2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim insallah bebis vardir

Test yapabilirsin genelde 3-4 gun onceden dogruyu veriyo test

Ama onceden herkes dogal seyler yiyiyordu simdi yedigimiz herseyde katki maddesi var. Daha 4 gun var cnm hemen umutluga kapilma

Ama onceden herkes dogal seyler yiyiyordu simdi yedigimiz herseyde katki maddesi var. Daha 4 gun var cnm hemen umutluga kapilma
Ama suan ilk aydan gebe kalan bayanlarda bizle ayni seyleri yiyor tamamen kismet insanlar tuplerini baglatiyor gebe kalmamak icin nadirde olsa bu durumda gebe kalan bile cikiyor tamamen nasip meselesi tabiki biz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis ama kür yapmak istiyorum icimden gelmiyor ya nedense olmayacakmis gibi his var icimde

Ne oldu cnm anlatmak istermisin?? Yildonumunuzde kutlu olsun bu arada
Saol canim. Bi tartisma yasadik sonra da işi uzattik barismadik hala aramiz kotu. Dun gittim hediye aldim aksam oglum alip getirmis hemen acmadi bile bende kizdim hic ilgilenmedim dun elini ari isirmis bugun msj attim iste istemiyosan kutlamayiz diye elinin fotosunu atmis parmagi sis falan sonra doktora gitmesi icin falan ikna ettim ama kutlayacak miyiz bilmiyorum. O yuzden evde bseyler yapayim diyorum aklima da bisey gelmedi

Bu ay rahim filmi çektirdim. Yani beklenti hat safhada anlayacağın. Korku filmi izler gibiyim hem izlemek istiyorum hemde korkuyorum
Korku endise sonucu degistirmeyecek ki.. rahim filmi umut verici ama illa ilk ay diye kendini kaptirma cunku dr.lar rahim filminden sonra 2-3ay şans var diyorlar

Canim rahim filmi cektirdin ya aci vs.oldu mu doktor mu cekilmeni istedi?
Canım yaşım 33 olduğu için ben çekilmek istedim. Doktorum 1 sene dolsun dedi. Bende ona güzelce açıkladım. Yaşım dolayısıyla 6 ayı geçtiğini, eşimde sorun olmadığını, rahimde sorun olmadığını biliyoruz ama tüplerde varsa görünmüyor diye biliyorum dedim. Eğer bir tedavi gereken durum varsa hemen başlayabilirsiniz dedim. Çok mantıklı çekelim dedi anestezili çektirdim. Ağrı olmadı yani hissetmedim. Uyandığımda hafif adet sancısı gibi ağrı oldu. 4 gün de çok az kanamam oldu

Korku endise sonucu degistirmeyecek ki.. rahim filmi umut verici ama illa ilk ay diye kendini kaptirma cunku dr.lar rahim filminden sonra 2-3ay şans var diyorlar
Evet ama şimdi umudum var. Testte sonuç ne çıkarsa çıksın gecikme olursa kan testini kesin yaptırcam

Kizlar 2 ay denedik olmadi Allahim kimseyi aratmasin 3. Ayimiza girecegiz nasipse her ay biraz daha umitsizlige dusuyorum biliyorum erken ama benim size sormak istedigim ciddi ciddi bi muayeneye girmeli miyim en son gorundugum doktor 1 yil dolmadan gerek yok dedi ben suan sanki dogal yollardan olmayacakmis ve ben vakit kaybediyomusum gibi hissetmeye basladim sizce napmaliyim kafam cok karisik

Yanlış mı anladım oğlunuz hediyeyle eşinizin yanına gitti ve açmadı mı bile?
Yani size istediği gibi tavır yapsın da küçücük çocuğun önünde onu hayal kırıklığına uğratıcak şeyler yapılmasın ya.

ben de sen gibi düşünüyordum. 3 ay boyunca olmayınca kesin eşimde ya da bende bir sorun var diyordum, hatta doktordan randevu almak için adet tarihimi bekledim ama sonra bir de ne göreyim doktor randevusunu gebelik kontrolü için almışım daha 2 ayda böyle ümitsizliğe düşmeye gerek yok. yıllardır kapalı olan kanallar daha yeni açılıyor. biraz vücudunun buna alışmasına izin ver ve kafanı sürekli bununla meşgul etme. inşallah en hayırlı zamanda bebeğinin haberini alırsın

Dogru anladin canim ben versem aramiz bozuk almaz istemez diye oglum goturdu oda yatiyodu uyucam ben dedi aldi kenara koydu acmadi bile bnde geri aldim kaldirdim sinirime. Ama bugun ozel bir gun sonucta. O yuzden kotu gecsin istemiyorum hem aramiz duzelsin diye hemde Guzel gecsin diye birseyler yapayim dedim ama kararsizim iste. Boya almaya falan cikcam zaten sacimin rengini degistircem hem banada iyi gelir. Sonra da her zamankinden biraz fazla ozenli giyinirim belki oglummla bir kurabiye kek falan yapariz

Cok sagol canim benim gercekten moral oldu su an soylediklerin, Allah sana saglikli bi sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin tum isteyen arkadaslarima da bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…