2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben de yedim canım içim kan ağlıyor

Kızlar ama garip bi şekilde hala umutluyum, 8 gündür adet dönemi belirtisi yaşıyorum çünkü.
Bel ağrısı çok oldu bu sefer
Olsaydı erken testte de çıkar mıydı sizce?
Hadi doğru bildiğinizi söyleyin ya, boşa umutlanmayayım

Ben korunmayi biraktigim ilk ay duzensizlik baslamisti normalde duzenliydi ve ardindan sogan kuru uyguladim 5 gun geciktirdi suan duzenim bozuldu yani :/ insallah kisa zaman da gidicem

Bekarken bnmde düzenliydi saati bile şaşmazdı ama evlenince karıstı. 2.aşılamadan sonrada 32 35 arası geliyor

Kac derece sicaklikta yapildigi sise uzerinde yazar mi ki ? Belki adam yalan soyler kimseye guvenimiz kalmadi :) ay teeekkur ediyorum canım cok iyi olur en azindan bu var mi diye sorarim

Bişey değil canım doğru, kimseye güven olunmaz ama yinede sorarsın
seni bilgisiz sanmasın en azından onun bilgisini de ölçmüş olursun:)
üzerinde yazmıyo bunun derecesi ama bi hilesi olursa da Allah'a havale ediyoruz herkes yaptığının hesabını ahirette verecek

Bu aydan umudu kestin mi peki?
Negatifi görünce kestim ama yinede adet olmadık bekliyoruz umutla mucizemizi :)burda çok okuduk ya adet günü negatif görüp daha sonra öğrenenleri onlar umudumuz oldu :) değişik ağrılarımda var adet oluyomuş gibi hissedip wcye koşarsın ya öylede oluyor.

Bugundu günüm hala gelmedi ama ara ara kasik agrisi batmasi ve bel agrisi devam ediyor 6 gundur. Bide akintim var tuvalete kosup bakiyorum geldimi diye bakalim yarin ola hayrola

Bak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz dur bakalım belki de seninle beraber veririz güzel bi haber, umut her zaman var

Bugundu günüm hala gelmedi ama ara ara kasik agrisi batmasi ve bel agrisi devam ediyor 6 gundur. Bide akintim var tuvalete kosup bakiyorum geldimi diye bakalim yarin ola hayrola
inşallah gelmez şekerim :) benimde öyleydi adete 5 gün kala kesildi ağrılar normalde adete 5 gün kala başlayan ağrılar :)
ben senden ümitliyim :) hayırlısı inş. dilediğin gibi olur cnm benim..

2 gündur adet olmadim.Test yapayim mi ?
Yoksa bikacgun daha bekliyim mi ?

Peki sen hamilemisin canim ve ne kadar sonra ogrendin ben dayanamadim test yaptim ama negatif tabiki cok erken simdi
Yok hamile deilim dusukle sonuclandi. Benim ogrenmem biraz farkli oldu aslinda. Benim belitilerim adetten 3 hafta once olmaya basladi. Bende dayanamadim adetten 2 hafta once idrar testi yaptim pozitif cikti. 1 hafta sonrada kan testi verdim negatif cikti. Adet gunu adet okmayinca kanda cikti 58 beta

Bak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz dur bakalım belki de seninle beraber veririz güzel bi haber, umut her zaman var
İnşallah canım yaa inşallah kırmızı kart yemeyiz yarında geçse öbür gün bakalm ne durumda olcaz.böyle değişik ağrılar soğuk alınca da olur mu.çok soğuk aldığımı düşünmüyorum ama.yada soğuk alınca o şekilde sızı olmaz heralde

Yaa kızlar ben çok kötüyüm yaaa çok kötü grip olmuşum ses gitti zaten ateşimde var kasıklarım çok ağrıyo yaaa yürürken çok acıdı bugün bide bu halde çalışıom ben yaa burun akıntısı ateş boğaz ağrısı kemiklerim hep sızlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…