- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Benim daha gelen giden yok ama 6 gundur kasik agrisi ve batmasi var belimde hafif hafif agriyor ama bilemiyorum bisey hissedemiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Canim insallah bebis vardirKızlar Günaydın herkeseeadete 2 gün kaldı. Geriye doğru gerindiğimde sağ kasığıma ağrı giriyor. Nolur nolur bebiş olsun. Test yapsam mı yok yok yapmıyım. Ama varsa hemen öğrenmiş olurum ama yoksa bat gelmeden hayalkırıklığı olur. Allahım sabır ver eğer yoksa uzamadan adet olayım yoksa eşimle ben beni hamile ilan etcez
Ama onceden herkes dogal seyler yiyiyordu simdi yedigimiz herseyde katki maddesi var. Daha 4 gun var cnm hemen umutluga kapilmaSende esimin kafasindansin desene :)) ben inaniyorum ama su siralar yapmiyorum bosverdim gitti ya eskiden boyle seyler mi vardi kalan hala kaliyor Rabbim nasip etmedikten sonra benim adetime 4 gun var adet olacakmisim gibi hissediyorum goguslerim de sizlamaya basladi ayni adet olacagim zaman gibi bu au da fos çıkacak
Ne oldu cnm anlatmak istermisin?? Yildonumunuzde kutlu olsun bu aradaKizlarr gunaydinnnbugun evlilik yildonumumuz ama esimle aram bozuk cok kotuyum ya
Bu ay rahim filmi çektirdim. Yani beklenti hat safhada anlayacağın. Korku filmi izler gibiyim hem izlemek istiyorum hemde korkuyorumCanim insallah bebis vardir
Test yapabilirsin genelde 3-4 gun onceden dogruyu veriyo test
Ama suan ilk aydan gebe kalan bayanlarda bizle ayni seyleri yiyor tamamen kismet insanlar tuplerini baglatiyor gebe kalmamak icin nadirde olsa bu durumda gebe kalan bile cikiyor tamamen nasip meselesi tabiki biz elimizden geleni yapalim gerisi Allaha kalmis ama kür yapmak istiyorum icimden gelmiyor ya nedense olmayacakmis gibi his var icimdeAma onceden herkes dogal seyler yiyiyordu simdi yedigimiz herseyde katki maddesi var. Daha 4 gun var cnm hemen umutluga kapilma
Canim rahim filmi cektirdin ya aci vs.oldu mu doktor mu cekilmeni istedi?Bu ay rahim filmi çektirdim. Yani beklenti hat safhada anlayacağın. Korku filmi izler gibiyim hem izlemek istiyorum hemde korkuyorum
Saol canim. Bi tartisma yasadik sonra da işi uzattik barismadik hala aramiz kotu. Dun gittim hediye aldim aksam oglum alip getirmis hemen acmadi bileNe oldu cnm anlatmak istermisin?? Yildonumunuzde kutlu olsun bu arada
Korku endise sonucu degistirmeyecek ki.. rahim filmi umut verici ama illa ilk ay diye kendini kaptirma cunku dr.lar rahim filminden sonra 2-3ay şans var diyorlarBu ay rahim filmi çektirdim. Yani beklenti hat safhada anlayacağın. Korku filmi izler gibiyim hem izlemek istiyorum hemde korkuyorum
Canım yaşım 33 olduğu için ben çekilmek istedim. Doktorum 1 sene dolsun dedi. Bende ona güzelce açıkladım. Yaşım dolayısıyla 6 ayı geçtiğini, eşimde sorun olmadığını, rahimde sorun olmadığını biliyoruz ama tüplerde varsa görünmüyor diye biliyorum dedim. Eğer bir tedavi gereken durum varsa hemen başlayabilirsiniz dedim. Çok mantıklı çekelim dediCanim rahim filmi cektirdin ya aci vs.oldu mu doktor mu cekilmeni istedi?
Evet ama şimdi umudum var. Testte sonuç ne çıkarsa çıksın gecikme olursa kan testini kesin yaptırcamKorku endise sonucu degistirmeyecek ki.. rahim filmi umut verici ama illa ilk ay diye kendini kaptirma cunku dr.lar rahim filminden sonra 2-3ay şans var diyorlar
Saol canim. Bi tartisma yasadik sonra da işi uzattik barismadik hala aramiz kotu. Dun gittim hediye aldim aksam oglum alip getirmis hemen acmadi bilebende kizdim hic ilgilenmedim dun elini ari isirmis bugun msj attim iste istemiyosan kutlamayiz diye elinin fotosunu atmis parmagi sis falan sonra doktora gitmesi icin falan ikna ettim ama kutlayacak miyiz bilmiyorum. O yuzden evde bseyler yapayim diyorum aklima da bisey gelmedi
ben de sen gibi düşünüyordum. 3 ay boyunca olmayınca kesin eşimde ya da bende bir sorun var diyordum, hatta doktordan randevu almak için adet tarihimi bekledim ama sonra bir de ne göreyim doktor randevusunu gebelik kontrolü için almışımKizlar 2 ay denedik olmadi Allahim kimseyi aratmasin 3. Ayimiza girecegiz nasipse her ay biraz daha umitsizlige dusuyorum biliyorum erken ama benim size sormak istedigim ciddi ciddi bi muayeneye girmeli miyim en son gorundugum doktor 1 yil dolmadan gerek yok dedi ben suan sanki dogal yollardan olmayacakmis ve ben vakit kaybediyomusum gibi hissetmeye basladim sizce napmaliyim kafam cok karisik
Dogru anladin canim ben versem aramiz bozuk almaz istemez diye oglum goturdu oda yatiyodu uyucam ben dedi aldi kenara koydu acmadi bile bnde geri aldim kaldirdim sinirime. Ama bugun ozel bir gun sonucta. O yuzden kotu gecsin istemiyorum hem aramiz duzelsin diye hemde Guzel gecsin diye birseyler yapayim dedim ama kararsizim iste. Boya almaya falan cikcam zaten sacimin rengini degistircem hem banada iyi gelir. Sonra da her zamankinden biraz fazla ozenli giyinirim belki oglummla bir kurabiye kek falan yaparizYanlış mı anladım oğlunuz hediyeyle eşinizin yanına gitti ve açmadı mı bile?
Yani size istediği gibi tavır yapsın da küçücük çocuğun önünde onu hayal kırıklığına uğratıcak şeyler yapılmasın ya.
Cok sagol canim benim gercekten moral oldu su an soylediklerin, Allah sana saglikli bi sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin tum isteyen arkadaslarima da bu duyguyu tatmayi nasip etsin insallahben de sen gibi düşünüyordum. 3 ay boyunca olmayınca kesin eşimde ya da bende bir sorun var diyordum, hatta doktordan randevu almak için adet tarihimi bekledim ama sonra bir de ne göreyim doktor randevusunu gebelik kontrolü için almışımdaha 2 ayda böyle ümitsizliğe düşmeye gerek yok. yıllardır kapalı olan kanallar daha yeni açılıyor. biraz vücudunun buna alışmasına izin ver ve kafanı sürekli bununla meşgul etme. inşallah en hayırlı zamanda bebeğinin haberini alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?