2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence git bende gitmemistim dr 14 aydır evliyim 4 aydır korunmuyorum bugun gittim ve farklı bir sorunum oldugunu ogrendim aslında 1 seneye kadar tedavi yapmıyoruz ama sana bu ay sonu gel regl oldugunda hormon testinini yapıp çok istiyosan bebek baslayalım tedaviye dedi canım

Arzuaktas - ben bu ay fatma ana otunu uzerimde tasiyorum inshallah eger olursa bildiririm sizde denersiniz

Nasil sorunun cikti canim gecmis olsun? Devlete mi gittin normalde hemen baslanmaz tedaviye de :/

Cnm keciboynuzu ozu varmis ben markette bulamadm ama aktarda kesin vardir. Ben aktardan pahali diye almadim pekmezi markette gayet fiyati uygundu cunku

Arzuaktas - cevat aksit hoca dan duydum icilmeyecek uzerinde tasinicak diye dedigine gore iki kisiye soyleymis ikiside hamile kalmis baska biyerdede okudum deneyenler hamile kalmis..

Âmin Allah razı olsun rabbim dileyen isteyen
Canım şubat ayından beri doktor kapılarında surunuyorum resmen ama olmuyor ve her zaman da gidemiyorum doktora yaşadığım yer sebebiyle imkanlar kısıtlı malesef inşallah benim gibi bekletmez bebegin seni
amin allah razı olsun canım rabbim
herkese nasip etsin inşallah

Sen yinede gzl bi sofra hazirla,guzel seyler giyin :) oglanida kv ye birak. Basbasa kalin biraz :)

QUOTE="Vaveyla38, post: 48380642, member: 771707"]Canım adetin 3.gun hormon testi yapılıyor bilgine[/QUOTE] nasil yani canim.ya ben pek bu islerden anlamam.arkadasum az once soyledi.adetin bitince saglik ocagina git hamile ilmak istiyorum de gereken herseye bakilnasini iste bakarlar dedi.hormon testinde neye bakiliyor.adetin 3. günü bide oyle mi

Cnm keciboynuzu ozu varmis ben markette bulamadm ama aktarda kesin vardir. Ben aktardan pahali diye almadim pekmezi markette gayet fiyati uygundu cunku
Özü ne kadardi canim? Belki oyle ozunu alirim yada kendini kaynatip iciririm gecenlerde oylesine alayim dedim hala duruyor evde kaynatip iciresim yok hemen koyverdim ya bi kendime gelmem lazim sanki hemen olacakmis modundan cikamadim hala etkisindeyim bu kadar zor oldugunu bilseydim 3 yil bosuna korunmazdim ama kader iste nerden bilecegiz ki kimisi ilk geceden kaliyor Rabbim büyük insallah bizde bigun o guzel yavrucuklari kucağımiza aliriz

Bnce testlerini yaptır öyle dvm et bişey cıkarsa ona göre önlem alırsınız eşimde gitsin sperm sayımı yaptırsın belki eşinde sorun vardır

Ozel hasteneye gittim (medstar) pko varmış canım ve hem sagda hem solda olunca ben bunları gorup sana 8 ay daha bekle diyemem dedi saolsun tedavine baslayalim dedi
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin tesekkur ediyorum bilgilendirdigin icin. Hic belirti varmiydi canim ya ne bileyim adet duzensizligi vs. Yada baska bisey belki bende de var hic bilmiyorum en kisa zamanda bi kadin dogumcuya goruneyim ben en iyisi adetin 3.gunu mu gitmem gerekiyor ? Nasılsa ozel olacagi icin adet fununu ayarlamaya gerek yok dimi yani istedigim zaman gidebiliyorum zaten ozele ?

Bnce testlerini yaptır öyle dvm et bişey cıkarsa ona göre önlem alırsınız eşimde gitsin sperm sayımı yaptırsın belki eşinde sorun vardır
Kac kere soyledim once kadinin gitmesi lazim sen git diyor bi arkdasyla konusmus 4 yil sonra cocugu olan bi arkadasiyla konusmus. Siz dusunmuyor musunuz vs.gibi konu acilmis yeni basladik demis esim adam da bizm ilk cocuk 4 sene sonra oldu dedi ilk etp ta esi gitmis hastaneye benimki de sen git once kadinlarin gitmesi gerekiyor diye tutturdu deli ya o arkadasinin suan 3 cocugu var 2.si hemen olmus 3.de diger bebis daha cok kucukken olmus yani ard arda olmus ne guzel

bende de var ondan ama bana birşey demedi doktor. gebelik gecikebilir edat düzensizliği olabilir dedi sadece.

Bnada progestoron hormonun düşük dedi klomen ve çatlatma iğnesiye tadavi olur flnndedi pko demedi ama araştırınca o çıkıyor

bende de var ondan ama bana birşey demedi doktor. gebelik gecikebilir edat düzensizliği olabilir dedi sadece.
Ne dmeek gebelik gecikebilir bunlar bunu ne kdr rahat soyluyor ya bi onlem tedavi yerine bunu nasil soyluyorlar bekleyen biziz nasilsa dimi

aslında düzenliydi adetim 25-26 günde oluyordum. bugün 29. gün oluyor. srf o sebeple bu sabah yaptım yine test en azından çok silikte olsa çıkar diye.

neyse yarın sabaha kadar olmazsam doktora gidince durumu söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…