2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi ya sen yaptırdınmı peki?
Göbek düşmesi olanın dayanılmaz ağrısı olurmuş o yüzden bende o yoktur inşaAllahda rahim içinse hsg çektirmeden bilemeyiz adet olsamda çektiricem inşaAllah bu sefer

valla bendede basladi galiba canim.cok midem yaniyo.

Geçen ay adet dönemime doğru ateşim biraz yükselmişti şimdiyse aynı seviyelerde yükselmedi hiç bu ay ya
ben geç yumurtladım galiba
ya bide defalarca uzayan akıntım geldi yumurtlama günümü kestiremedim hayırlısı inşaAllah bakalım ne zaman olucam 32.günüm bugün

Canim rahim filmi cektirdin ya aci vs.oldu mu doktor mu cekilmeni istedi?

Hadi ya sen yaptırdınmı peki?
Göbek düşmesi olanın dayanılmaz ağrısı olurmuş o yüzden bende o yoktur inşaAllahda rahim içinse hsg çektirmeden bilemeyiz adet olsamda çektiricem inşaAllah bu sefer

Kızlar bnde boşuna 1yıl bekleyenlerdenim...cocuk isteyenlere diyorum dra 1 yıldır olmuyor deyin ne gerekirse yaptırsınlar boşuna beklemeyin die..bn 2015de rahim filmi cektirdim cok şükür rahim filmim temiz cıktı...
Acı olmuyor anestesiz yaptırdım adet ağrısı gibi ağrı oluyor o kdr...
Göbek düşmesi bel acıklığı yada rahim düşmesi aynı seymiş..annmde varmış kaldırtınca 2.ay hamile kalmış geçen ay bnde yaptırdım nasip kısmet bakalm

Haklısın canım evet şimdiki aklım olsaydı doktora gittiğim ilk günde öyle derdim ama bilinçsizlik işte...
Senin göbeğinde ağrı mı oluyordu? Öyle bi durumda çok ağrı oluyormuş olanlardan duymuştum ama ağrı yoksa ters etki edebilir
hsg çektirilmeli önce bence
ona göre bi yol izlenmeli
Senin göbeğini nasıl çektiler acı oldumu?
Bide hsg nerde çektirdin?

Çok ağrım olmaz normaldir ama 3 yıl olmayonca annm bnm gibi olabilirsin fln dedi bnde gittim kadın bardak kapadı belime zarar vericek bişey yapmadı karnıma dokunmadı bile..bel açıklığı var dedi ağır kaldırma uzanma aniden yerindn fırlama vs. Dedi

Bursadayım bn burtomda cektirdim. sanrm 350 yada 450 tl oyle bişydi ama simdi bilmiyorum

Nasılsınız kızlar neler olmuş burda yaa dün yoğunluktan giremedim.test yaptm dün negatif çıktı bat 2 kaldı.göğüslerinde sızı var adette de oluyor bı hafta önce fakan başlıyor bu ayda öyle başladı.bikaç gündür göbeğimin alt tarafında sızı var adete 5 gün kala başladı.nadir olarak arada batma oluyor.inşallah kırmızıları görmeyiz bu ay ama görücem gibi

Sağol canım. Planlı yapmayı seviyorum böyle şeyleri ama bebiş pek takmıyor beni . Sanomed de yaptırdım Kadıköy'de. 825 lira verdim. Ama erkekti bir de muayenede bile rahatsız oluyorum. Bunu hiç yaptıramazdım. Çekimde kendini kasmamak önemli. Doğru düzgün çıktı en azından

Bnde basliyim hemen bunu hiç dusunmemistim valla iyi oldu soyledigin

Hamile olan kizlar yumurtlamadan bir hafta sonra falan beyaz sumuksu akintiniz oldumu hic

Kızlar doktora gittim bugun 175 olan beta 3 gun içinde 639 oldu doktor su an dış gebelik riski yok dedi sizce nasıl sonuç dış gebelik olmaz dimi ?

Doktor yok dediyse yoktur 2 günde 2katı olması gerek 3.günde nerdeyse 4 katı 4.gün 4katı olur maşallah size

Bn sanrm adet olucam beyaz akıntım var ve kasıklarım şiş sanki umudum tükeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…