- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Evet canim bunlar yasak olmasa film vs gibi seylere gerek kalmaz. Bunlar sonucu etkiledigi icin mecbur yani. Anladin senYaa gercekten mimecbur olcak o zaman baska türlü nasil yapsin onlarda yasaksa
Ve hemşireler falan var. Orda film oynuyo adamın içerde ne yaptığını biliyorOff off hic sevmedigim isler
Insallah gerek kalmaz kuzum.Cnm benimde eşim verdi bu ay aşılama olacakti çünkü ins gerek kalmazda... idrar testi kabi var ya onu vermisler içine boşalıp getir demisler...hatta bu ne sacmalik niye yaptim diyordu
Kuzum bir de her hastanede ayni sey olacak degil. Bazilari wc ye gonderiyor ornek icin bazilarida ozel odalara. Ben arastirmistim bunu ama. Hic sormak aklima gelmedi kizlara.. :) kizlarr ne diyosunuzOff off hic sevmedigim isler
Ayy yaa ayar oldum iyice Allah'im sabır versin her sey bebis icinVe hemşireler falan var. Orda film oynuyo adamın içerde ne yaptığını biliyor
Devlet hastanesinde aldik randevuyu wc ye göndersin bence daha iyi :))Kuzum bir de her hastanede ayni sey olacak degil. Bazilari wc ye gonderiyor ornek icin bazilarida ozel odalara. Ben arastirmistim bunu ama. Hic sormak aklima gelmedi kizlara.. :) kizlarr ne diyosunuz
Oyle valla kuzum dusunmemeye calisim diyorum ama aklıma cok takildiEvet canim bunlar yasak olmasa film vs gibi seylere gerek kalmaz. Bunlar sonucu etkiledigi icin mecbur yani. Anladin sen
Bebisler icin hersey oyle dusun kiz
Kuzum oyle dusunme wc gibi bir yerde nasil olcak o is her sey yasakken. Mecbur film izlicek. Yoksa imkansiz gibi birsey. Ay zor bu isler anam zorDevlet hastanesinde aldik randevuyu wc ye göndersin bence daha iyi :))
Senin fikrindir tabi ama ben baska bir kadina bakip oyle seyler dusunmesini şahsen kaldiramam yani igrenc geliyor . benim icin katlanamayacak bi sey var ki yaziyorum buraya seninle ayni düşünmek zorunda degilim , ki dusunmedim diye sacmalamis olmam mantiken dusunursen daha guzel soyleyebilirsin
Kuzum rumeliye sordun mu devletten randevu almadan once fiyati ne kadarmis?Oyle valla kuzum dusunmemeye calisim diyorum ama aklıma cok takildi
Kanuniye aldim kuzum. Rumeliyi aradim fiyat veremiyormus telefondaKuzum rumeliye sordun mu devletten randevu almadan once fiyati ne kadarmis?
Kanuniye mi aldin dr. Sadi ye mi birde?
Evet benim eşimde özel bi laboratuvarda vermişti ikisi de varmış ama mecbur yapacak bişey yokKizlar benim esim ozel bi laboratuvarda verdi hem film hem dergi varmisben disarda bekledim bide herkes ne yaptigini biliyor. Esim cikti kaccak yer ariyoruz ayagimizda galoslarla cikmisiz aceleden
Ya ne kadar sacma ne demek fiyat veremiyormus illa oraya gidicez somurecekler. Neyse bu sene bitsinde 2017 ocakta gondercem esimi bende. Bu sene sonuna kadar izin verdim kendimize :)))Kanuniye aldim kuzum. Rumeliyi aradim fiyat veremiyormus telefonda
Aynen yapcak bisey yok saglik icin diyip gecceksinEvet benim eşimde özel bi laboratuvarda vermişti ikisi de varmış ama mecbur yapacak bişey yok
önümüzdeki ay tüp bebek olacaktı degilmi yanlış hatirlamiyorsam ?benim bi tanıdığım o ilaçlardan hamile kaldi:) ins sende de öyle olmustir.yarına kadar olmazsam kanda bakıcak doktor ne bilim ilaçlar kimini hamile bırakırmış kimine boyle gecikme yaparmış kesin ben o 2.kısımdadırım diye önemsemiyorum :)
canım niye hcg yapmiorsun?varsa çıkar 3 gün kala.cikmazsa belkide yine yumurtluorsun.degerlendirirsin ona gore.Bu akşamki ovulasyon testim canım. Sabahkine gore daha çok kizarmis adetime 3 gün var
Degerlendiriyoruz valla eşimle :) hiç boş durmuyoruz. Ama gebelik oluyor mu ki bu durumda benim hala kafam karışık. Çünkü ben bu cizgiyi 10 gün önce yine gordum ve iki gün sonrası siliklesmisti hatta kayboldu. 3 gundur yine kızardı ve bugün daha kırmızı. Adetimin geçmesini bekliyorum hcg için. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyor umcanım niye hcg yapmiorsun?varsa çıkar 3 gün kala.cikmazsa belkide yine yumurtluorsun.degerlendirirsin ona gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?