- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Tesekkur ederim canım belirti su sekilde korunmayı bıraktıķtan sonra asırı kasık agrısı ve regl 2 kere gecikme bi erken gelme yasadım zaten bu korunmadıgim 4. Ayım direk muaneyede gidebilir istersen regl 3. Gunu gidip direk hormon testinide yaptırabilirsin ama ben once dr tanıs muaneni ol ve onun dedigine gore hareket et derim canımCok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin tesekkur ediyorum bilgilendirdigin icin. Hic belirti varmiydi canim ya ne bileyim adet duzensizligi vs. Yada baska bisey belki bende de var hic bilmiyorumen kisa zamanda bi kadin dogumcuya goruneyim ben en iyisi adetin 3.gunu mu gitmem gerekiyor ? Nasılsa ozel olacagi icin adet fununu ayarlamaya gerek yok dimi yani istedigim zaman gidebiliyorum zaten ozele ?
Kac kere soyledim once kadinin gitmesi lazim sen git diyor bi arkdasyla konusmus 4 yil sonra cocugu olan bi arkadasiyla konusmus. Siz dusunmuyor musunuz vs.gibi konu acilmis yeni basladik demis esim adam da bizm ilk cocuk 4 sene sonra oldu dedi ilk etp ta esi gitmis hastaneye benimki de sen git once kadinlarin gitmesi gerekiyor diye tutturdu deli yao arkadasinin suan 3 cocugu var 2.si hemen olmus 3.de diger bebis daha cok kucukken olmus yani ard arda olmus ne guzel
Banada oyle diyecekti ama ne etkili oldu bilmiyorum belki yasım 27 yasindayım belki saglı sollu olması belkide hemen çocuk istemem ama tedaviye baslaması beni mutlu ettibende de var ondan ama bana birşey demedi doktor. gebelik gecikebilir edat düzensizliği olabilir dedi sadece.
ben yapmaım hiç düşünmüyorum bile zaten belirti filanda yok iki gn snra kesn regl olurum@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
Naptınız kızlar var mı bir haber?
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Burmera 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@Lovepinkbm 12 Ekim
@cgdmkrks 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
yeni_ay 13 Ekim
@tontis76 13 Ekim
Erken gebelik testi yapmayı düşünen var mı aranızda?
Bn sanrm adet olucam beyaz akıntım var ve kasıklarım şiş sanki umudum tükeniyor
Kızlar hiç denemedim ilk kez erken gebelik testi yapsam diye düşünüyorum. Doğru sonuç verirmi? en iyisi hangisidir? Adet döngüm 35 fln 29.gündeyim alırsam yatın sabah yaparım
Kizlar ya bi cvp vereydiniz iyiydi yani :) reglime bir hafta var beyaz sumuksu kokusuz bir akintim var hamile olanlarda boyle bisey varmiydikiBence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas
Cnm fiyatini sormadim benim tahminimce pahalidir diye dusundim sadece. Sonucta bitkisel diye pahaliya satiyorlar.aminn cnmm insAllahh ben inaniyorum zaten Rabbim yuzumuzu guldurucek :)Özü ne kadardi canim? Belki oyle ozunu alirim yada kendini kaynatip iciririm gecenlerde oylesine alayim dedim hala duruyor evde kaynatip iciresim yokhemen koyverdim ya bi kendime gelmem lazim sanki hemen olacakmis modundan cikamadim hala etkisindeyim bu kadar zor oldugunu bilseydim 3 yil bosuna korunmazdim ama kader iste nerden bilecegiz ki kimisi ilk geceden kaliyor Rabbim büyük insallah bizde bigun o guzel yavrucuklari kucağımiza aliriz
Bende olmustu bu hatta adet oldum saniyordum hissediyordum geldiginuKizlar ya bi cvp vereydiniz iyiydi yani :) reglime bir hafta var beyaz sumuksu kokusuz bir akintim var hamile olanlarda boyle bisey varmiydiki
Ben de anestezi ile cektirdim agustos ayinda. Anestezi olduğu için aci hissetmedim. Evet dediginiz gibi cok pahalli 825 tl sonomedde. Korktuğum icin orda yaptırdım. Aslinda düşüncek olursanız gebe kalmaya çalışıyoruz. Anestezi ile yaptirmaya gücü olmayanlara diyorum anestezisiz yaptirin. Karşılığında belki istediginiz seye kavusacaksiniz. Mutlaka yaptirin. Benim rahim filmi cekildikten sonra ki ucuncu adetim olacak. 5-6 gun kaldi adetime. Belki de bu ay adet olmam belli mi olurKızlar bnde boşuna 1yıl bekleyenlerdenim...cocuk isteyenlere diyorum dra 1 yıldır olmuyor deyin ne gerekirse yaptırsınlar boşuna beklemeyin die..bn 2015de rahim filmi cektirdim cok şükür rahim filmim temiz cıktı...
