2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haklisin hamile kalsa bile dusuk yapiyor ama cocgu kadin. Ornegin ben ilk hamile kaldim ama dusukle sonuclandi. Cnmm sende kure baslaaa beraber baslayalimm :) gerci ben basladim bile ama sende basla :)
Rabbim sifa versin canim bi daha ayni aciyi yasatmasin en azindan 1 kere gebe kalmissin devami da gelir boyle dusun. Bende keciboynuzu pekmezi alicam aktardan veya marketten bilmiyorum kararsizm guvenilir marka olarak belki senin ki gibi koskayi alabilirim ama pekmezi yuksek derecelerde kaynattiklari icin o ozu kayboluyomus yani gercek keciboynuzunu su ile kaynatip icirlmesi daha faydali diye duydum ne kdar dogru bilmiyorum :/ belki incir kurunu uygularim esime de keciboynuzu kurunu yaparim

Kızlar merhaba dr gittim ilk kez muaneye ve pko oldugunu ogrendim bu konuda bana bilgi verebilecek arkadaslar varmı??
Reglinin 3. Gunu gel hormon testi yapalım ve tedavine baslayalım dedi dr ne olacak nasıl olacak bilmiyorum bide folik asite baslattı.

Bende esime diyorum 1 yildir olmuyor diyelim diye sacmalama niye oyle diyelim diyor hemen karalar bağlıyor modundasin dercesine konusuyor yani aslinds hak veriyorum bi yandan da hemen doktora gidip skinti varsa baktirmak istiyorum oof oof ne kadar zormus bu cocuk yapmak ya 3 yil bosuna korunmuşuz

Kızlar hiç denemedim ilk kez erken gebelik testi yapsam diye düşünüyorum. Doğru sonuç verirmi? en iyisi hangisidir? Adet döngüm 35 fln 29.gündeyim alırsam yatın sabah yaparım

Kızlar merhaba Ağustos ayında dış gebelik yasadim rabbim nasip ederse kasimda hamile olduğumu görürüm (sağlıklı şekilde) maydanoz kürüne başladım dış gebelik sebeplerinden biri intihap olabiliyor oyuzden. Ayrıca süt maydanoz baharını yapmayı planlıyorum hayırlı haberler alırız inşallah

Ben bir sene once hamile kaldim 10haftalik dusuk yaptim, bir senedir olmuyo duzensiz adetim var ve adetimin 3.gunu hormon testi yapti normal cikti istersem hormon gibi bi ilac verebilirim dedi ama gerekmiho dedi ben ilacla hormonla tedaviyi istemiyorum dogrusu taraftari degilim sanki dahada kotulescek gibi geliyor

Bnde evlenmedin önce 2yıl istemiyorum demiştim şimdi herkez büyük konuştun şimdi olmuyor diyorlar.3yıl olucak artık olmuyor.rahim filmi cektşrmesende en azındn 21.günü hormon testi yaptır bnm hersey normal birtek 21.günü yapılan progestoron düşük çıktı

Adet olduktan sonra 21.gun mu yapiliyor bu test? Ya sonucta yeni evlenmistik hemen cocuk olmasin biraz yasayalim evliligimizi borclarimizi odeyelim derken 3 yil oldu ve artık gerçekten istiyoruz zamani geldi diyoruz tabi Rabbim zamani geldi demeden olmaz biliyoruz ama bi yandan da korku sardi cnku kimisi istedigi ilk aydan kalabiliyoken biz bu kadar gun asiri veya 2 gunde bir yapiyoruz olmuyor olmayacakmis gibi hissediyorum ben sadece aile hekimine gittim planli gebelik dusunuyorum dedim folik asit yazdi ve gerekli kan tahlillerini yapti sorun yok folik asiti al yeterli dedi o yuzden gerekte duymadim daha doktora gitmeye acaba yanlis mi yapıyorum

Cok buyuk bi taryisma degil cnm duzelir araniz :)
İnsallah canisi. Bnde sacimi boyadim iste simdi de ne yapsam billemedim hazirlasam mi biseyler ki ? Aslinda cok guzel planlarim vardi disarda sadece ikimiz yemek yeriz falan diye dusunuyodum. Oglani k.v. Deye birakcaktim hic birlikte biseyler yapamadik zaten ya onun ailesi vardi e sonra da hemen cocuk oldu falan bu sefer daha bi ozel olsun diyodum ya kismet degilmis bakalm

