- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim hamismisin cok sevindim...allah kucagina almayi nasip etsin.degerin kac çıktıCok şükür yasinin gücüne inaniyorum 41 farkli kisiye okutmustum drlar imkansiz demesine ragmen 10 gün once 2 kez kan verdim cikmadi söktürücü kullandim ilaclar kullandim hasta olayim diye hamile çıktım..ins saglikla dogar 3 ..Rabbim ol derse oluyor allahim sana da ve bu gruptaki herkese en kısa sürede nasip eder inssss
Cok sagol cnm allah razi olsun ben hasta olmak icin ilaclar kullanirken dün hasta olmayinca kan verdim 54çıktı bugün 113olmuşcanim hamismisin cok sevindim...allah kucagina almayi nasip etsin.degerin kac çıktı
Kuzum beyaz seyler degil de benim dedigim sut gibi sivi gelmesi. Ilk geldiginde ben cok sasirmistim. Baktim siktikca geliyor derken derken ogrendim dr dan ne oldugunu. Rabbim sifa versinDoktorum izindeymis canım ilk firsatta gostericem poff benimde goguslerimin ucunda beyaz seyler oluyor ondanmi acaba süt falan gelmiyorda o sekilde oluyor tiroidlerimi zaten biliyordum ama digerlerni anlamiyordum
Amin kuzum inşallah bende kırmızı kart yemem iki gün sonra[/QUOTE
cnm ben hic belirti yaşamadım bile allah ol diyince oluyor ve inan hic strese girme ins kirmizilari gormeyeceksin rahat tut içini
ovulasyon testi mi yaptın canım? saat kaçta yaptınBen akşam yaptım silik bile çıkmadı. Çok sıkışıktım ondan mı oldu acaba
valla mı ? ben de adetimi bekliyorum canım test yapmıyorum şimdi . bi zamanı geçsin de yaparım :)Evet ovulasyonum baya koyu çıkmıştı adetime 4 gün vardı. Hemen test yaptım pozitif çıktı
hormon testi yaptirdin mi hic canim senin kaçtı prolaktino beyaz seyler bendede oluyo canim ama sut gelmiyo bendende
insaAllah canim benim neyse hamd olsun Allahim beterinden saklasinKuzum beyaz seyler degil de benim dedigim sut gibi sivi gelmesi. Ilk geldiginde ben cok sasirmistim. Baktim siktikca geliyor derken derken ogrendim dr dan ne oldugunu. Rabbim sifa versin
yaptirmadim canimhormon testi yaptirdin mi hic canim senin kaçtı prolaktin
Çok sevindim canım yaaaa hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin :)))Ay cnm benim mucize ya inanamiyorum ağlıyorum bi yamdan korkuyorum 2bebek kaybettim diye korkum cok dün 54 idi bugün 113 olmus allajim cok şükür...
Ay cnm sana da cok sevindim anlatamam benim mucize allahim cok şükür
Allah hayırlı etsin inşallah tebriklerAy cnm benim mucize ya inanamiyorum ağlıyorum bi yamdan korkuyorum 2bebek kaybettim diye korkum cok dün 54 idi bugün 113 olmus allajim cok şükür...
Ay cnm sana da cok sevindim anlatamam benim mucize allahim cok şükür
az önce cok uzun bi msj yazmıştım da silindi :) simdi kizlar bir yil dolmadan da doktora gidebilirsiniz diyecektim.devlet bu konuda ilgilenmiyor ama özel hastane ye giderseniz mümkünse adetin üçüncü günü ultrason ve hormon testi yapiyo hemen.
bu arada kimi arkadaslar saglik ocaginda hormon testi yaptik diyorlar sagkik ocagi dediginz aile hekimliği mi ?cunku ben adetin üçüncü gunu gittim hormon testi yapmsk icin prolaktin e bakmiyoruz fsh filan bakiyoruz dediler.mecbur ozele gittim . doktor hemen muayene etti test yapıldı ve prolaktin yuksek çıktı.ilac verdi hemen doktor..kac aydir hormon testi vermiyordum ama niye olmuyo diyordum bi yandanda suan kafam rahatladi.sizde doktora muhakkak görünün.devletede gidince ilgilenilmek icin bir yil demek gerekiyo sanirim.bnmle hic ilgilenilmemisti insan zaten geriliyor orda ve cok kalabalik doktor ancak.bi hastaya iki dk zaman ayırabiliyor. doktor bebek düşünüyorum deyince düşün diye cvp.vermisti mesela
Dusuk olmasina uzuldum canim insallah en kisa zamanda tekrar saglikli bir bebise kavusursunYok hamile deilim dusukle sonuclandi. Benim ogrenmem biraz farkli oldu aslinda. Benim belitilerim adetten 3 hafta once olmaya basladi. Bende dayanamadim adetten 2 hafta once idrar testi yaptim pozitif cikti. 1 hafta sonrada kan testi verdim negatif cikti. Adet gunu adet okmayinca kanda cikti 58 beta
Canim prolaktin yuksekse goguslerden sut tarzi sivi geliyor. Hem prolaktin yuksek oldugu icin olabiliyor. Hemde prolaktine bagli hipozide adenom olursada oluyor. Mutlaka sor ve prolaktine baktir.Smile Forever bendede var o sivi nedenmis aceba? Ben sormadim doktora
Ben ayın 7 sinde yaptım test negatif çıktı fakat umudumu kaybetmeden bekliyorumm@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
Naptınız kızlar var mı bir haber?
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
Burmera 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
Lovepinkbm 12 Ekim
@cgdmkrks 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
tontis76 13 Ekim
Erken gebelik testi yapmayı düşünen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?