- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Bence git bende gitmemistim dr 14 aydır evliyim 4 aydır korunmuyorum bugun gittim ve farklı bir sorunum oldugunu ogrendim aslında 1 seneye kadar tedavi yapmıyoruz ama sana bu ay sonu gel regl oldugunda hormon testinini yapıp çok istiyosan bebek baslayalım tedaviye dedi canımAdet olduktan sonra 21.gun mu yapiliyor bu test? Ya sonucta yeni evlenmistik hemen cocuk olmasin biraz yasayalim evliligimizi borclarimizi odeyelim derken 3 yil oldu ve artık gerçekten istiyoruz zamani geldi diyoruz tabi Rabbim zamani geldi demeden olmaz biliyoruz ama bi yandan da korku sardi cnku kimisi istedigi ilk aydan kalabiliyoken biz bu kadar gun asiri veya 2 gunde bir yapiyoruz olmuyor olmayacakmis gibi hissediyorumben sadece aile hekimine gittim planli gebelik dusunuyorum dedim folik asit yazdi ve gerekli kan tahlillerini yapti sorun yok folik asiti al yeterli dedi o yuzden gerekte duymadim daha doktora gitmeye acaba yanlis mi yapıyorum
Nasil sorunun cikti canim gecmis olsun? Devlete mi gittin normalde hemen baslanmaz tedaviye de :/Bence git bende gitmemistim dr 14 aydır evliyim 4 aydır korunmuyorum bugun gittim ve farklı bir sorunum oldugunu ogrendim aslında 1 seneye kadar tedavi yapmıyoruz ama sana bu ay sonu gel regl oldugunda hormon testinini yapıp çok istiyosan bebek baslayalım tedaviye dedi canım
Uzerinizde tasiyinca etkisi mi oluyormus? Kaynatip icilmiyor mu sanki duydum gibi bu otu insallah sifa olur tesekkur ediyorumArzuaktas - ben bu ay fatma ana otunu uzerimde tasiyorum inshallah eger olursa bildiririm sizde denersiniz
Cnm keciboynuzu ozu varmis ben markette bulamadm ama aktarda kesin vardir. Ben aktardan pahali diye almadim pekmezi markette gayet fiyati uygundu cunkuRabbim sifa versin canim bi daha ayni aciyi yasatmasin en azindan 1 kere gebe kalmissin devami da gelir boyle dusun. Bende keciboynuzu pekmezi alicam aktardan veya marketten bilmiyorum kararsizm guvenilir marka olarak belki senin ki gibi koskayi alabilirim ama pekmezi yuksek derecelerde kaynattiklari icin o ozu kayboluyomus yani gercek keciboynuzunu su ile kaynatip icirlmesi daha faydali diye duydum ne kdar dogru bilmiyorum :/ belki incir kurunu uygularim esime de keciboynuzu kurunu yaparim
amin allah razı olsun canım rabbimCanım şubat ayından beri doktor kapılarında surunuyorum resmen ama olmuyor ve her zaman da gidemiyorum doktora yaşadığım yer sebebiyle imkanlar kısıtlı malesef inşallah benim gibi bekletmez bebegin seni
Sen yinede gzl bi sofra hazirla,guzel seyler giyin :) oglanida kv ye birak. Basbasa kalin biraz :)İnsallah canisi. Bnde sacimi boyadim iste simdi de ne yapsam billemedim hazirlasam mi biseyler ki ? Aslinda cok guzel planlarim vardi disarda sadece ikimiz yemek yeriz falan diye dusunuyodum. Oglani k.v. Deye birakcaktim hic birlikte biseyler yapamadik zaten ya onun ailesi vardi e sonra da hemen cocuk oldu falan bu sefer daha bi ozel olsun diyodum ya kismet degilmis bakalm
Özü ne kadardi canim? Belki oyle ozunu alirim yada kendini kaynatip iciririm gecenlerde oylesine alayim dedim hala duruyor evde kaynatip iciresim yokCnm keciboynuzu ozu varmis ben markette bulamadm ama aktarda kesin vardir. Ben aktardan pahali diye almadim pekmezi markette gayet fiyati uygundu cunku
