2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu ay bolca değişik ağrı yaşadım ama soğuk almalarım başlamadı henüz. Soğuk alınca gelen sızıyı tanırım ya

Arkadaslar bende pko var 3 aydir adet olmuyorum . Sizce bu durumda hamile kalmam mumkunmu . Agnucaston ve folikasitte kullaniyorum . Goguslerim cok sis ve aciYor. Adet belirtisi gibi. Test yaptim ikinci cizgi cok zor gozukuyordu ama vardi. Bazen sag kasigim dönerken bi agri giriyor. Bilemedim. Test yapmicam cunku 19da randevum var insallah hamisimdir. Bu durumu yasayan varmi

Resmi var mi testin kuzum ve markasi neydu

Ya kizlar sperm testi yapilirken örnek verilecek ya bi arkadas dedi ki dergi veriyorlarmis ornek verebilmesi icin dgru mu yaa ben kaldiramam boyle bi şey yani

Ya kizlar sperm testi yapilirken örnek verilecek ya bi arkadas dedi ki dergi veriyorlarmis ornek verebilmesi icin dgru mu yaa ben kaldiramam boyle bi şey yani

Tövbe yaaa sacmalamayın bazı merkezlerde film acıyolar o daha iyi olur heralde

Benim uydurduğum bi sey olsa sacmalamis olabilirim ama ben duyduğumu soyledim
Ben uydursam sacmalamis olabilirdim belki bu lafi pek anlayamadm duydum sordum yani

Benim uydurduğum bi sey olsa sacmalamis olabilirim ama ben duyduğumu soyledim

Uydurduğun için demedim ki saglk için yapılıyor senin cocugun olsun die yapıyor katlananam yazmıssın ona dedim...sonucta nette bakmıyor yada gidip seni aldatmıyor katlanılmıcak bi durum yok bnce

F Findikkiran kuzum bende duydum bunu. Bazi yerlerde dergi bazi yerlerde film olarakmis asli nedir bilmiyorum. Esi spermiogram testi verenler aciklarsa iyi olur aslinda. Gerci ne olursa olsun verilecekte ornek.
Dusununce yapacak birsey yok ve mecbur gibi canim. Cok ozur dilerek soyliycem cunku hic bir sekilde su,sabun,tukuruk gibi seylerin kullanilmamasi gerekiyormus.

Uydurduğun için demedim ki saglk için yapılıyor senin cocugun olsun die yapıyor katlananam yazmıssın ona dedim...sonucta nette bakmıyor yada gidip seni aldatmıyor katlanılmıcak bi durum yok bnce
Senin fikrindir tabi ama ben baska bir kadina bakip oyle seyler dusunmesini şahsen kaldiramam yani igrenc geliyor . benim icin katlanamayacak bi sey var ki yaziyorum buraya seninle ayni düşünmek zorunda degilim , ki dusunmedim diye sacmalamis olmam mantiken dusunursen daha guzel soyleyebilirsin

Yaa gercekten mi mecbur olcak o zaman baska türlü nasil yapsin onlarda yasaksa

Cnm benimde eşim verdi bu ay aşılama olacakti çünkü ins gerek kalmazda... idrar testi kabi var ya onu vermisler içine boşalıp getir demisler...hatta bu ne sacmalik niye yaptim diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…