Acı olmuyor anestesiz yaptırdım adet ağrısı gibi ağrı oluyor o kdr...
Göbek düşmesi bel acıklığı yada rahim düşmesi aynı seymiş..annmde varmış kaldırtınca 2.ay hamile kalmış geçen ay bnde yaptırdım nasip kısmet bakalm
Yok canım üzülmüyorum sonuçta adet olabilmekte güzel sağlıklı olduğumu hissediyorum burda ilaçla adet olan arkadaşlarım var Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşaAllahİnsallh Allah isteyen herkese versin.. üzülme diğer ay olur insalh
Benimde bi hafta var ama oyle bi akintim yok canimKizlar ya bi cvp vereydiniz iyiydi yani :) reglime bir hafta var beyaz sumuksu kokusuz bir akintim var hamile olanlarda boyle bisey varmiydiki
Ben de anestezi ile cektirdim agustos ayinda. Anestezi olduğu için aci hissetmedim. Evet dediginiz gibi cok pahalli 825 tl sonomedde. Korktuğum icin orda yaptırdım. Aslinda düşüncek olursanız gebe kalmaya çalışıyoruz. Anestezi ile yaptirmaya gücü olmayanlara diyorum anestezisiz yaptirin. Karşılığında belki istediginiz seye kavusacaksiniz. Mutlaka yaptirin. Benim rahim filmi cekildikten sonra ki ucuncu adetim olacak. 5-6 gun kaldi adetime. Belki de bu ay adet olmam belli mi olur
Bende Ağustos ta çektirdim 3. Adetimi bu sabah gördüm hayırlısı inşaAllahBen de anestezi ile cektirdim agustos ayinda. Anestezi olduğu için aci hissetmedim. Evet dediginiz gibi cok pahalli 825 tl sonomedde. Korktuğum icin orda yaptırdım. Aslinda düşüncek olursanız gebe kalmaya çalışıyoruz. Anestezi ile yaptirmaya gücü olmayanlara diyorum anestezisiz yaptirin. Karşılığında belki istediginiz seye kavusacaksiniz. Mutlaka yaptirin. Benim rahim filmi cekildikten sonra ki ucuncu adetim olacak. 5-6 gun kaldi adetime. Belki de bu ay adet olmam belli mi olur
Bende özel de 350 ye çektirdim anestezisizCnm yanlış yazdın sanrm bn rahim filmi çektirdim ztn. Özelde yaptırdım anestrsiz 400 tl flndı
Olabilir canim kusura bakma. Rahim filminden sonra gebe kalma ihtimali artiyormus. Inşallah olurCnm yanlış yazdın sanrm bn rahim filmi çektirdim ztn. Özelde yaptırdım anestrsiz 400 tl flndı
Yaaaa hayirlisi olsun canimBende Ağustos ta çektirdim 3. Adetimi bu sabah gördüm hayırlısı inşaAllah
Rabbim sifa versin canim bi daha ayni aciyi yasatmasin en azindan 1 kere gebe kalmissin devami da gelir boyle dusun. Bende keciboynuzu pekmezi alicam aktardan veya marketten bilmiyorum kararsizm guvenilir marka olarak belki senin ki gibi koskayi alabilirim ama pekmezi yuksek derecelerde kaynattiklari icin o ozu kayboluyomus yani gercek keciboynuzunu su ile kaynatip icirlmesi daha faydali diye duydum ne kdar dogru bilmiyorum :/ belki incir kurunu uygularim esime de keciboynuzu kurunu yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?