2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim hamismisin cok sevindim...allah kucagina almayi nasip etsin.degerin kac çıktı

Doktorum izindeymis canım ilk firsatta gostericem poff benimde goguslerimin ucunda beyaz seyler oluyor ondanmi acaba süt falan gelmiyorda o sekilde oluyor tiroidlerimi zaten biliyordum ama digerlerni anlamiyordum
Kuzum beyaz seyler degil de benim dedigim sut gibi sivi gelmesi. Ilk geldiginde ben cok sasirmistim. Baktim siktikca geliyor derken derken ogrendim dr dan ne oldugunu. Rabbim sifa versin

Kuzum beyaz seyler degil de benim dedigim sut gibi sivi gelmesi. Ilk geldiginde ben cok sasirmistim. Baktim siktikca geliyor derken derken ogrendim dr dan ne oldugunu. Rabbim sifa versin
insaAllah canim benim neyse hamd olsun Allahim beterinden saklasin

Ay cnm benim mucize ya inanamiyorum ağlıyorum bi yamdan korkuyorum 2bebek kaybettim diye korkum cok dün 54 idi bugün 113 olmus allajim cok şükür...
Ay cnm sana da cok sevindim anlatamam benim mucize allahim cok şükür
Çok sevindim canım yaaaa hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin :)))

Yumurta takibi için doktora gideceğim artık galiba. Peki şimdi başladı ne zaman gitmem gerekiyor bilen var mi daha önce hiç gitmedim doktoru da arayacağım yarın da muayene için pek uygun vakit bulunulmuyor ne kadar erken alsam o kadar iyi

Dusuk olmasina uzuldum canim insallah en kisa zamanda tekrar saglikli bir bebise kavusursun

Ben ayın 7 sinde yaptım test negatif çıktı fakat umudumu kaybetmeden bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…