2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım merhaba düzenin normalse 12. gün git. Yani o gün yumurtanın belli bir büyüklükte olması gerekiyor. Eğer küçükse hormonal sorunlar olabilir. Ben bu ay 12. gün gittim, 25mm yumurta vardı, bende progesteron düşük olduğu için çatlatma iğnesi verdi.

Aşılama için yumurta takibi yapılıyor yani benimki öyle yapıyor. Adetin 4. Günü gel dedi bana. Sende doktoruna bi sor canım

Ya canlar yarin benim bat ama hic adet olcakmisim gibi agri sizi sinirlilik yok ki bn bunlardan anlardim bi iki gune adet olcgmi sabah test yapsam mi acep hi

Ya canlar yarin benim bat ama hic adet olcakmisim gibi agri sizi sinirlilik yok ki bn bunlardan anlardim bi iki gune adet olcgmi sabah test yapsam mi acep hi
Canım inşallah pozitifi görürsün sen bilirsn test konusunu fazla varsa yap ama çıkmazsada üzülme

S
Allah hayırlı etsin inşallah tebrikler
Cok sagol cnm aminn..yumurta takibindeydim 4 ay bu ay bırakmıştı tedaviyi aşılamaya gectim aşılama olmadan bu deger soka ugradim...adet oldugunda 3.gün bakiyor sana ilac veriyor ya clomen ya femara ilac bittikten 5 gün sonra mi 13 14 15 16. Gunlerden bikac gün çağırıp yumurta büyüklüğüne bakiyor cnm

Canım inşallah pozitifi görürsün sen bilirsn test konusunu fazla varsa yap ama çıkmazsada üzülme
Var cnm evde 1 tane yapim dimi Alistim ya negatife 12 aydr gorunce cokta sey yapmiyrm sagol kuzum bi yapim bklm ne olck dua et Rabbim nasip etsn hepimize hem burda siz varsiniz konusuyz dertlesyz diniyo sikintmiz

Canlar yarın oruç tutucaktm nasipse yikandm akşam sonradan akintmn icinde hafif pembe sekilde gelmiş tekrar gusul almam gerekir mi size sorayım dedim

Aşılama için yumurta takibi yapılıyor yani benimki öyle yapıyor. Adetin 4. Günü gel dedi bana. Sende doktoruna bi sor canım
Teşekkür ederim canım benimki aşılama değil inşallah yani. Uzun zamandır adet düzensizliği var hem ilk çocuğum da normal olmamıştı bir yıl kadar uğraştık sonunda incir kürü yapmıştım yumurta çatlatma iğnesi vurulmuşum öyle hamile olmuştum şükür. Doktor yine gerekebilir demişti tabi o incirden haberi yok:) yine başlayacağım ona inşallah yine dokuz ay falan oldu normal olmadı aylar önce gitmiştim yine on günü geçmiştim o zaman adet olunca gel demişti de gitmemiştim başka sebeplerden ay ne çok konuştum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…