2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cnm benimde eşim verdi bu ay aşılama olacakti çünkü ins gerek kalmazda... idrar testi kabi var ya onu vermisler içine boşalıp getir demisler...hatta bu ne sacmalik niye yaptim diyordu
Insallah gerek kalmaz kuzum.
Insallah bizimkine de film dergi vs vermezler :)

Kuzum bir de her hastanede ayni sey olacak degil. Bazilari wc ye gonderiyor ornek icin bazilarida ozel odalara. Ben arastirmistim bunu ama. Hic sormak aklima gelmedi kizlara.. :) kizlarr ne diyosunuz
Devlet hastanesinde aldik randevuyu wc ye göndersin bence daha iyi :))

Pekii

Kizlar benim esim ozel bi laboratuvarda verdi hem film hem dergi varmis ben disarda bekledim bide herkes ne yaptigini biliyor. Esim cikti kaccak yer ariyoruz ayagimizda galoslarla cikmisiz aceleden
Evet benim eşimde özel bi laboratuvarda vermişti ikisi de varmış ama mecbur yapacak bişey yok

Kanuniye aldim kuzum. Rumeliyi aradim fiyat veremiyormus telefonda
Ya ne kadar sacma ne demek fiyat veremiyormus illa oraya gidicez somurecekler. Neyse bu sene bitsinde 2017 ocakta gondercem esimi bende. Bu sene sonuna kadar izin verdim kendimize :)))
Hayirlisi olsun canim.

Kızlar adetime 3 gün kala yaptığım akşamki ovulasyon testim. İkinci çizgi sabaha gore daha çok kızarmış.

Eklentiler

• IMG_20161010_194057.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu akşamki ovulasyon testim canım. Sabahkine gore daha çok kizarmis adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_20161010_194057.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 46
yarına kadar olmazsam kanda bakıcak doktor ne bilim ilaçlar kimini hamile bırakırmış kimine boyle gecikme yaparmış kesin ben o 2.kısımdadırım diye önemsemiyorum :)
önümüzdeki ay tüp bebek olacaktı degilmi yanlış hatirlamiyorsam ?benim bi tanıdığım o ilaçlardan hamile kaldi:) ins sende de öyle olmustir.

canım niye hcg yapmiorsun?varsa çıkar 3 gün kala.cikmazsa belkide yine yumurtluorsun.degerlendirirsin ona gore.
Degerlendiriyoruz valla eşimle :) hiç boş durmuyoruz. Ama gebelik oluyor mu ki bu durumda benim hala kafam karışık. Çünkü ben bu cizgiyi 10 gün önce yine gordum ve iki gün sonrası siliklesmisti hatta kayboldu. 3 gundur yine kızardı ve bugün daha kırmızı. Adetimin geçmesini bekliyorum hcg için. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…