muteşem tıp tıp tıp sesını duyacaksın emınım Allah yüzüne baksın kan verdınmı değerın kaç belırlı bı değerden sonra çağırıo dr lar kalp atımı ıçın dıe bılıorum o değerı gördüysen duyarısın ınşşş

Anladim canim belirtiler kisye gore degisebilir tabi insallah hayirlis olur cok sagol yardimin icin insallah guzel haberler veririm

Bende bebe time almistim 2 testi de bu marka ile yaptim ikisnde de ayni renk oldu belli belirsiz hatta esim hala ben goremiyorum diyor 4tl biseydi ama o testen memnun olmayan ne cok bayan varmis aldiktan sonra girdim markasini arastirdim o zaman 2 farkli marka alayim en iyisi :) belki gaza gelir hassasi da alirim ama benim gunum gecti yarin 4.gunum olacak normal testtin de ismi gormesi lazim :)

Anladim canim belirtiler kisye gore degisebilir tabi insallah hayirlis olur cok sagol yardimin icin insallah guzel haberler veririm
Aminn canim benim hayirlisiyla tek tek hepinizin guzel haberlerini 4 gözle bekliyorum dua ediyorum hepinize yol arkadasim kader ortagim oldunuz allah hepinizden binlerce kez razi olsun. Elimden geleni yaparim herzaman tatlim ne demek tesekkure bile gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…