2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cok sagol canim benim gercekten moral oldu su an soylediklerin, Allah sana saglikli bi sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin tum isteyen arkadaslarima da bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallah
amin inşallah :) bu zamanda bebişler çok nazlı asıl zorluk hamile kalınca başlıyor; aman bir şey olmasın diye dikkat ederken canı çıkıyor insanın Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese tattırsın

Allsh korusun cnm bu kdr emin konuşma veren allah almasınıda bilir. Sen önlemini al olursa olur....koltuk kaldırıp ah deme sonra bna ağır kaldırma dediler 2kgdan fazla kaldırmıyorum hamile deilm ama dikkt ediyorum
yanlış Anladın emin konuşmuyorum emanetim rabbime emanetiz ona, bu yüzden ben rahatım emanetimin sahibi var ve onu bana veren rabbimde emanet ediyor zaten dikkat ediyorum elimden geldigince gerisini rabbime bıraktım ondan rahat konuşuyorum çünkü Rabbime inandım daha ne olsun

Aynen canım çok haklısın
Malesef doktorlar yüzünden biliçsiz oluyoruz bunun önemini bilipde 1 yıldan önce gidip çektiren çok azdır...
doktorlar 1 yıl bekletiyorlar halbuki başta söyleseler daha iyi tabi
Bide aşırı pahalı 500 lira ne demek ya o parayı kazanmak için insan günlerce çalışıyor ama bunlar 5 dakikada alıyolar tabi baktılarki millet nasıl olsa mecbur kalıyo
ne kadar yolarsak kârdır derdindeler..
yazık yazık
ALLAH sizinde tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah kardeşim
bende 25 aylık evliyim ama 13 ay istemedim şimdide böyle işte napalım Allah'ın takdirinden sual olunmaz
nasip eder İnşaaAllah bizede birgün..

kızlar bu şekilde okadar cok tanıdığım varki sebepsiz hamile kalamayan..Biri aracılığı ile tanıstığm teyze var o yumurtalara msaj yaparak hamile kalmanı kolaylaştırıyor.birde göbeğ ve rahmi düşük olanalr ham,le kalamıyormus onlarıda kaldırıyorlar ben daha yenı tanıstım ilk denemem bu ay oldu inş ALLAH BÜYÜK O İSTERSE BEBEĞİM OLUR

DOKTOR BANA DA 1 YIL OLMADAN OLMAZ DEDİ AMA BENIM ISRARIMLA İLAÇ VERMİŞTİ
BENDE ERKEKN ERKEN DİYORDUM AMA BAN 1 YIL OLDU AMA YOK BENCE NE GEREKIYORSA BAKTIR AMA YASIN KÜÇÜKSE BEKLE TABI

O tabakları ne ile boyuyorsun tatlım bende seviom öyle şeyleri ya

Ahşap boyayla boyuyorum tatlım bide ben metalik boya alıyorum yani boyadıktan sonra hafif parlıyo sedefli duruyo daha hoşuma gidiyo
Ben yıllardır cadence marka alırım
ahşapları da onunla boyuyorum zaten
Hem kullanışlı şeyler hemde insanı acayip rahatlatıyor
bitince burda resmini gösteririm istersen:)

bende rahim filmi cektirdim canim.bendende 500 lira aldilar.cok sukur bisey cikmadu.simdi en azindan aklimdan gitti tuplerim mi acaba kapali diyodum hep.aslinda yaptirmak lazim

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın keşke bende bilseydim 1 sene beklemezdim bende adet olmayı bekliyorum olayımda hemen randevu almak istiyorum çok pahalı ama yaa sen ne kadar verdin? Nerde çektirdin? Bayan istiyorum bide bulabilirmiyim sence? Çoğu kişi echomar diyor herkes memnun kalıyormuş ordan anestezisiz ağrı olmuyomuş ama 500 tl

aynen canim.bende rabbim sana emanet diyorum.insallah kesesini kalp atislarini duyup biraz rahatlarim.canim sende mide eksimesi oluyomuydu

bende rahim filmi cektirdim canim.bendende 500 lira aldilar.cok sukur bisey cikmadu.simdi en azindan aklimdan gitti tuplerim mi acaba kapali diyodum hep.aslinda yaptirmak lazim

Aynen canım açıkmıymış tüplerin?
Nerde çektirdin? Bende adetimi bekliyorum bugün 32.günüm ay bi gelsede randevu alsam bi yerden

He anladim canim tesekkur ediyorum cevabin icin insallah Rabbim tez vakitte yuzumuze guler

aynen canim.bende rabbim sana emanet diyorum.insallah kesesini kalp atislarini duyup biraz rahatlarim.canim sende mide eksimesi oluyomuydu
olmazmı hemde nasıl daha hamile oldugumu bilmiyordum işte 6 haftalıktı ondan 2 hafta önce yanmalar ekşimeler rahatsızlıklar başladı aceba reflü vardı çok eskiden yeniden mi başladı bi doktora gideym migde için diyordum meger başka bişey yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…