2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben korunmayi biraktigim ilk ay duzensizlik baslamisti normalde duzenliydi ve ardindan sogan kuru uyguladim 5 gun geciktirdi suan duzenim bozuldu yani :/ insallah kisa zaman da gidicem

Ay benimde gecikmeyen adetim korunmayi biraktiktan sonra gecikmeye basladi ilk ay 2 gun gecikme yasadim sonraki ay sogan kurunu uyguladim 5 gun gecikme yasadim bu ay bakalim :/ en iyisi bi doktora gitmek en azindan icim rahat eder sagol canim ilgin icin

Benim tarihim 13 ekim oraya yanlış vermişim ama erken hamilelik testi yaptım 9 ekimde ve çıkmadı
hiç belli olmuyor diyorlar cnm..bende mesela çok ümitliydim hiç yaşamadığım kadar çok emindim ama olmadı.ben merak ediyorum neden o kadar bel ve kasık ağrısı çektim çözemedim..

Arzuaktas - cevat aksit hoca dan duydum icilmeyecek uzerinde tasinicak diye dedigine gore iki kisiye soyleymis ikiside hamile kalmis baska biyerdede okudum deneyenler hamile kalmis..
Hic duymadim ama dogrudur canim bilmiyorum bu arada ismimin basina Eyila23 yazarsan o zaman gorebilirim tesadufen yazilari okurken gordum mesajini :)

Bence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas
Bana mi yazdin canim?

Tesekkur ediyorum canim benim sagolasin :) ne kadardir ki eczane de boyutu flan buyuk mu yoksa direkt aktardan mi alsam özünü
Canim sanirim yarim kiloluk uzun zeytinyagi sisesi gibi bi sisede. Keciboynuzu ozu diye yaziyo zaten ustunde. Burda fiyati 15 tl falndi ama tabi her yerde ayni olmayabilir ama daha fazla da olacagini sanmiyorum

Keciboynozu soguk press diye satin alayim o zaman aktardan senin dedigin markaya bi bakarim insallah bulurum bulamazsam artık baska markalara bakarim fiyati tahminen ne kdrdir canim?

Aynen canım düşük sıcaklıkta yapılmış olsun her marka da güvenilir değil
Kaç derece sıcaklıkta yapılmış bu diye sorarsın üstünde yazanları da oku benim aldığım 700 gr.20 liraydı bana 15'e verdi:) sana fotosunu çekip yollayayım şimdi

Canim sanirim yarim kiloluk uzun zeytinyagi sisesi gibi bi sisede. Keciboynuzu ozu diye yaziyo zaten ustunde. Burda fiyati 15 tl falndi ama tabi her yerde ayni olmayabilir ama daha fazla da olacagini sanmiyorum
Aa hic bisey degilmis once bi aktara bakayim yoksa eczaneye giderim teşekkür ediyorum tekrar canim :)

Kac derece sicaklikta yapildigi sise uzerinde yazar mi ki ? Belki adam yalan soyler kimseye guvenimiz kalmadi :) ay teeekkur ediyorum canım cok iyi olur en azindan bu var mi diye sorarim

canım akşam bi özel hastanede hcg testi yaptir.belki geç dollenmedir.yapamazsan randevuyu ertelendi derim.cunku hamileysen çocuğu aldırmak zorunda kalabilirsin

C caninfistigi bat 12 ekim, 8 ekimde predictor marka test sonucu negatif
Ama bi test sonucu ancak bu kadar negatif olabilir yani, ikinci çizginin hayaleti bile yoktu ortada

Rica ederim canım inşallah sende bir şey yoktur aslında dr çok sorun degil dedi ama ben kimseue çaktırmasamda üzüldüm :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…