2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haklisin canim ben yine az biraz bilgili olduğumu gostereyim bu arada resmi attin mi canim?

İyi akşamlar kızlar iznim bitti bugün işe başladım zor geldi tatilin üstüne yazdıklarınıza zor yetiştim. Bu arada utana sıkıla amirlerime hamileyim dedim daha keseyide görmedim inşallah bi sıkıntı çıkmadan bebiş gelir

Yaa reglimin yaklaşan ayak seslerini artık duyuyorum ve umutlar da yavaştan azalıyor gibi
Sanırım predictor tek çizgide haklıydı

Rica ederim canım inşallah sende bir şey yoktur aslında dr çok sorun degil dedi ama ben kimseue çaktırmasamda üzüldüm :,(
Canim biseyin yoksa cok strese girip hormonlarini alt ust etme ki stresten dolayi da gebe kalma olasiligi da azaliyor biliyosundur :/ bu arada kadin doguma ac mi gitmem gerekiyor canim?

U
Teşekkür ederim. İnsaalah güzelliklerle şaşırtmaya devam eder bende öyle olacak muhtemelen yarın arayacağım ama o kadar yoğun ki bugün aradım pazartesiye randevu bulmuştum başta doktora aldım yarın için adet olunca iptal ettim ama takip için ona gitmek istiyorm araya alır insaalah

İnşallah çok uğraşmadan kavuşursun bebişine

Canım insülin direncin mi var? Eğer öyleyse insülin direnci için endokrine ilaç yazdır (ben matofin500 kullanıyorum. yazdırmadan da alınıyor) ve karbonhidratı hayatından çıkar. Yeşil yapraklı sebzeler ve beyaz et en iyisi. Bir ayda bile etkisini göreceksin. Ben bu plana göre beslenmeye başladığım ay iki yumurtam oldu biliyor musun :) Htckbrysl

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyila23 Cnm bende unutmustum bunu yazmisim:
Bence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas

Eyila23 Cnm bende unutmustum bunu yazmisim:
Bence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas

Yok canim ya adetin gelecegi belli resmen ayni acilar ayni sinyaller hic umudum yok bu ay da fos çıktı belli yani

Var cnm evde 1 tane yapim dimi Alistim ya negatife 12 aydr gorunce cokta sey yapmiyrm sagol kuzum bi yapim bklm ne olck dua et Rabbim nasip etsn hepimize hem burda siz varsiniz konusuyz dertlesyz diniyo sikintmiz
Canım naptın yaptınmı sabahmı yapıcaksın .inşallah pozştifsindir canım ya.ben dün yaptm negatif çıktı adeti bekliyorum bakalm inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…