Ben de yedim canım içim kan ağlıyor@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
liveyourlife_35 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
kızlar durumlar nedir var mı yen hamisben yedim kırmızı kartı
Ben korunmayi biraktigim ilk ay duzensizlik baslamisti normalde duzenliydi ve ardindan sogan kuru uyguladim 5 gun geciktirdi suan duzenim bozuldu yani :/ insallah kisa zaman da gidicem
Bu aydan umudu kestin mi peki?Aynen bende dün test yaptım koca bir tek çizgi benimde bat 12 ekim bebetime yapmıştm ben ucuzlardan
Kac derece sicaklikta yapildigi sise uzerinde yazar mi ki ? Belki adam yalan soyler kimseye guvenimiz kalmadi :) ay teeekkur ediyorum canım cok iyi olur en azindan bu var mi diye sorarim
Negatifi görünce kestim ama yinede adet olmadık bekliyoruz umutla mucizemizi :)burda çok okuduk ya adet günü negatif görüp daha sonra öğrenenleri onlar umudumuz oldu :) değişik ağrılarımda var adet oluyomuş gibi hissedip wcye koşarsın ya öylede oluyor.Bu aydan umudu kestin mi peki?
Bugundu günüm hala gelmedi ama ara ara kasik agrisi batmasi ve bel agrisi devam ediyor 6 gundur. Bide akintim var tuvalete kosup bakiyorum geldimi diye bakalim yarin ola hayrola@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
liveyourlife_35 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
yarına kadar olmazsam kanda bakıcak doktor ne bilim ilaçlar kimini hamile bırakırmış kimine boyle gecikme yaparmış kesin ben o 2.kısımdadırım diye önemsemiyorum :)idrarla testi yapmadın mi canim?inşallah vardır
ay kuzum :) hayırlısı hakkımızda vazgeçmek yok :)Ben de yedim canım içim kan ağlıyor
Bak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruzNegatifi görünce kestim ama yinede adet olmadık bekliyoruz umutla mucizemizi :)burda çok okuduk ya adet günü negatif görüp daha sonra öğrenenleri onlar umudumuz oldu :) değişik ağrılarımda var adet oluyomuş gibi hissedip wcye koşarsın ya öylede oluyor.
inşallah gelmez şekerim :) benimde öyleydi adete 5 gün kala kesildi ağrılar normalde adete 5 gün kala başlayan ağrılar :)Bugundu günüm hala gelmedi ama ara ara kasik agrisi batmasi ve bel agrisi devam ediyor 6 gundur. Bide akintim var tuvalete kosup bakiyorum geldimi diye bakalim yarin ola hayrola
Cok tesekkur ederim canim. Hepimizin insallahinşallah gelmez şekerim :) benimde öyleydi adete 5 gün kala kesildi ağrılar normalde adete 5 gün kala başlayan ağrılar :)
ben senden ümitliyim :) hayırlısı inş. dilediğin gibi olur cnm benim..
amin inş. cnmCok tesekkur ederim canim. Hepimizin insallah
2 gündur adet olmadim.Test yapayim mi ?@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
liveyourlife_35 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
Yok hamile deilim dusukle sonuclandi. Benim ogrenmem biraz farkli oldu aslinda. Benim belitilerim adetten 3 hafta once olmaya basladi. Bende dayanamadim adetten 2 hafta once idrar testi yaptim pozitif cikti. 1 hafta sonrada kan testi verdim negatif cikti. Adet gunu adet okmayinca kanda cikti 58 betaPeki sen hamilemisin canim ve ne kadar sonra ogrendin ben dayanamadim test yaptim ama negatif tabiki cok erken simdi
İnşallah canım yaa inşallah kırmızı kart yemeyizBak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruzdur bakalım belki de seninle beraber veririz güzel bi haber, umut her zaman var
Canım geçmiş olsn dikkat et kendineYaa kızlar ben çok kötüyüm yaaaçok kötü grip olmuşum ses gitti zaten ateşimde var kasıklarım çok ağrıyo yaaa yürürken çok acıdı bugün bide bu halde çalışıom ben yaa burun akıntısı ateş boğaz ağrısı kemiklerim hep sızlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?