Hep öyle düşünüyoruz ama sonra keşkeler başlıyor cocuk olmayınca.
Ewt adetin 21.günü yapılamsı gerekiyormuş.
Şahsen bizim burdaki sağlık ocaklarını sevmiyorum bişeyden anlamıyorlar gibime geliyo.bnde gitmiştim adetim ilk gecikince normal sonuclar gebelik yok ama dış gebelik olabilir dedi bni korkuttu.bnde bidaha gitmedim en iyi aonucu kadın doğumdan alırız

kızlar size bireşy sorucam. benim 2-3 gün içinde adet olmam gerekiyordu. ama olmadım. bu arada 2-3 tane test yaptım. hiçbirşey çıkmadı. benim yarın dişçiye gitmem lazım ve diş röntgeni çekecekler büyük ihtimal. ben hamile değilimdir dimi .yoksa çıkmazmıydı testlerde. adet te olmadım diye içim çok huzurlu değil. daha 20 gün önce randevu aldım eğitim araştrmada .

Adet olduktan sonra 21.gun mu yapiliyor bu test? Ya sonucta yeni evlenmistik hemen cocuk olmasin biraz yasayalim evliligimizi borclarimizi odeyelim derken 3 yil oldu ve artık gerçekten istiyoruz zamani geldi diyoruz tabi Rabbim zamani geldi demeden olmaz biliyoruz ama bi yandan da korku sardi cnku kimisi istedigi ilk aydan kalabiliyoken biz bu kadar gun asiri veya 2 gunde bir yapiyoruz olmuyor olmayacakmis gibi hissediyorum ben sadece aile hekimine gittim planli gebelik dusunuyorum dedim folik asit yazdi ve gerekli kan tahlillerini yapti sorun yok folik asiti al yeterli dedi o yuzden gerekte duymadim daha doktora gitmeye acaba yanlis mi yapıyorum

Bence umudunu kaybetme.. Allah büyük ve herkesi farkli sekilde imtihan ediyor inshallah en kisa zamanda olur. Biz 6aydan sonra cocuk istedik 7ay olmadi sonra oldu oda düsük oldu bi senedir tik yok..

Dedigin gibi herkes ilk etapta boyle dusunuyor kimisi hemen cocuk istiyor ama ne bileyim biz biraz evliligin tadini cikaralim dedik sonucta cocuk demek buyuk sorunluluk demek goze alamadik ama suan 3 yil oldu ve herkes bebek yok mu hala avare misiniz niye yapmiyosunuz yoksa olmuyo mu gibi sacma sapan sorulardan biktim ve cevremdr benden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu butun kuzenlerimin 2.nereeyse 3.cocuklari olacak haliyle deli gibi ister oldum himm dogrudur canim o zaman bisey diyemem ama
Ben once telefonla aradim aile hekimini gelmeme gerek var mi folik asit alinmasi gerekiyormus vs.dedim tabi buraya gelin oncelikle size kan sayimi olcumu yapariz gerekli degerlerinize bakariz sonra folik asite baslatiriz dedi ilgili bi bayandi herhangi bi sorun görünmüyor dedi olsa ne bileyim demir eksikligi anemi vs.olsa soylerdi cnku benm kanim cok azdir kan bağışı bilr yapamiyorum 2 kere gitmeme ragmen sizin kaniniz size yeter kan veremezsiniz dendi ama degerlerim normal cikti cok sukur. Ama kadin dogum tabi daha baska hem vajinal muayene ediyor hemde herhangi bi anomali var mi yok mu ona bakiyor aslinda bi 6 ay olsun giderim daha yeni bıraktım korunmayi tam olaram 28 Temmuz ayinda ilk denemelerimize baslamistik biraz zaman gecsin gitmeyi dusunuyorum

ize bireşy sorucam. benim 2-3 gün içinde adet olmam gerekiyordu. ama olmadım. bu arada 2-3 tane test yaptım. hiçbirşey çıkmadı. benim yarın dişçiye gitmem lazım ve diş röntgeni çekecekler büyük ihtimal. ben hamile değilimdir dimi .yoksa çıkmazmıydı testlerde. adet te olmadım diye içim çok huzurlu değil. daha 20 gün önce randevu aldım eğitim araştrmada .

Ben dis hekim asistaniyim yerinde olsam cektirmem yinede belli olmaz eger hamileysen zarar verebilir. Hekimine soyle bence

Adetlerin düzenlimi cnm eğer düzenliyse kan testi yaptır mutlaka 2 3 günlük gecikme çıkmaz ztn idrarda

Canim Rabbim bi daha yasatmasin bu aciyi kimseye de yasatmasin insallah tez vakittr guzel haberler aliriz hepimiz dogru söylüyorsun imtihan dunyasi kimi evlat acisiyla kimi evlat hasretiyle kimi hayirsiz evlatla sinaniyor Rabbim herseyin hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…