2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

E Esraerol belli oldu mu canım? Benim değerim yükselmis şükür darısı sana insallah. Dualarım seninle
Ay cnm benim mucize ya inanamiyorum ağlıyorum bi yamdan korkuyorum 2bebek kaybettim diye korkum cok dün 54 idi bugün 113 olmus allajim cok şükür...
Ay cnm sana da cok sevindim anlatamam benim mucize allahim cok şükür

Kızlarrrrrrr ben ne yaptım allahım eşimin başınağrıyır diye hastaneye geldik serum takıldı bende o görmeden geliyorum ben sen yat dedim gittim kan verdim şimdi ben şok ben iptal ahahahahhahah hiç anlamadı çaktırmadan geldim yanına

Ay cnm benim mucize ya inanamiyorum ağlıyorum bi yamdan korkuyorum 2bebek kaybettim diye korkum cok dün 54 idi bugün 113 olmus allajim cok şükür...
Ay cnm sana da cok sevindim anlatamam benim mucize allahim cok şükür
Canım benim inşallah sağlıkla büyüyecwk bebeğin Rabbimizin izniyle

Canım benim inşallah sağlıkla büyüyecwk bebeğin Rabbimizin izniyle
Cok şükür yasinin gücüne inaniyorum 41 farkli kisiye okutmustum drlar imkansiz demesine ragmen 10 gün once 2 kez kan verdim cikmadi söktürücü kullandim ilaclar kullandim hasta olayim diye hamile çıktım..ins saglikla dogar 3 ..Rabbim ol derse oluyor allahim sana da ve bu gruptaki herkese en kısa sürede nasip eder inssss

Amin kuzum inşallah bende kırmızı kart yemem iki gün sonra

Canım merhaba yeni bat veremiyorum 28_29 eylül bi kanamam geldi o da azar azar onun harici gelen giden yok şuan beklemedeyim olduğumda haber ederim inş.hayırlısı ile çok giremiyorum ben bi kürtaj oldum o dan sonra adet günnlerim şaştı ama rabbimden dilerimki bğtün arkadaşlarıma rabbim zammanımız geldiğinde hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz

Ay güldürdün yaa Allahta seni güldürsün inşallah pozitif sonuç alırsn canım yaa
Amin güzelim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ama varya aklıma geldikçe gülüyorum Ayyyy inşallah balım ya rabbim duysun sesimizi hepimiz hamiş olalım bu ay inşallah

Doktorum izindeymis canım ilk firsatta gostericem poff benimde goguslerimin ucunda beyaz seyler oluyor ondanmi acaba süt falan gelmiyorda o sekilde oluyor tiroidlerimi zaten biliyordum ama digerlerni anlamiyordum

kızlar size bisey daniscam.malum mubarek aylardayiz.ve ben 1 tanede olsa oruc tutmak istiyorum.daha bebisin kesesi gorunmedi.sizce etkilenirmi minnak

Doktorum izindeymis canım ilk firsatta gostericem poff benimde goguslerimin ucunda beyaz seyler oluyor ondanmi acaba süt falan gelmiyorda o sekilde oluyor tiroidlerimi zaten biliyordum ama digerlerni anlamiyordum
o beyaz seyler bendede oluyo canim ama sut gelmiyo bendende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…