evet canım :) liste düzenleniyodu senin hamile olduğunu bildiğimden düzeltsin diye söledim
İnşallah canim sağolDoktor yok dediyse yoktur 2 günde 2katı olması gerek 3.günde nerdeyse 4 katı 4.gün 4katı olur maşallah size
Haklisin hamile kalsa bile dusuk yapiyor ama cocgu kadin. Ornegin ben ilk hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. Cnmm sende kure baslaaa beraber baslayalimm :) gerci ben basladim bile ama sende basla :)Ama suan ilk aydan gebe kalan bayanlarda bizle ayni seyleri yiyor tamamen kismet insanlar tuplerini baglatiyor gebe kalmamak icin nadirde olsa bu durumda gebe kalan bile cikiyor tamamen nasip meselesi tabiki biz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis ama kür yapmak istiyorum icimden gelmiyor ya nedense olmayacakmis gibi his var icimde
tamam canım sağol :) evet eylül ayına hamile olarak girdim eylülde regl olmadım. bugün 6+6 yız canım. Başta sen olmak üzere Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Sağol canım. Planlı yapmayı seviyorum böyle şeyleri ama bebiş pek takmıyor beni. Sanomed de yaptırdım Kadıköy'de. 825 lira verdim. Ama erkekti bir de muayenede bile rahatsız oluyorum. Bunu hiç yaptıramazdım. Çekimde kendini kasmamak önemli. Doğru düzgün çıktı en azından
Cok buyuk bi taryisma degil cnm duzelir araniz :)Saol canim. Bi tartisma yasadik sonra da işi uzattik barismadik hala aramiz kotu. Dun gittim hediye aldim aksam oglum alip getirmis hemen acmadi bilebende kizdim hic ilgilenmedim dun elini ari isirmis bugun msj attim iste istemiyosan kutlamayiz diye elinin fotosunu atmis parmagi sis falan sonra doktora gitmesi icin falan ikna ettim ama kutlayacak miyiz bilmiyorum. O yuzden evde bseyler yapayim diyorum aklima da bisey gelmedi
Benim de dündü gelmedi ama bu sabah işyerinde geldi senin gelmez inşaAllah bebeğin seninledirKızlar benimde bat 9eylul 1gun gecikme var inşallah hamileyimdir
Pozitif olma ihtimali çok yüksek. Doktorum da olabilir dedi. Ama 2 ay önce bana oldu. Heyecanlandım ertesi günü bekleyip test yaparım derken akşamına adet oldum. Vardı da düştü mü noldu bilmiyorum ama burada da bir kaç arkadaş onayladıOvulasyon testinde İkinci çizgi koyulaşınca adete yakın gebelik mi oluyor anlamıyorum ki ben . siz duydunuz mu hiç çiğdem hanım.
amin canım inşallah :) maşallah sağlıcakla büyüsün bebişin:)
Hadi yasen yaptırdınmı peki?
Göbek düşmesi olanın dayanılmaz ağrısı olurmuş o yüzden bende o yoktur inşaAllahda rahim içinse hsg çektirmeden bilemeyiz adet olsamda çektiricem inşaAllah bu sefer[/QUOTE ben Mart'ta çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı
Gecen ay yumurta masajı yaptırdm bu ayda göbeğimi kaldırttım
İnsallh Allah isteyen herkese versin.. üzülme diğer ay olur insalhBenim de dündü gelmedi ama bu sabah işyerinde geldi senin gelmez inşaAllah bebeğin seninledir
Canım adetin 3.gun hormon testi yapılıyor bilginekizlar bende şimdi adetim.3.gun.bittikten sonra bi saglik ocagina gidip test yaptircam genel durumu mu ogrencem
Canım herşey olabilir hamilelik belirtisi ile adet belirtileri birbirine çok benziyorKızlar adetime 3 gün var. Bugün midem çok bulanıyor. Ayakta duramiyorum bugün kasik sancıları m var. Acaba adet mi gorucem ya
seninle aynı durumdayım canım.yalnız bişey var ben bat'dan 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı.sen kaç günde bir adet oluyorsun ?Kızlar benimde bat 9eylul 1gun gecikme var inşallah hamileyimdir
Fırsatçı bunlar işte. Eşim kötü bişey çıkmadığına seviniyor olan bizim paraya oldu diyorUuuh 825 mi
Kafayı yemişler
Bugün de midem çok bulanıyor eşimle dis hastanesine geldim ayakta duramadim içeride duramadim mide bulantimdan. Halsizim bugün. Adetime de 3 gün var. Acaba adet mi olucam. Anlamadım kiPozitif olma ihtimali çok yüksek. Doktorum da olabilir dedi. Ama 2 ay önce bana oldu. Heyecanlandım ertesi günü bekleyip test yaparım derken akşamına adet oldum. Vardı da düştü mü noldu bilmiyorum ama burada da bir kaç arkadaş onayladı
İnşallah bebiştendirBugün de midem çok bulanıyor eşimle dis hastanesine geldim ayakta duramadim içeride duramadim mide bulantimdan. Halsizim bugün. Adetime de 3 gün var. Acaba adet mi olucam. Anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?