2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yap Bencede bir test

Yap Bencede bir test
cesaretim yok ama birşey yap diyor ama işte 2 aydır olmuyorum 14 agustosta lekelenme olmuştu ondan bu yana sayarsam 28-30 gündür olmuyorum 31 agustosta yaptıgımda 1,2 çıkmıştı şimdi yine aynısı çıkarsa diyede korkuyorum

Canim gogsunde kist var demekki.adetinide muhtemelen o bozuyor.sen genel cerraha git muayene ol Bence .gogus kistlerinde sadece gogusten akinti gelir.hamileik belirtilerinin ilk donemlerinde oyle bisey olmaz

Sivilcem patlasa hamile miyim dicek hale geldim benn yaa hep bisiler ariyorum burda :) benimde 10 gundur kasik agrim var 15 bat bakalim test yapcam idrar ama ne zaman yapmaliyim sizce

Bi de kizlar ben gecen ay adet olurken ilk iki gun kahverengi gelmisti leke gibi. Onu da adete dahil mi saymaliyim. Normalde 7 gun suruyor benim adetim onlari sayarsam 9 olur

Canim gogsunde kist var demekki.adetinide muhtemelen o bozuyor.sen genel cerraha git muayene ol Bence .gogus kistlerinde sadece gogusten akinti gelir.hamileik belirtilerinin ilk donemlerinde oyle bisey olmaz
canım ben anladım olayı şuan, ben mr çekindim beyin mr son zamanlarda şiddetli baş agrım ve görme kaybım vardı, en son gittigim kadın dogum uzmanı 1.2 gebelik negatif görünce prolaktin hormonuna baktı, adet olmadıgım ve hamile olmadıgım için yüksek geldi benimde şiddetli agrılarıma göre tümör olabilir diye doktora gönderdi mr sonuçları 21 eylülde belli olcak ama o hormon süt üretimi adet gecikmesi beyin tümörü ve aniden gelişen baş agrısıyla görme kaybına sebeb oluyormuş galiba sıkıntı beyinde canım ... tüm oklar ona döndü tahmin ediyordumda ama gögsümde hiç böyle bişey olmayınca telaş yapmıştım biran insan hevesleniyor

Cnm iki ay hiçte uzun bir süre deil ben üç senedir yapıyorum ama hep negatif yinede umut hiç bitmiyo bu kadar erken pes etme inşallah bebişin seninledir de bu ay son testin olur :)

Cnm iki ay hiçte uzun bir süre deil ben üç senedir yapıyorum ama hep negatif yinede umut hiç bitmiyo bu kadar erken pes etme inşallah bebişin seninledir de bu ay son testin olur :)
2 aydır adet olmuyorum canım onu diyorum

Beyindeki aksakliklarda goguste akintiya sebep olabiliyor ama hemen bukadar kotuye yorma canim.ins. hayirli haberler alirsin sonuctan

2 aydır adet olmuyorum canım onu diyorum
Haaa kusura bakma cnm yanlış anlamışım çok uzun bir süre deilmi cnm doktora gittin demi ?? Daha önce hiç böyle olmuşmuydu ?? Hayatta mücizeler hep vardır ben burda ne mucize hikayeler okudum inşallah onlardan biride sen olursun :) sen gene bir test yap

Bi de kizlar ben gecen ay adet olurken ilk iki gun kahverengi gelmisti leke gibi. Onu da adete dahil mi saymaliyim. Normalde 7 gun suruyor benim adetim onlari sayarsam 9 olur
Cnm valla pek bilmiyorum kimi lekelenmeleri sayın dio kimi kırmızılar gelince sayın dio benimki leke geliyo hemen arkasından geldiği için hiç sorun olmadı ama bence kırmızıları görünce saymalı ..

gitmedigim kadar doktora gittim,hayatımda en nefret ettigim şeye alttan muayneye maruz kaldım denilen ne varsa yaptım, ama hiç gecikmemiştim ben ömrümde hep erken olurdum hatta 14 agustosta olunca adet günüm 18 agustostu her zamanki gibi erken oldum 4 gün önceden sandım 4 gün lekelenme oldu bitti sonra bişey anlamadım en son işte 21 temmuzda oldugum başkada yok mucize evet var ama ben sanmıyorum artık ya ;( evlendigim günden beri bi düze çıkamadım. sürekli uykum geliyor halsiz yorgun hissediyorum iş yapasım gelmiyor artık eşimle kavga etcez az kaldı elim işe gitmiyor hemen elimden gidiyor direk gözüm yatakta hep yorgunum

Ayy benimde en nefret ettiğim asla yaptırmam dediğim şeydi ama el mahkum ... Psikolojiktir belki yada benim gibi doğuştan yorgunsundur ? depresyon belirtileri o söylediklerin adet düzensizliği hariç ama Onuda etkiliyordur belki bilmiyorum üzülme cnm biraz unutmaya çalış aklını başka şeylerle oyala .Ne kadardır uğraşıyorsun bebiş için ?

Cnm valla pek bilmiyorum kimi lekelenmeleri sayın dio kimi kırmızılar gelince sayın dio benimki leke geliyo hemen arkasından geldiği için hiç sorun olmadı ama bence kırmızıları görünce saymalı ..
Sagol kuzum cevabin icin

Oyle yapicam canim senin onerebilecegin marka var mi guvenilir ? Bebe time 2 kere denedim ikisinde de belli belirsiz cikti
Ucuz test olarak onerecegim marka yok. 2 farkli marka alman yeterli. Erken test dersen prediktor yada ovula ultra hassas test bunlar olabilir canim

Canim prolaktin yukselmis olabilir. Bence bir prolaktine bakilsin. Daha sonra da beyin cerrahin seni mr cektirsin. Benimde aynisi olmustu. Hem prolaktin yuksekti hemde hipofiz adenomu vardi. Canim

Kizlar cok acil cevap istiyorum lutfennn. Biliyosunuz bat 5 ekim daha cok var yani yeni bitti zaten adetim. Ama adetim bitti ama belirtilerim var hafif bas donmesi bulanti ve sol kasik batmasi var demistim hatta oglumu sallarken falan agri giriyo demistim. Simdi oglumu uyuttum tuvalete girip yatayim dedim. Tuvalete girdim birde ne goreyim camasirimda bir damla kan. Neden oldu sizce ? Bunun anlami ne olabilir basina boyle bisey gelen oldu mu hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…