Allah razi olsun canim insallah Rabbim cumlemizin yüzünü güldürür.Aminn canim benim hayirlisiyla tek tek hepinizin guzel haberlerini 4 gözle bekliyorum dua ediyorum hepinize yol arkadasim kader ortagim oldunuz allah hepinizden binlerce kez razi olsun. Elimden geleni yaparim herzaman tatlim ne demek tesekkure bile gerek yok.
Evet bende duydum aynisini. Bebetime cok yanlis sonuclar vermis. Hatta bir tanidiginda basina gelmisti. En guzeli farkli marka testlerle yapman.Bende bebe time almistim 2 testi de bu marka ile yaptim ikisnde de ayni renk oldu belli belirsiz hatta esim hala ben goremiyorum diyor 4tl biseydi ama o testen memnun olmayan ne cok bayan varmis aldiktan sonra girdim markasini arastirdim o zaman 2 farkli marka alayim en iyisi :) belki gaza gelir hassasi da alirim ama benim gunum gecti yarin 4.gunum olacak normal testtin de ismi gormesi lazim :)
Aminnn canim aminnnn insallah hicbir sorun yoktur ve insallah sizin sonuclarinizda hepimizi sevindirirAllah razi olsun canim insallah Rabbim cumlemizin yüzünü güldürür.
Insallah sende doktor kontrolunden güzel haberlerle gelirsin :)))
Insallah canim benimmAminnn canim aminnnn insallah hicbir sorun yoktur ve insallah sizin sonuclarinizda hepimizi sevindirir
Oyle yapicam canim senin onerebilecegin marka var mi guvenilir ? Bebe time 2 kere denedim ikisinde de belli belirsiz ciktiEvet bende duydum aynisini. Bebetime cok yanlis sonuclar vermis. Hatta bir tanidiginda basina gelmisti. En guzeli farkli marka testlerle yapman.
kızlar ben hala regl olmadım ne yapcam en son rwgl 21 temmuz ve 14 agustos sadece lekelenme hamilelik testi en son 31 agustostu negatifti söktürücüleri içtim ama olmadı ne yapacagım sonuçlarda iyi enfeksiyonda yok şu sıralar gögüslerim öyle bir şişti ki 2 beden büyüdü südyen olmuyor ve canımı yakıyor dün mosmordu buz flan koydum acıdan agladım normalde sol kasık agrırken şimdi iki kasık ve ortasında kramp tarzı oluyor ne yapacagım ben sizce birde gün içinde fena halde uyku uyumaya başladım 3-4 gündür adet gecikmesinden olurmu normalde gün içinde uyumam şimdi bayram günü 6:30da kalkmıştım kaynanama gittm 10da geri otururken uyuklamışım 12de uyandım 2de geri uyuya kalmışım geri uyandım 5te geri uyudum sonra kurban flan derken 10da eve geldim yine uyudum anlam veremiyorum normalde gece zor yatarım 3-4 gibi yatarım sabah 10da kalkarım çok uyuyamam ama anlamıyorum artık kafayı yiycem ;( bu Arada herkesin bayramını kutlarım hayırlı bayramlarınız olsun
Bende gecen ay korunmayi biraktim adetim 2 gun gecikmeli geldi normalde cok duzenlidir. Bu ay da 4 gun gecmis olacak hala gelen giden yok acaba bende de mi pko var belirtilerin nelerdi canim ya ? Ben suan adet sancisi cekiyorum kasiklarim agriyor test yaptim belli belirsiz cikti hatta buraya attim arkadaşlar da gordu bundan olabilir mi ki?Canim bende daha once dedigim gibi 4 ay adet olmadim korunmayi ilk biraktigimda ve her gecen gun belirtilerim artiyordu.bi dr a gittim hic bisey bulamadi adetimi sokturemedi..sonra dr umu deistrdim.pko varmis.dier salak anlamamis.ona gore bi ilac verdi bana hem adetimi sokturdu hem kistlere iyi gliyormus rahatlatyormus.1 haftalik tedaviyle duzene soktu yunurtalarim calismaya basladi.bu ay 13 yumurtam olusmustu hemde ilacsiz.oyuzden sen dr unu deistir hepsi goremiyor malesef herzaman herseyi
