2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O tabakları ne ile boyuyorsun tatlım bende seviom öyle şeyleri ya

Yumurtadan tam 14 gun sonra adet olunurda kesin bir bulgu degil bence . 10-16 gun arasi diyor doktorlar... mesela benim 11 gun (doktor tsstlerinde her sey normal cikti) baska bir topikten arkadaslarimsan kimisinnki 14 kimisininki 13 kimisininki 12 s vs. Valla burasa okuduklasrimiz ve yasadiklarimiz bazen tip.in verileriyle ortusmuyor. Bilemedim.

Acikcasi bende inanmam benimde otlarla isim yoktur. Zaten ilk defa denicm:)
Sende esimin kafasindansin desene :)) ben inaniyorum ama su siralar yapmiyorum bosverdim gitti ya eskiden boyle seyler mi vardi kalan hala kaliyor Rabbim nasip etmedikten sonra benim adetime 4 gun var adet olacakmisim gibi hissediyorum goguslerim de sizlamaya basladi ayni adet olacagim zaman gibi bu au da fos çıkacak

kuzucum bnm bılgsyrn tusları cok bozuk dıgerlerı cvp hzdgnda telefondan gırmıstm ondan cvp yzdm sana bılgsyrdan grdmde denk geldm hep ondan
Gunaydin canim bende diyorum niye cevap vermiyor bu kiz uzulmustum yani amaaaaa nedeni varmis tamam cancagzim anladim insallah burda guzel haberlerimizi alip bu gunler icin ne gunlerdi bee diyecegimiz gunleri gorcez daha Allahin izniyle tamam mi

Kızlar Günaydın herkesee adete 2 gün kaldı. Geriye doğru gerindiğimde sağ kasığıma ağrı giriyor. Nolur nolur bebiş olsun. Test yapsam mı yok yok yapmıyım. Ama varsa hemen öğrenmiş olurum ama yoksa bat gelmeden hayalkırıklığı olur. Allahım sabır ver eğer yoksa uzamadan adet olayım yoksa eşimle ben beni hamile ilan etcez

Bence test yap. Negatifse adet olup öğrenmekten daha iyi geliyor bana.

S selifor canim ya ben var miyim listede goremedim?

Birde bu listeyi 1. sayfaya koysan?oyle daha rahat olabilir.
Topigi sen actigin icin yapabilirsin diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Kızlar bu da bugünkü ovulasyon testim. İşim var diye 20 dk erken yapmak zorunda kaldım . bugün daha çok kizarmis. Bu arada adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_20161010_103551.webp
    4 KB · Görüntüleme: 61
Benim daha gelen giden yok ama 6 gundur kasik agrisi ve batmasi var belimde hafif hafif agriyor ama bilemiyorum bisey hissedemiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…