Ben korunmayi biraktigim ilk ay duzensizlik baslamisti normalde duzenliydi ve ardindan sogan kuru uyguladim 5 gun geciktirdi suan duzenim bozuldu yani :/ insallah kisa zaman da gidicemSen git adetin 3.günü sonra 21.günüde git ztn dersin yada dr der 21.günüde gel die sonra bn gittim sıra sende dersin eşine..bnm eşim ilk bnm zorunla gitti aonra dedi bn bidaha gideyim ne olur ne olmaz die bıraksam tekrar gitcek..sadece kadında bitmiyor kadında biraz düzensizlik varsa erkek de spermler yavaşsa fln olmuyor yani
Ay benimde gecikmeyen adetim korunmayi biraktiktan sonra gecikmeye basladi ilk ay 2 gun gecikme yasadim sonraki ay sogan kurunu uyguladim 5 gun gecikme yasadim bu ay bakalim :/ en iyisi bi doktora gitmek en azindan icim rahat eder sagol canim ilgin icinTesekkur ederim canım belirti su sekilde korunmayı bıraktıķtan sonra asırı kasık agrısı ve regl 2 kere gecikme bi erken gelme yasadım zaten bu korunmadıgim 4. Ayım direk muaneyede gidebilir istersen regl 3. Gunu gidip direk hormon testinide yaptırabilirsin ama ben once dr tanıs muaneni ol ve onun dedigine gore hareket et derim canım
hiç belli olmuyor diyorlar cnm..bende mesela çok ümitliydim hiç yaşamadığım kadar çok emindim ama olmadı.ben merak ediyorum neden o kadar bel ve kasık ağrısı çektim çözemedim..Benim tarihim 13 ekim oraya yanlış vermişim ama erken hamilelik testi yaptım 9 ekimde ve çıkmadı
Hic duymadim ama dogrudur canim bilmiyorum bu arada ismimin basinaArzuaktas - cevat aksit hoca dan duydum icilmeyecek uzerinde tasinicak diye dedigine gore iki kisiye soyleymis ikiside hamile kalmis baska biyerdede okudum deneyenler hamile kalmis..
Bana mi yazdin canim?Bence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas
Canim sanirim yarim kiloluk uzun zeytinyagi sisesi gibi bi sisede. Keciboynuzu ozu diye yaziyo zaten ustunde. Burda fiyati 15 tl falndi ama tabi her yerde ayni olmayabilir ama daha fazla da olacagini sanmiyorumTesekkur ediyorum canim benim sagolasin :) ne kadardir ki eczane de boyutu flan buyuk mu yoksa direkt aktardan mi alsam özünü
ne güzel bir hobi.bardak varsa yapılmış foto atarmisin?
ah keşkemiyi düşünelim iyi olsun güzelim..umarımsindir. güzel haberlerini bekliyoruz..
Keciboynozu soguk press diye satin alayim o zaman aktardan senin dedigin markaya bi bakarim insallah bulurum bulamazsam artık baska markalara bakarim fiyati tahminen ne kdrdir canim?
Aa hic bisey degilmis once bi aktara bakayim yoksa eczaneye giderim teşekkür ediyorum tekrar canim :)Canim sanirim yarim kiloluk uzun zeytinyagi sisesi gibi bi sisede. Keciboynuzu ozu diye yaziyo zaten ustunde. Burda fiyati 15 tl falndi ama tabi her yerde ayni olmayabilir ama daha fazla da olacagini sanmiyorum
Kac derece sicaklikta yapildigi sise uzerinde yazar mi ki ? Belki adam yalan soyler kimseye guvenimiz kalmadi :) ay teeekkur ediyorum canım cok iyi olur en azindan bu var mi diye sorarimAynen canım düşük sıcaklıkta yapılmış olsun her marka da güvenilir değil
Kaç derece sıcaklıkta yapılmış bu diye sorarsın üstünde yazanları da oku benim aldığım 700 gr.20 liraydı bana 15'e verdi:) sana fotosunu çekip yollayayım şimdi
canım akşam bi özel hastanede hcg testi yaptir.belki geç dollenmedir.yapamazsan randevuyu ertelendi derim.cunku hamileysen çocuğu aldırmak zorunda kalabilirsinkızlar size bireşy sorucam. benim 2-3 gün içinde adet olmam gerekiyordu. ama olmadım. bu arada 2-3 tane test yaptım. hiçbirşey çıkmadı. benim yarın dişçiye gitmem lazım ve diş röntgeni çekecekler büyük ihtimal. ben hamile değilimdir dimi .yoksa çıkmazmıydı testlerde. adet te olmadım diye içim çok huzurlu değil. daha 20 gün önce randevu aldım eğitim araştrmada .
Peki sen hamilemisin canim ve ne kadar sonra ogrendin ben dayanamadim test yaptim ama negatif tabiki cok erken simdiBende olmustu bu hatta adet oldum saniyordum hissediyordum geldiginu
Aynen bende dün test yaptım koca bir tek çizgi benimde bat 12 ekim bebetime yapmıştm ben ucuzlardanC caninfistigi bat 12 ekim, 8 ekimde predictor marka test sonucu negatif
Ama bi test sonucu ancak bu kadar negatif olabilir yani, ikinci çizginin hayaleti bile yoktu ortada
idrarla testi yapmadın mi canim?inşallah vardırBen 3 gün geciktim ama tüp bebeğe başladıgım için büyük ihtimal o ilaçlar geciktirdi her ihtimale karşı doktorum yarın kan testi istedi öyle tesadüfler bizi bulmaz ama bakalım.
Rica ederim canım inşallah sende bir şey yoktur aslında dr çok sorun degil dedi ama ben kimseue çaktırmasamda üzüldüm :,(Ay benimde gecikmeyen adetim korunmayi biraktiktan sonra gecikmeye basladi ilk ay 2 gun gecikme yasadim sonraki ay sogan kurunu uyguladim 5 gun gecikme yasadim bu ay bakalim :/ en iyisi bi doktora gitmek en azindan icim rahat eder sagol canim ilgin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?