hosgeldin canim
Rabbim sifa versin canim bi daha ayni aciyi yasatmasin en azindan 1 kere gebe kalmissin devami da gelir boyle dusun. Bende keciboynuzu pekmezi alicam aktardan veya marketten bilmiyorum kararsizm guvenilir marka olarak belki senin ki gibi koskayi alabilirim ama pekmezi yuksek derecelerde kaynattiklari icin o ozu kayboluyomus yani gercek keciboynuzunu su ile kaynatip icirlmesi daha faydali diye duydum ne kdar dogru bilmiyorum :/ belki incir kurunu uygularim esime de keciboynuzu kurunu yaparimHaklisin hamile kalsa bile dusuk yapiyor ama cocgu kadin. Ornegin ben ilk hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. Cnmm sende kure baslaaa beraber baslayalimm :) gerci ben basladim bile ama sende basla :)
Bende esime diyorum 1 yildir olmuyor diyelim diye sacmalama niye oyle diyelim diyor hemen karalar bağlıyor modundasin dercesine konusuyor yani aslinds hak veriyorum bi yandan da hemen doktora gidip skinti varsa baktirmak istiyorum oof oof ne kadar zormus bu cocuk yapmak ya 3 yil bosuna korunmuşuzKızlar bnde boşuna 1yıl bekleyenlerdenim...cocuk isteyenlere diyorum dra 1 yıldır olmuyor deyin ne gerekirse yaptırsınlar boşuna beklemeyin die..bn 2015de rahim filmi cektirdim cok şükür rahim filmim temiz cıktı...
Acı olmuyor anestesiz yaptırdım adet ağrısı gibi ağrı oluyor o kdr...
Göbek düşmesi bel acıklığı yada rahim düşmesi aynı seymiş..annmde varmış kaldırtınca 2.ay hamile kalmış geçen ay bnde yaptırdım nasip kısmet bakalm
Bende esime diyorum 1 yildir olmuyor diyelim diye sacmalama niye oyle diyelim diyor hemen karalar bağlıyor modundasin dercesine konusuyor yani aslinds hak veriyorum bi yandan da hemen doktora gidip skinti varsa baktirmak istiyorum oof oof ne kadar zormus bu cocuk yapmak ya 3 yil bosuna korunmuşuz
Adet olduktan sonra 21.gun mu yapiliyor bu test? Ya sonucta yeni evlenmistik hemen cocuk olmasin biraz yasayalim evliligimizi borclarimizi odeyelim derken 3 yil oldu ve artık gerçekten istiyoruz zamani geldi diyoruz tabi Rabbim zamani geldi demeden olmaz biliyoruz ama bi yandan da korku sardi cnku kimisi istedigi ilk aydan kalabiliyoken biz bu kadar gun asiri veya 2 gunde bir yapiyoruz olmuyor olmayacakmis gibi hissediyorumBnde evlenmedin önce 2yıl istemiyorum demiştim şimdi herkez büyük konuştun şimdi olmuyor diyorlar.3yıl olucak artık olmuyor.rahim filmi cektşrmesende en azındn 21.günü hormon testi yaptır bnm hersey normal birtek 21.günü yapılan progestoron düşük çıktı
İnsallah canisi. Bnde sacimi boyadim iste simdi de ne yapsam billemedim hazirlasam mi biseyler ki ? Aslinda cok guzel planlarim vardi disarda sadece ikimiz yemek yeriz falan diye dusunuyodum. Oglani k.v. Deye birakcaktim hic birlikte biseyler yapamadik zaten ya onun ailesi vardi e sonra da hemen cocuk oldu falan bu sefer daha bi ozel olsun diyodum ya kismet degilmis bakalmCok buyuk bi taryisma degil cnm duzelir araniz :)
Adet olduktan sonra 21.gun mu yapiliyor bu test? Ya sonucta yeni evlenmistik hemen cocuk olmasin biraz yasayalim evliligimizi borclarimizi odeyelim derken 3 yil oldu ve artık gerçekten istiyoruz zamani geldi diyoruz tabi Rabbim zamani geldi demeden olmaz biliyoruz ama bi yandan da korku sardi cnku kimisi istedigi ilk aydan kalabiliyoken biz bu kadar gun asiri veya 2 gunde bir yapiyoruz olmuyor olmayacakmis gibi hissediyorumben sadece aile hekimine gittim planli gebelik dusunuyorum dedim folik asit yazdi ve gerekli kan tahlillerini yapti sorun yok folik asiti al yeterli dedi o yuzden gerekte duymadim daha doktora gitmeye acaba yanlis mi yapıyorum
Dedigin gibi herkes ilk etapta boyle dusunuyor kimisi hemen cocuk istiyor ama ne bileyim biz biraz evliligin tadini cikaralim dedik sonucta cocuk demek buyuk sorunluluk demek goze alamadik ama suan 3 yil oldu ve herkes bebek yok mu hala avare misiniz niye yapmiyosunuz yoksa olmuyo mu gibi sacma sapan sorulardan biktim ve cevremdr benden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu butun kuzenlerimin 2.nereeyse 3.cocuklari olacak haliyle deli gibi ister oldumHep öyle düşünüyoruz ama sonra keşkeler başlıyor cocuk olmayınca.
Ewt adetin 21.günü yapılamsı gerekiyormuş.
Şahsen bizim burdaki sağlık ocaklarını sevmiyorum bişeyden anlamıyorlar gibime geliyo.bnde gitmiştim adetim ilk gecikince normal sonuclar gebelik yok ama dış gebelik olabilir dedi bni korkuttu.bnde bidaha gitmedim en iyi aonucu kadın doğumdan alırız
kızlar size bireşy sorucam. benim 2-3 gün içinde adet olmam gerekiyordu. ama olmadım. bu arada 2-3 tane test yaptım. hiçbirşey çıkmadı. benim yarın dişçiye gitmem lazım ve diş röntgeni çekecekler büyük ihtimal. ben hamile değilimdir dimi .yoksa çıkmazmıydı testlerde. adet te olmadım diye içim çok huzurlu değil. daha 20 gün önce randevu aldım eğitim araştrmada .
Canim Rabbim bi daha yasatmasin bu aciyi kimseye de yasatmasin insallah tez vakittr guzel haberler aliriz hepimiz dogru söylüyorsun imtihan dunyasi kimi evlat acisiyla kimi evlat hasretiyle kimi hayirsiz evlatla sinaniyor Rabbim herseyin hayirlisini versinAdet olduktan sonra 21.gun mu yapiliyor bu test? Ya sonucta yeni evlenmistik hemen cocuk olmasin biraz yasayalim evliligimizi borclarimizi odeyelim derken 3 yil oldu ve artık gerçekten istiyoruz zamani geldi diyoruz tabi Rabbim zamani geldi demeden olmaz biliyoruz ama bi yandan da korku sardi cnku kimisi istedigi ilk aydan kalabiliyoken biz bu kadar gun asiri veya 2 gunde bir yapiyoruz olmuyor olmayacakmis gibi hissediyorumben sadece aile hekimine gittim planli gebelik dusunuyorum dedim folik asit yazdi ve gerekli kan tahlillerini yapti sorun yok folik asiti al yeterli dedi o yuzden gerekte duymadim daha doktora gitmeye acaba yanlis mi yapıyorum
Bence umudunu kaybetme.. Allah büyük ve herkesi farkli sekilde imtihan ediyor inshallah en kisa zamanda olur. Biz 6aydan sonra cocuk istedik 7ay olmadi sonra oldu oda düsük oldu bi senedir tik yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?