Evet canım akşam 7 buçuk gibi yapmıştımovulasyon testi mi yaptın canım? saat kaçta yaptın
Canım merhaba düzenin normalse 12. gün git. Yani o gün yumurtanın belli bir büyüklükte olması gerekiyor. Eğer küçükse hormonal sorunlar olabilir. Ben bu ay 12. gün gittim, 25mm yumurta vardı, bende progesteron düşük olduğu için çatlatma iğnesi verdi.Yumurta takibi için doktora gideceğim artık galiba. Peki şimdi başladı ne zaman gitmem gerekiyor bilen var mi daha önce hiç gitmedim doktoru da arayacağım yarın da muayene için pek uygun vakit bulunulmuyor ne kadar erken alsam o kadar iyi
Aşılama için yumurta takibi yapılıyor yani benimki öyle yapıyor. Adetin 4. Günü gel dedi bana. Sende doktoruna bi sor canımYumurta takibi için doktora gideceğim artık galiba. Peki şimdi başladı ne zaman gitmem gerekiyor bilen var mi daha önce hiç gitmedim doktoru da arayacağım yarın da muayene için pek uygun vakit bulunulmuyor ne kadar erken alsam o kadar iyi
Senin nasıl çıkıyor peki ikinci çizgi sen de resim atsanaEvet canım akşam 7 buçuk gibi yapmıştım
Hayırlı olsun canım. Belirtilerin var miydicanim hamismisin cok sevindim...allah kucagina almayi nasip etsin.degerin kac çıktı
Canım inşallah pozitifi görürsün sen bilirsn test konusunu fazla varsa yap ama çıkmazsada üzülmeYa canlar yarin benim bat ama hic adet olcakmisim gibi agri sizi sinirlilik yok ki bn bunlardan anlardim bi iki gune adet olcgmi sabah test yapsam mi acep hi
Çok silik ya baksanaSenin nasıl çıkıyor peki ikinci çizgi sen de resim atsana
Evet canımvalla mı ? ben de adetimi bekliyorum canım test yapmıyorum şimdi . bi zamanı geçsin de yaparım :)
Batın kaç canımSelam kizlar asiri akintiyla birlikte kasikagrim var sizce belirti olablr mi?
Normalde gecikmen oluyor mu cnm..eğer gecikme oluyorsa bekle derim ben..2 gündur adet olmadim.Test yapayim mi ?
Yoksa bikacgun daha bekliyim mi ?
Cok sagol cnm aminn..yumurta takibindeydim 4 ay bu ay bırakmıştı tedaviyi aşılamaya gectim aşılama olmadan bu deger soka ugradim...adet oldugunda 3.gün bakiyor sana ilac veriyor ya clomen ya femara ilac bittikten 5 gün sonra mi 13 14 15 16. Gunlerden bikac gün çağırıp yumurta büyüklüğüne bakiyor cnmAllah hayırlı etsin inşallah tebrikler
Benim 10 gün önce yumurtlama gunum bittikten sonra siliklesti hatta tamamen kayboldu. 3 gundur git gide kızardı ovulasyon testim. Adetime 2 gün kaldıÇok silik ya baksana
Bende dün sabah yaptim böyle idi öğlen kan verdim 54 çıkmıştı ins vardir sende de pozitif bu benceÇok silik ya baksana
Var cnm evde 1 tane yapim dimi Alistim ya negatife 12 aydr gorunce cokta sey yapmiyrm sagol kuzum bi yapim bklm ne olck dua et Rabbim nasip etsn hepimizeCanım inşallah pozitifi görürsün sen bilirsn test konusunu fazla varsa yap ama çıkmazsada üzülme
Canım keşke ama ovulasyon testi buBende dün sabah yaptim böyle idi öğlen kan verdim 54 çıkmıştı ins vardir sende de pozitif bu bence
Teşekkür ederim canım benimki aşılama değil inşallah yani. Uzun zamandır adet düzensizliği var hem ilk çocuğum da normal olmamıştı bir yıl kadar uğraştık sonunda incir kürü yapmıştım yumurta çatlatma iğnesi vurulmuşum öyle hamile olmuştum şükür. Doktor yine gerekebilir demişti tabi o incirden haberi yok:) yine başlayacağım ona inşallah yine dokuz ay falan oldu normal olmadıAşılama için yumurta takibi yapılıyor yani benimki öyle yapıyor. Adetin 4. Günü gel dedi bana. Sende doktoruna bi sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?