alttan muayne yapıyorlar hep buda moralimi bozuyor bu 7.nci doktor düzenli bi doktorum malesef olmadı olamıyorCanim bende daha once dedigim gibi 4 ay adet olmadim korunmayi ilk biraktigimda ve her gecen gun belirtilerim artiyordu.bi dr a gittim hic bisey bulamadi adetimi sokturemedi..sonra dr umu deistrdim.pko varmis.dier salak anlamamis.ona gore bi ilac verdi bana hem adetimi sokturdu hem kistlere iyi gliyormus rahatlatyormus.1 haftalik tedaviyle duzene soktu yunurtalarim calismaya basladi.bu ay 13 yumurtam olusmustu hemde ilacsiz.oyuzden sen dr unu deistir hepsi goremiyor malesef herzaman herseyi
Benim alttan yapmadan gormustu kistleri.sonrasinda yumurtalik takibi yaparken alttan bakti.ozaman biraz sabretcen canim.adet oldugunda hemen git ama dr a.adetliyken guzelce baksin neyin var neyin yokalttan muayne yapıyorlar hep buda moralimi bozuyor bu 7.nci doktor düzenli bi doktorum malesef olmadı olamıyor
Bende gecen ay korunmayi biraktim adetim 2 gun gecikmeli geldi normalde cok duzenlidir. Bu ay da 4 gun gecmis olacak hala gelen giden yok acaba bende de mi pko var belirtilerin nelerdi canim ya ? Ben suan adet sancisi cekiyorum kasiklarim agriyor test yaptim belli belirsiz cikti hatta buraya attim arkadaşlar da gordu bundan olabilir mi ki?
Su listeden bi dal alirim canim beklenen tarihe 18 eylul gr sen muaait olunca kesinlesince ins hamileeeee yazdirmak banada nasip olur :)Evet hanimlar bu senenin bitmesin son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
1. S selifor 3 Ekim
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül
3. @myzt 3-4 Ekim
4. @melekler-engelchen 1 Ekim
5. @Princess91 16 Ekim
6. @glmserser
7. @zyekici
8. @sukrancemal
9. @FM_ist 8 Ekim
10. @cigdemmm26 6 Ekim
11. @bebegim-gel
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül
13.Eyila23 10 Eylül
14. @tostos16
15.Smile Forever 7 Ekim
16.Dontsay
17. @Amasyali05 1 Ekim
18. @nehir-arin 20 Eylül
19. @Weravurus 23 Eylül
20. @Asimisa 31 Ekim
21.Sup3risi HAMILE
22. @Emineeemm 30 Eylül
23. @Assos
24. @Simmet
25. @madame wuu 18 Eylül
26. @ndemir
27. @nazlieylul 10 Eylül
28. @ilkinilkin 26 Eylül
29. @caninfistigi 18 Eylül
30.EceCigdem 5 Ekim
31. @Cennetim13 12 Ekim
32. @tugsem_10 6 Ekim
33. @Frkzhd 9 Ekim
34. @korelim 21 Eylül
35. @selvihmt 3 Ekim
36. @Gunayfur 29 Eylül
37. @Misk-i amber 23 Eylül
38. @nannen1
39. @Burmera 17 Eylül
40. @Betbetus 10 Ekim
41. @baby baby 26 Eylül
42.Karpatyam
43. @Musteha
44. @Ceylin elif 28 Eylül
45. @Tolpel
46. @Aynur5656
Aminnmn aminnnn insallahAhh o bebek kıyafetleri yok muuu,kac tane bebek.görmeye gittim hep bebek.kıyafetleri aldim, Allahim ins kendi bebegime de kiyafetler almayi nasip et dedim,ins diger bayram bugünleri anlatıp gülücez
Noldu kizkızlar acil bakın önemli bişey fark ettim ama enterasan Allahını hamile bayanlar bi baksın
fark ettgim şeyi yazdım kuzu bak bir acilNoldu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?