- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 33
- 37
Gunaydin canim. Benim ayni adet olacakmisim gibi goguslerimde sizlama var ve adet hissi oluyor ya hani ayni adet olacakmisim gibi hissediyorum
Yavrum ben henüz olmadım ama kapılmıyorum şuan çünkü henüz 2 gün gecikme sayılmaz 35 güne kadar normal çünkü bide bu ay her ne hikmetse genelde bi çok kişi gecikme yaşıyor havalardan sanırım...
Bende bu aralar kendimi boyamaya verdim bazen yapıyorum ahşap boyama aklıma estikçe işte geçenlerde hobicime gittim bu sefer polyester çay tabakları aldım kenarlarında kelebek desenleri var onları boyuyorum boyadıkça rahatlıyorum yıllardır yaparım tavsiye ederim iyi geliyo
Bende oyle hissediyorum canim maalesefBnmde 3 gun var cnm ama umut yok
Yumurtadan tam 14 gun sonra adet olunurda kesin bir bulgu degil bence . 10-16 gun arasi diyor doktorlar... mesela benim 11 gun (doktor tsstlerinde her sey normal cikti) baska bir topikten arkadaslarimsan kimisinnki 14 kimisininki 13 kimisininki 12 s vs. Valla burasa okuduklasrimiz ve yasadiklarimiz bazen tip.in verileriyle ortusmuyor. Bilemedim.Zaten yumurtlama tarihine kesin bisey spylenemiyor.herseyden etkilendigi icin.sadece yumurtlamadan sonra 14. Gun bitimi adet gelinir diyor.oyuzden tabiki tedbiri elden birakmamak lazim.mesela ben 2 3 ayda birde adet olabiliyorm yum.tarihim belli olmuyor onu tip bilemiyor.sadece yumurtkayinca 14 gun icinde adet olacgimi bilebiliyor.oyuzden gun asiri iliski sart.garantiye alcaksan
Sende esimin kafasindansin desene :)) ben inaniyorum ama su siralar yapmiyorum bosverdim gitti ya eskiden boyle seyler mi vardi kalan hala kaliyor Rabbim nasip etmedikten sonra benim adetime 4 gun var adet olacakmisim gibi hissediyorum goguslerim de sizlamaya basladi ayni adet olacagim zaman gibi bu au da fos çıkacakAcikcasi bende inanmam benimde otlarla isim yoktur. Zaten ilk defa denicm:)
Gunaydin canim bende diyorum niye cevap vermiyor bu kiz uzulmustum yanikuzucum bnm bılgsyrn tusları cok bozuk dıgerlerı cvp hzdgnda telefondan gırmıstm ondan cvp yzdm sana bılgsyrdan grdmde denk geldm hep ondan
AminnnnGunaydin güzel insanlar...bati olanlar kırmızılari görmez insss...kam vereceklerin benim gibi artar ins ...olmayana allah tez zamanda versin olanada saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Gunaydinnnnnnnnnnnn
Kızlar Günaydın herkeseeadete 2 gün kaldı. Geriye doğru gerindiğimde sağ kasığıma ağrı giriyor. Nolur nolur bebiş olsun. Test yapsam mı yok yok yapmıyım. Ama varsa hemen öğrenmiş olurum ama yoksa bat gelmeden hayalkırıklığı olur. Allahım sabır ver eğer yoksa uzamadan adet olayım yoksa eşimle ben beni hamile ilan etcez
Ya sen yaptıkça ben gaza geliyorumKızlar bu da bugünkü ovulasyon testim. İşim var diye 20 dk erken yapmak zorunda kaldım . bugün daha çok kizarmis. Bu arada adetime 3 gün var
Benim daha gelen giden yok ama 6 gundur kasik agrisi ve batmasi var belimde hafif hafif agriyor ama bilemiyorum bisey hissedemiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.@Betbetus 10 Ekim
liveyourlife_35 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
Naptınız kızlar var mı bir haber?
@Merve bodur 11 Ekim
E Esra rimederdgn 11 Ekim
bulut29 12 Ekim
B Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
Burmera 12 Ekim
E Eldenkubra 12 Ekim
manzana_verde 12 Ekim
Cennetim13 12 Ekim
Lovepinkbm 12 Ekim
cgdmkrks 12 Ekim
Y yarenhfhf 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
Assos 13 Ekim
yeni_ay 13 Ekim
tontis76 13 Ekim
Erken gebelik testi yapmayı düşünen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?