- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
runaydin canimGünaydın beybilerr. Hayırlı haftalar
kızlar bu şekilde okadar cok tanıdığım varki sebepsiz hamile kalamayan..Biri aracılığı ile tanıstığm teyze var o yumurtalara msaj yaparak hamile kalmanı kolaylaştırıyor.birde göbeğ ve rahmi düşük olanalr ham,le kalamıyormus onlarıda kaldırıyorlar ben daha yenı tanıstım ilk denemem bu ay oldu inş ALLAH BÜYÜK O İSTERSE BEBEĞİM OLUR
valla bendede basladi galiba canim.cok midem yaniyo.olmazmı hemde nasıl daha hamile oldugumu bilmiyordum işte 6 haftalıktı ondan 2 hafta önce yanmalar ekşimeler rahatsızlıklar başladı aceba reflü vardı çok eskiden yeniden mi başladı bi doktora gideym migde için diyordum meger başka bişey yapıyormuş
Rahim filmi çok mühim. Aslında en başta yaptirmak gerekiyor. Bir yıldır bekliyosun olacak diye umutlaniyorsun ama tüpler kapaliysa bosuna beklemis oluyorsun. Rn basta acik olup olmadigini bilmek daha iyi. Benimde yaklaşık 2 yildir olmuyor. Ben butun testleri yaptirdim bir problem yok ama olmayinca da olmuyor iste. Zamani degil diyip bekliyoruz
Canim rahim filmi cektirdin ya aci vs.oldu mu doktor mu cekilmeni istedi?
Aynen canım çok haklısın
Malesef doktorlar yüzünden biliçsiz oluyoruz bunun önemini bilipde 1 yıldan önce gidip çektiren çok azdır...
doktorlar 1 yıl bekletiyorlar halbuki başta söyleseler daha iyi tabi
Bide aşırı pahalı 500 lira ne demek ya o parayı kazanmak için insan günlerce çalışıyor ama bunlar 5 dakikada alıyolar tabi baktılarki millet nasıl olsa mecbur kalıyo
ne kadar yolarsak kârdır derdindeler..
yazık yazık
ALLAH sizinde tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah kardeşim
bende 25 aylık evliyim ama 13 ay istemedim şimdide böyle işte napalım Allah'ın takdirinden sual olunmaz
nasip eder İnşaaAllah bizede birgün..
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın keşke bende bilseydim 1 sene beklemezdim bende adet olmayı bekliyorum olayımda hemen randevu almak istiyorum çok pahalı ama yaasen ne kadar verdin? Nerde çektirdin? Bayan istiyorum bide bulabilirmiyim sence? Çoğu kişi echomar diyor herkes memnun kalıyormuş ordan anestezisiz ağrı olmuyomuş ama 500 tl
Hadi yasen yaptırdınmı peki?
Göbek düşmesi olanın dayanılmaz ağrısı olurmuş o yüzden bende o yoktur inşaAllahda rahim içinse hsg çektirmeden bilemeyiz adet olsamda çektiricem inşaAllah bu sefer
Kızlar bnde boşuna 1yıl bekleyenlerdenim...cocuk isteyenlere diyorum dra 1 yıldır olmuyor deyin ne gerekirse yaptırsınlar boşuna beklemeyin die..bn 2015de rahim filmi cektirdim cok şükür rahim filmim temiz cıktı...
Acı olmuyor anestesiz yaptırdım adet ağrısı gibi ağrı oluyor o kdr...
Göbek düşmesi bel acıklığı yada rahim düşmesi aynı seymiş..annmde varmış kaldırtınca 2.ay hamile kalmış geçen ay bnde yaptırdım nasip kısmet bakalm
Haklısın canım evet şimdiki aklım olsaydı doktora gittiğim ilk günde öyle derdim ama bilinçsizlik işte...
Senin göbeğinde ağrı mı oluyordu? Öyle bi durumda çok ağrı oluyormuş olanlardan duymuştum ama ağrı yoksa ters etki edebilir
hsg çektirilmeli önce bence
ona göre bi yol izlenmeli
Sen nerde çektirdin?
Sağol canım. Planlı yapmayı seviyorum böyle şeyleri ama bebiş pek takmıyor beniGeçmiş olsun canım iyi yapmışsın keşke bende bilseydim 1 sene beklemezdim bende adet olmayı bekliyorum olayımda hemen randevu almak istiyorum çok pahalı ama yaasen ne kadar verdin? Nerde çektirdin? Bayan istiyorum bide bulabilirmiyim sence? Çoğu kişi echomar diyor herkes memnun kalıyormuş ordan anestezisiz ağrı olmuyomuş ama 500 tl
Olabilir canım. Normalden daha fazla suya ihtiyacı oluyormuş vücudun. Birde hergün yada 2 günde 1 vücut nemlendirici sür. Vcudun kuruyormuş ve kaşınmalar olabilir.
Ben eczaneden ki genelden eczaneden alırım parabensiz olan caudalie adlı markanın vücut nemlendiricisi aldım. Hergün göbek popo alt bacaklara duş aldığım günde tüm vücuda sürüyorum. Bunu yapman hem ileride oluşabilecek çatlaklara karşı erken hazırlık olacak. Zaten 3 ay bitiminde çatlak kremine başlanıyor. Şimdiden düze kurarsak sonra zorlanmayız
migde yanması bulanması hassas migde hepsi başladvalla bendede basladi galiba canim.cok midem yaniyo.
yelsem yoksa ben hamile olduğumu burda yazmadım onu mu diyosun canım.
tabiki olmaz canim.degerin cok guzel artmis.biz demistik sana.bos bosuna uzdu doktor seniKızlar doktora gittim bugun 175 olan beta 3 gun içinde 639 oldu doktor su an dış gebelik riski yok dedi sizce nasıl sonuç dış gebelik olmaz dimi ?
Valla içim okadar rahatladiki anlatamam sana doktoru direk degistirdim zaten :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahtabiki olmaz canim.degerin cok guzel artmis.biz demistik sana.bos bosuna uzdu doktor seni
Kızlar doktora gittim bugun 175 olan beta 3 gun içinde 639 oldu doktor su an dış gebelik riski yok dedi sizce nasıl sonuç dış gebelik olmaz dimi ?
Amin canımHe anladim canim tesekkur ediyorum cevabin icin insallah Rabbim tez vakitte yuzumuze guler
Hiç bi belirti yok canım hiç adet belirtisi de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?