Ozel hasteneye gittim (medstar) pko varmış canım ve hem sagda hem solda olunca ben bunları gorup sana 8 ay daha bekle diyemem dedi saolsun tedavine baslayalim dediNasil sorunun cikti canim gecmis olsun? Devlete mi gittin normalde hemen baslanmaz tedaviye de :/
Dedigin gibi herkes ilk etapta boyle dusunuyor kimisi hemen cocuk istiyor ama ne bileyim biz biraz evliligin tadini cikaralim dedik sonucta cocuk demek buyuk sorunluluk demek goze alamadik ama suan 3 yil oldu ve herkes bebek yok mu hala avare misiniz niye yapmiyosunuz yoksa olmuyo mu gibi sacma sapan sorulardan biktim ve cevremdr benden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu butun kuzenlerimin 2.nereeyse 3.cocuklari olacak haliyle deli gibi ister oldumhimm dogrudur canim o zaman bisey diyemem ama
Ben once telefonla aradim aile hekimini gelmeme gerek var mi folik asit alinmasi gerekiyormus vs.dedim tabi buraya gelin oncelikle size kan sayimi olcumu yapariz gerekli degerlerinize bakariz sonra folik asite baslatiriz dedi ilgili bi bayandi herhangi bi sorun görünmüyor dedi olsa ne bileyim demir eksikligi anemi vs.olsa soylerdi cnku benm kanim cok azdir kan bağışı bilr yapamiyorum 2 kere gitmeme ragmen sizin kaniniz size yeter kan veremezsiniz dendi ama degerlerim normal cikti cok sukur. Ama kadin dogum tabi daha baska hem vajinal muayene ediyor hemde herhangi bi anomali var mi yok mu ona bakiyor aslinda bi 6 ay olsun giderim daha yeni bıraktım korunmayi tam olaram 28 Temmuz ayinda ilk denemelerimize baslamistik biraz zaman gecsin gitmeyi dusunuyorum
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin tesekkur ediyorum bilgilendirdigin icin. Hic belirti varmiydi canim ya ne bileyim adet duzensizligi vs. Yada baska bisey belki bende de var hic bilmiyorumOzel hasteneye gittim (medstar) pko varmış canım ve hem sagda hem solda olunca ben bunları gorup sana 8 ay daha bekle diyemem dedi saolsun tedavine baslayalim dedi
Ozel hasteneye gittim (medstar) pko varmış canım ve hem sagda hem solda olunca ben bunları gorup sana 8 ay daha bekle diyemem dedi saolsun tedavine baslayalim dedi
Bir pkolu daha
Kac kere soyledim once kadinin gitmesi lazim sen git diyor bi arkdasyla konusmus 4 yil sonra cocugu olan bi arkadasiyla konusmus. Siz dusunmuyor musunuz vs.gibi konu acilmis yeni basladik demis esim adam da bizm ilk cocuk 4 sene sonra oldu dedi ilk etp ta esi gitmis hastaneye benimki de sen git once kadinlarin gitmesi gerekiyor diye tutturdu deli yaBnce testlerini yaptır öyle dvm et bişey cıkarsa ona göre önlem alırsınız eşimde gitsin sperm sayımı yaptırsın belki eşinde sorun vardır
bende de var ondan ama bana birşey demedi doktor. gebelik gecikebilir edat düzensizliği olabilir dedi sadece.
Ne dmeek gebelik gecikebilir bunlar bunu ne kdr rahat soyluyor yabende de var ondan ama bana birşey demedi doktor. gebelik gecikebilir edat düzensizliği olabilir dedi sadece.
ize bireşy sorucam. benim 2-3 gün içinde adet olmam gerekiyordu. ama olmadım. bu arada 2-3 tane test yaptım. hiçbirşey çıkmadı. benim yarın dişçiye gitmem lazım ve diş röntgeni çekecekler büyük ihtimal. ben hamile değilimdir dimi .yoksa çıkmazmıydı testlerde. adet te olmadım diye içim çok huzurlu değil. daha 20 gün önce randevu aldım eğitim araştrmada .
Ben dis hekim asistaniyim yerinde olsam cektirmem yinede belli olmaz eger hamileysen zarar verebilir. Hekimine soyle bence
canim hormon testi nedir bilgi verirmisin.nasil oluyor vsCanım adetin 3.gun hormon testi yapılıyor bilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?