2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tesekkur ederim canım belirti su sekilde korunmayı bıraktıķtan sonra asırı kasık agrısı ve regl 2 kere gecikme bi erken gelme yasadım zaten bu korunmadıgim 4. Ayım direk muaneyede gidebilir istersen regl 3. Gunu gidip direk hormon testinide yaptırabilirsin ama ben once dr tanıs muaneni ol ve onun dedigine gore hareket et derim canım

Sen git adetin 3.günü sonra 21.günüde git ztn dersin yada dr der 21.günüde gel die sonra bn gittim sıra sende dersin eşine..bnm eşim ilk bnm zorunla gitti aonra dedi bn bidaha gideyim ne olur ne olmaz die bıraksam tekrar gitcek..sadece kadında bitmiyor kadında biraz düzensizlik varsa erkek de spermler yavaşsa fln olmuyor yani

bende de var ondan ama bana birşey demedi doktor. gebelik gecikebilir edat düzensizliği olabilir dedi sadece.
Banada oyle diyecekti ama ne etkili oldu bilmiyorum belki yasım 27 yasindayım belki saglı sollu olması belkide hemen çocuk istemem ama tedaviye baslaması beni mutlu etti

ben yapmaım hiç düşünmüyorum bile zaten belirti filanda yok iki gn snra kesn regl olurum

Bn sanrm adet olucam beyaz akıntım var ve kasıklarım şiş sanki umudum tükeniyor

Kızlar hiç denemedim ilk kez erken gebelik testi yapsam diye düşünüyorum. Doğru sonuç verirmi? en iyisi hangisidir? Adet döngüm 35 fln 29.gündeyim alırsam yatın sabah yaparım

Kimse bnm yazdıklarmı görmüyor..cvp vermiyor...bekliyorum cvp gelir diye ama kimse bni görmüyor ;(

Bence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas

Bence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas
Kizlar ya bi cvp vereydiniz iyiydi yani :) reglime bir hafta var beyaz sumuksu kokusuz bir akintim var hamile olanlarda boyle bisey varmiydiki

Cnm fiyatini sormadim benim tahminimce pahalidir diye dusundim sadece. Sonucta bitkisel diye pahaliya satiyorlar.aminn cnmm insAllahh ben inaniyorum zaten Rabbim yuzumuzu guldurucek :)

Kizlar ya bi cvp vereydiniz iyiydi yani :) reglime bir hafta var beyaz sumuksu kokusuz bir akintim var hamile olanlarda boyle bisey varmiydiki
Bende olmustu bu hatta adet oldum saniyordum hissediyordum geldiginu

Ben de anestezi ile cektirdim agustos ayinda. Anestezi olduğu için aci hissetmedim. Evet dediginiz gibi cok pahalli 825 tl sonomedde. Korktuğum icin orda yaptırdım. Aslinda düşüncek olursanız gebe kalmaya çalışıyoruz. Anestezi ile yaptirmaya gücü olmayanlara diyorum anestezisiz yaptirin. Karşılığında belki istediginiz seye kavusacaksiniz. Mutlaka yaptirin. Benim rahim filmi cekildikten sonra ki ucuncu adetim olacak. 5-6 gun kaldi adetime. Belki de bu ay adet olmam belli mi olur

Bilemiyosunki hamileykende olabiliyo akinti adetten oncede olabiliyo akinti.. Inshallah hamileliktendir

İnsallh Allah isteyen herkese versin.. üzülme diğer ay olur insalh
Yok canım üzülmüyorum sonuçta adet olabilmekte güzel sağlıklı olduğumu hissediyorum burda ilaçla adet olan arkadaşlarım var Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin inşaAllah

Cnm yanlış yazdın sanrm bn rahim filmi çektirdim ztn. Özelde yaptırdım anestrsiz 400 tl flndı

Bende Ağustos ta çektirdim 3. Adetimi bu sabah gördüm hayırlısı inşaAllah

Keçiboynuzu özünü alabilirsin canım
Pekmezi 50-60 derecede, özünü de 30 derecede yapıyolar o yüzden özü daha faydalı ben 30 senelik bi aktarcı esnafa sormuştum benim aldığım yerdeki marka elite markaydı ben bu markanın aromatik yağlarını da kullanıyorum gayet güzel
soğuk press yöntemiyle yapılıyor
bu en önemlisi

Ben ilk defa duyuyom rahim filminde ne oluyo tam olarak? Ben yurtdisindayim aile hekimi gondermedigi surece hicbise yapmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…