canım benim eşime de kumanda vermişler istersen aç bak demisler.bakar mi benim kizum.beni hayal etmiş :)çokta karşı çıktı öyle birseye. zorla kimse bişey baktiramaz.Senin fikrindir tabi ama ben baska bir kadina bakip oyle seyler dusunmesini şahsen kaldiramam yani igrenc geliyor . benim icin katlanamayacak bi sey var ki yaziyorum buraya seninle ayni düşünmek zorunda degilim , ki dusunmedim diye sacmalamis olmam mantiken dusunursen daha guzel soyleyebilirsin
bu topik teki herkez iyi sabırlı ben hep 5 gün kala test yapmaya basliyordum.bu ay yapmayacam ama.servet gitti bu testlere :) ben artık kendimi hep en kötüye hazirliorum.Degerlendiriyoruz valla eşimle :) hiç boş durmuyoruz. Ama gebelik oluyor mu ki bu durumda benim hala kafam karışık. Çünkü ben bu cizgiyi 10 gün önce yine gordum ve iki gün sonrası siliklesmisti hatta kayboldu. 3 gundur yine kızardı ve bugün daha kırmızı. Adetimin geçmesini bekliyorum hcg için. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyor um
Adetimi bekliyorum ben de hep. Ovulasyon testimi adetim yaklaştığı için bırakacaktım ama bi yapayım dedim. Bu çıktı. Git gide de kizarmaya basladibu topik teki herkez iyi sabırlı ben hep 5 gün kala test yapmaya basliyordum.bu ay yapmayacam ama.servet gitti bu testlere :) ben artık kendimi hep en kötüye hazirliorum.
Canım adete yakın düşük gebelik şansı oluyormuş ama bu zamanlarda hamile kalanda çok var herkese göre değişiyor sanırım yinede nolur nolmazDegerlendiriyoruz valla eşimle :) hiç boş durmuyoruz. Ama gebelik oluyor mu ki bu durumda benim hala kafam karışık. Çünkü ben bu cizgiyi 10 gün önce yine gordum ve iki gün sonrası siliklesmisti hatta kayboldu. 3 gundur yine kızardı ve bugün daha kırmızı. Adetimin geçmesini bekliyorum hcg için. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyor um
Aynen illa gidicez zaten çevremde kimse onermiyor orayi da ben gitmiyorum artik sonuclari alip medipole gidicemYa ne kadar sacma ne demek fiyat veremiyormus illa oraya gidicez somurecekler. Neyse bu sene bitsinde 2017 ocakta gondercem esimi bende. Bu sene sonuna kadar izin verdim kendimize :)))
Hayirlisi olsun canim.
Dusuk gebelik oldugu için mi ikinci çizgi kızarıyor. Ben anlamıyorum çünküCanım adete yakın düşük gebelik şansı oluyormuş ama bu zamanlarda hamile kalanda çok var herkese göre değişiyor sanırım yinede nolur nolmaz
Ben de sordum da yok bakmam ben hallederm dedi :))canım benim eşime de kumanda vermişler istersen aç bak demisler.bakar mi benim kizum.beni hayal etmiş :)çokta karşı çıktı öyle birseye. zorla kimse bişey baktiramaz.
Medipole ben bir kere gittim. Orasi cok daha pahali 2 teste 380 lira istediler yaptirmadan cikmistim.Aynen illa gidicez zaten çevremde kimse onermiyor orayi da ben gitmiyorum artik sonuclari alip medipole gidicem
Yok canım testi demedim o testleri bende anlamıyorum hiç kullanmadım .çalışmaya devam ediyoruz demişin ya ona desim nolur nolmaz diye :))Dusuk gebelik oldugu için mi ikinci çizgi kızarıyor. Ben anlamıyorum çünkü
Muayene 25 ti orda kuzum ben tum testlerimi goturcem yanimda blmiyorim ki biraz daha arastirim olmazsaMedipole ben bir kere gittim. Orasi cok daha pahali 2 teste 380 lira istediler yaptirmadan cikmistim.
Adete yakin ilişkiye girilince dusuk tehlikesi mi oluyor . ilk defa duydum eğer öyle bir şey oluyorsa biraz dikkat edelimYok canım testi demedim o testleri bende anlamıyorum hiç kullanmadım .çalışmaya devam ediyoruz demişin ya ona desim nolur nolmaz diye :))
Bir dene bakalim kuzum muayne evet ucuz biraz daha ama testlerde kitliyorlardi en son :))Muayene 25 ti orda kuzum ben tum testlerimi goturcem yanimda blmiyorim ki biraz daha arastirim olmazsa
Hayır canım yanlış anladın .şöyle anlatayım hani adet takvimi programında yumurtlama gününü falan gösteriyor ya düşük gebelik şansı yüksek gebelik şansı falan dşye günleri gösteriyor.adete yakın dönemlerde gebe kalma şansı düşük yani oda yumurtlama günü geçmiş oluyor ya hani.adete yakın gebe kalanlar iki kere yumurtlyanlar heralde .ay benimde kafam karıştıAdete yakin ilişkiye girilince dusuk tehlikesi mi oluyor . ilk defa duydum eğer öyle bir şey oluyorsa biraz dikkat edelim
Canim prolaktin yuksek biraz. Bunun icin ilac veriyorlar hemen iniyor normal seviyeye. Ama prolaktinin yuksek olmasi da engel gebelige benim 33 tu ve goguslerimden sut geliyordu. Ama doktorun verdigi ilacla dustu. Mr cekinmistim adenom cikmisti hipofizde prolaktine bagli. Prolaktin stresten cok etkilenen ve hemen yukselebilen bir hormon. Ama korkma tedavisi var.Eki Görüntüle 1895860 Eki Görüntüle 1895861
Canlar hormon sonucum çıktı anlayanlar birşey soyleyebilir mi iyi mi sizce
Benim böyleydi testim. İdrar testi yap canım çıkar ikinci çizgi inşBu akşamki ovulasyon testim canım. Sabahkine gore daha çok kizarmis adetime 3 gün var
Ay benim de kafam karıştı :) adet günüm geçerse ben test yaparım evde anlamazsam hastaneye giderim . sonucu buraya yazarım. Ben de kendime şaşırdım. 1 ayda insan iki kere yumurtlar mi. Yumurtlarsa iki kere adet görmesi gerekirHayır canım yanlış anladın .şöyle anlatayım hani adet takvimi programında yumurtlama gününü falan gösteriyor ya düşük gebelik şansı yüksek gebelik şansı falan dşye günleri gösteriyor.adete yakın dönemlerde gebe kalma şansı düşük yani oda yumurtlama günü geçmiş oluyor ya hani.adete yakın gebe kalanlar iki kere yumurtlyanlar heralde .ay benimde kafam karıştı
Ay hiç bişey anlamadm terimlerdenCanim prolaktin yuksek biraz. Bunun icin ilac veriyorlar hemen iniyor normal seviyeye. Ama prolaktinin yuksek olmasi da engel gebelige benim 33 tu ve goguslerimden sut geliyordu. Ama doktorun verdigi ilacla dustu. Mr cekinmistim adenom cikmisti hipofizde prolaktine bagli. Prolaktin stresten cok etkilenen ve hemen yukselebilen bir hormon. Ama korkma tedavisi var.
Hamilelik mi çıkıyor kuzum. Bu durumlarda. Ovulasyon testimi böyle gorunce çok şaşırdım açıkçası . adetim gcerse hemen test yapicamBenim böyleydi testim. İdrar testi yap canım çıkar ikinci çizgi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?