- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
amin inşallah :) bu zamanda bebişler çok nazlı asıl zorluk hamile kalınca başlıyor; aman bir şey olmasın diye dikkat ederken canı çıkıyor insanınCok sagol canim benim gercekten moral oldu su an soylediklerin, Allah sana saglikli bi sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin tum isteyen arkadaslarima da bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallah
yanlış Anladın emin konuşmuyorum emanetim rabbime emanetiz ona, bu yüzden ben rahatım emanetimin sahibi var ve onu bana veren rabbimde emanet ediyor zaten dikkat ediyorum elimden geldigince gerisini rabbime bıraktım ondan rahat konuşuyorum çünkü Rabbime inandım daha ne olsunAllsh korusun cnm bu kdr emin konuşma veren allah almasınıda bilir. Sen önlemini al olursa olur....koltuk kaldırıp ah deme sonra bna ağır kaldırma dediler 2kgdan fazla kaldırmıyorum hamile deilm ama dikkt ediyorum
Niye ki :)Ya sen yaptıkça ben gaza geliyorum
Kizlarr gunaydinnnbugun evlilik yildonumumuz ama esimle aram bozuk cok kotuyum ya
Rahim filmi çok mühim. Aslında en başta yaptirmak gerekiyor. Bir yıldır bekliyosun olacak diye umutlaniyorsun ama tüpler kapaliysa bosuna beklemis oluyorsun. Rn basta acik olup olmadigini bilmek daha iyi. Benimde yaklaşık 2 yildir olmuyor. Ben butun testleri yaptirdim bir problem yok ama olmayinca da olmuyor iste. Zamani degil diyip bekliyoruz
Aynen canım çok haklısın
Malesef doktorlar yüzünden biliçsiz oluyoruz bunun önemini bilipde 1 yıldan önce gidip çektiren çok azdır...
doktorlar 1 yıl bekletiyorlar halbuki başta söyleseler daha iyi tabi
Bide aşırı pahalı 500 lira ne demek ya o parayı kazanmak için insan günlerce çalışıyor ama bunlar 5 dakikada alıyolar tabi baktılarki millet nasıl olsa mecbur kalıyo
ne kadar yolarsak kârdır derdindeler..
yazık yazık
ALLAH sizinde tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah kardeşim
bende 25 aylık evliyim ama 13 ay istemedim şimdide böyle işte napalım Allah'ın takdirinden sual olunmaz
nasip eder İnşaaAllah bizede birgün..
Kizlar 2 ay denedik olmadi Allahim kimseyi aratmasin 3. Ayimiza girecegiz nasipse her ay biraz daha umitsizlige dusuyorum biliyorum erken ama benim size sormak istedigim ciddi ciddi bi muayeneye girmeli miyim en son gorundugum doktor 1 yil dolmadan gerek yok dedi ben suan sanki dogal yollardan olmayacakmis ve ben vakit kaybediyomusum gibi hissetmeye basladim sizce napmaliyim kafam cok karisik
O tabakları ne ile boyuyorsun tatlım bende seviom öyle şeyleri ya
amin canimamin inşallah :) bu zamanda bebişler çok nazlı asıl zorluk hamile kalınca başlıyor; aman bir şey olmasın diye dikkat ederken canı çıkıyor insanınAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese tattırsın
bende rahim filmi cektirdim canim.bendende 500 lira aldilar.cok sukur bisey cikmadu.simdi en azindan aklimdan gitti tuplerim mi acaba kapali diyodum hep.aslinda yaptirmak lazimAynen canım çok haklısın
Malesef doktorlar yüzünden biliçsiz oluyoruz bunun önemini bilipde 1 yıldan önce gidip çektiren çok azdır...
doktorlar 1 yıl bekletiyorlar halbuki başta söyleseler daha iyi tabi
Bide aşırı pahalı 500 lira ne demek ya o parayı kazanmak için insan günlerce çalışıyor ama bunlar 5 dakikada alıyolar tabi baktılarki millet nasıl olsa mecbur kalıyo
ne kadar yolarsak kârdır derdindeler..
yazık yazık
ALLAH sizinde tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah kardeşim
bende 25 aylık evliyim ama 13 ay istemedim şimdide böyle işte napalım Allah'ın takdirinden sual olunmaz
nasip eder İnşaaAllah bizede birgün..
Canım yaşım 33 olduğu için ben çekilmek istedim. Doktorum 1 sene dolsun dedi. Bende ona güzelce açıkladım. Yaşım dolayısıyla 6 ayı geçtiğini, eşimde sorun olmadığını, rahimde sorun olmadığını biliyoruz ama tüplerde varsa görünmüyor diye biliyorum dedim. Eğer bir tedavi gereken durum varsa hemen başlayabilirsiniz dedim. Çok mantıklı çekelim dedianestezili çektirdim. Ağrı olmadı yani hissetmedim. Uyandığımda hafif adet sancısı gibi ağrı oldu. 4 gün de çok az kanamam oldu
aynen canim.bende rabbim sana emanet diyorum.insallah kesesini kalp atislarini duyup biraz rahatlarim.canim sende mide eksimesi oluyomuyduyanlış Anladın emin konuşmuyorum emanetim rabbime emanetiz ona, bu yüzden ben rahatım emanetimin sahibi var ve onu bana veren rabbimde emanet ediyor zaten dikkat ediyorum elimden geldigince gerisini rabbime bıraktım ondan rahat konuşuyorum çünkü Rabbime inandım daha ne olsun
bende rahim filmi cektirdim canim.bendende 500 lira aldilar.cok sukur bisey cikmadu.simdi en azindan aklimdan gitti tuplerim mi acaba kapali diyodum hep.aslinda yaptirmak lazim
He anladim canim tesekkur ediyorum cevabin icin insallah Rabbim tez vakitte yuzumuze gulerCanım yaşım 33 olduğu için ben çekilmek istedim. Doktorum 1 sene dolsun dedi. Bende ona güzelce açıkladım. Yaşım dolayısıyla 6 ayı geçtiğini, eşimde sorun olmadığını, rahimde sorun olmadığını biliyoruz ama tüplerde varsa görünmüyor diye biliyorum dedim. Eğer bir tedavi gereken durum varsa hemen başlayabilirsiniz dedim. Çok mantıklı çekelim dedianestezili çektirdim. Ağrı olmadı yani hissetmedim. Uyandığımda hafif adet sancısı gibi ağrı oldu. 4 gün de çok az kanamam oldu
olmazmı hemde nasıl daha hamile oldugumu bilmiyordum işte 6 haftalıktı ondan 2 hafta önce yanmalar ekşimeler rahatsızlıklar başladı aceba reflü vardı çok eskiden yeniden mi başladı bi doktora gideym migde için diyordum meger başka bişey yapıyormuşaynen canim.bende rabbim sana emanet diyorum.insallah kesesini kalp atislarini duyup biraz rahatlarim.canim sende mide eksimesi oluyomuydu
Ovulasyon testinde İkinci çizgi koyulaşınca adete yakın gebelik mi oluyor anlamıyorum ki ben . siz duydunuz mu hiç çiğdem hanım.Heyecan yapıyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?