Fazla testin varsa yap istersen canımAy benim de kafam karıştı :) adet günüm geçerse ben test yaparım evde anlamazsam hastaneye giderim . sonucu buraya yazarım. Ben de kendime şaşırdım. 1 ayda insan iki kere yumurtlar mi. Yumurtlarsa iki kere adet görmesi gerekir
Ben hamilelik testi hiç almadim. Umitlenmemek için. Adetime geçince alırım test demiştimFazla testin varsa yap istersen canım
Canim yuksek olanlar isaretlenmis zaten. Tsh t4 ve prolaktin yuksek ama tsh ile t4 cok degil o yuzden pek onemi olacagini sanmiyorum ama prolaktin sut hormonu yuksek digerleri normalAy hiç bişey anlamadm terimlerdenbende yaptırmadm hiç bilmiyorum
Evet ovulasyonum baya koyu çıkmıştı adetime 4 gün vardı. Hemen test yaptım pozitif çıktıHamilelik mi çıkıyor kuzum. Bu durumlarda. Ovulasyon testimi böyle gorunce çok şaşırdım açıkçası . adetim gcerse hemen test yapicam
Ay cnm benim mucize ya inanamiyorum ağlıyorum bi yamdan korkuyorum 2bebek kaybettim diye korkum cok dün 54 idi bugün 113 olmus allajim cok şükür...
Ben akşam yaptım silik bile çıkmadı. Çok sıkışıktım ondan mı oldu acabaBu akşamki ovulasyon testim canım. Sabahkine gore daha çok kizarmis adetime 3 gün var
Canım benim inşallah sağlıkla büyüyecwk bebeğin Rabbimizin izniyleAy cnm benim mucize ya inanamiyorum ağlıyorum bi yamdan korkuyorum 2bebek kaybettim diye korkum cok dün 54 idi bugün 113 olmus allajim cok şükür...
Ay cnm sana da cok sevindim anlatamam benim mucize allahim cok şükür
Tamam canım sağolasımçn :))Canim yuksek olanlar isaretlenmis zaten. Tsh t4 ve prolaktin yuksek ama tsh ile t4 cok degil o yuzden pek onemi olacagini sanmiyorum ama prolaktin sut hormonu yuksek digerleri normal
Kızlarrrrrrr ben ne yaptım allahım eşimin başınağrıyır diye hastaneye geldik serum takıldı bende o görmeden geliyorum ben sen yat dedim gittim kan verdim şimdi ben şok ben iptal ahahahahhahah hiç anlamadı çaktırmadan geldim yanına
Cok şükür yasinin gücüne inaniyorum 41 farkli kisiye okutmustum drlar imkansiz demesine ragmen 10 gün once 2 kez kan verdim cikmadi söktürücü kullandim ilaclar kullandim hasta olayim diye hamile çıktım..ins saglikla dogar 3 ..Rabbim ol derse oluyor allahim sana da ve bu gruptaki herkese en kısa sürede nasip eder inssssCanım benim inşallah sağlıkla büyüyecwk bebeğin Rabbimizin izniyle
Amin kuzum inşallah bende kırmızı kart yemem iki gün sonraCok şükür yasinin gücüne inaniyorum 41 farkli kisiye okutmustum drlar imkansiz demesine ragmen 10 gün once 2 kez kan verdim cikmadi söktürücü kullandim ilaclar kullandim hasta olayim diye hamile çıktım..ins saglikla dogar 3 ..Rabbim ol derse oluyor allahim sana da ve bu gruptaki herkese en kısa sürede nasip eder inssss
Evinize yakın bir merkezde yaptırsanız testi hemen evde hazırlayıp götürürsünüz öyle olmuyor mu? Ben de sizin görüşünüzdeyim çünküOff off hic sevmedigim isler
Ay güldürdün yaa Allahta seni güldürsünAhahahahhahahresmen adrenalin yaşadım
@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
Asyahasret 8-9 Ekim
Canlar batlar geçti durumlar ne güzel haberler verin bize
Amin güzelim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ama varya aklıma geldikçe gülüyorumAy güldürdün yaa Allahta seni güldürsüninşallah pozitif sonuç alırsn canım yaa
Doktorum izindeymis canım ilk firsatta gostericem poff benimde goguslerimin ucunda beyaz seyler oluyor ondanmi acaba süt falan gelmiyorda o sekilde oluyor tiroidlerimi zaten biliyordum ama digerlerni anlamiyordumCanim prolaktin yuksek biraz. Bunun icin ilac veriyorlar hemen iniyor normal seviyeye. Ama prolaktinin yuksek olmasi da engel gebelige benim 33 tu ve goguslerimden sut geliyordu. Ama doktorun verdigi ilacla dustu. Mr cekinmistim adenom cikmisti hipofizde prolaktine bagli. Prolaktin stresten cok etkilenen ve hemen yukselebilen bir hormon. Ama korkma tedavisi var.
o beyaz seyler bendede oluyo canim ama sut gelmiyo bendendeDoktorum izindeymis canım ilk firsatta gostericem poff benimde goguslerimin ucunda beyaz seyler oluyor ondanmi acaba süt falan gelmiyorda o sekilde oluyor tiroidlerimi zaten biliyordum ama digerlerni anlamiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?