2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım benim eşime de kumanda vermişler istersen aç bak demisler.bakar mi benim kizum.beni hayal etmiş :)çokta karşı çıktı öyle birseye. zorla kimse bişey baktiramaz.

bu topik teki herkez iyi sabırlı ben hep 5 gün kala test yapmaya basliyordum.bu ay yapmayacam ama.servet gitti bu testlere :) ben artık kendimi hep en kötüye hazirliorum.

bu topik teki herkez iyi sabırlı ben hep 5 gün kala test yapmaya basliyordum.bu ay yapmayacam ama.servet gitti bu testlere :) ben artık kendimi hep en kötüye hazirliorum.
Adetimi bekliyorum ben de hep. Ovulasyon testimi adetim yaklaştığı için bırakacaktım ama bi yapayım dedim. Bu çıktı. Git gide de kizarmaya basladi

Canım adete yakın düşük gebelik şansı oluyormuş ama bu zamanlarda hamile kalanda çok var herkese göre değişiyor sanırım yinede nolur nolmaz

Ya ne kadar sacma ne demek fiyat veremiyormus illa oraya gidicez somurecekler. Neyse bu sene bitsinde 2017 ocakta gondercem esimi bende. Bu sene sonuna kadar izin verdim kendimize :)))
Hayirlisi olsun canim.
Aynen illa gidicez zaten çevremde kimse onermiyor orayi da ben gitmiyorum artik sonuclari alip medipole gidicem

Yok canım testi demedim o testleri bende anlamıyorum hiç kullanmadım .çalışmaya devam ediyoruz demişin ya ona desim nolur nolmaz diye :))
Adete yakin ilişkiye girilince dusuk tehlikesi mi oluyor . ilk defa duydum eğer öyle bir şey oluyorsa biraz dikkat edelim

Canlar hormon sonucum çıktı anlayanlar birşey soyleyebilir mi iyi mi sizce

Adete yakin ilişkiye girilince dusuk tehlikesi mi oluyor . ilk defa duydum eğer öyle bir şey oluyorsa biraz dikkat edelim
Hayır canım yanlış anladın .şöyle anlatayım hani adet takvimi programında yumurtlama gününü falan gösteriyor ya düşük gebelik şansı yüksek gebelik şansı falan dşye günleri gösteriyor.adete yakın dönemlerde gebe kalma şansı düşük yani oda yumurtlama günü geçmiş oluyor ya hani.adete yakın gebe kalanlar iki kere yumurtlyanlar heralde .ay benimde kafam karıştı

Eki Görüntüle 1895860 Eki Görüntüle 1895861

Canlar hormon sonucum çıktı anlayanlar birşey soyleyebilir mi iyi mi sizce
Canim prolaktin yuksek biraz. Bunun icin ilac veriyorlar hemen iniyor normal seviyeye. Ama prolaktinin yuksek olmasi da engel gebelige benim 33 tu ve goguslerimden sut geliyordu. Ama doktorun verdigi ilacla dustu. Mr cekinmistim adenom cikmisti hipofizde prolaktine bagli. Prolaktin stresten cok etkilenen ve hemen yukselebilen bir hormon. Ama korkma tedavisi var.

Ay benim de kafam karıştı :) adet günüm geçerse ben test yaparım evde anlamazsam hastaneye giderim . sonucu buraya yazarım. Ben de kendime şaşırdım. 1 ayda insan iki kere yumurtlar mi. Yumurtlarsa iki kere adet görmesi gerekir

Ay hiç bişey anlamadm terimlerden bende yaptırmadm hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…