- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Insallah cnisi ya
Haklisin canim ben yine az biraz bilgili olduğumu gostereyimBişey değil canım doğru, kimseye güven olunmaz ama yinede sorarsın
seni bilgisiz sanmasın en azından onun bilgisini de ölçmüş olursun:)
üzerinde yazmıyo bunun derecesi ama bi hilesi olursa da Allah'a havale ediyoruz herkes yaptığının hesabını ahirette verecek
Heh simdi gordum canim tesekkur ediyorum :)
Evet cnm o akintinin berrak olmasi lazmCanlar yarın oruç tutucaktm nasipse yikandm akşam sonradan akintmn icinde hafif pembe sekilde gelmiş tekrar gusul almam gerekir mi size sorayım dedim
Demekki herkese aynisi oluyorBekarken bnmde düzenliydi saati bile şaşmazdı ama evlenince karıstı. 2.aşılamadan sonrada 32 35 arası geliyor
Canım merhaba düzenin normalse 12. gün git. Yani o gün yumurtanın belli bir büyüklükte olması gerekiyor. Eğer küçükse hormonal sorunlar olabilir. Ben bu ay 12. gün gittim, 25mm yumurta vardı, bende progesteron düşük olduğu için çatlatma iğnesi verdi.
Teşekkür ederim cevap için adetim düzeni yok malesef. Bende de ne oluyor aylardır bilmiyorum walla korkar oldum doktora gitmekten kaçıyorum daha kötüsünü söyleyecek diye
Amaaan napim canım ya. Rabbim nasip ettiyse olur. Zaten karnım şişti gerildi. Adet geliyor galibaBenim 10 gün önce yumurtlama gunum bittikten sonra siliklesti hatta tamamen kayboldu. 3 gundur git gide kızardı ovulasyon testim. Adetime 2 gün kaldı
Sağol canım alırım tekrar o zaman napalımEvet cnm o akintinin berrak olmasi lazm
Canim biseyin yoksa cok strese girip hormonlarini alt ust etme ki stresten dolayi da gebe kalma olasiligi da azaliyor biliyosundur :/ bu arada kadin doguma ac mi gitmem gerekiyor canim?Rica ederim canım inşallah sende bir şey yoktur aslında dr çok sorun degil dedi ama ben kimseue çaktırmasamda üzüldüm :,(
Teşekkür ederim. İnsaalah güzelliklerle şaşırtmaya devam ederS
Cok sagol cnm aminn..yumurta takibindeydim 4 ay bu ay bırakmıştı tedaviyi aşılamaya gectim aşılama olmadan bu deger soka ugradim...adet oldugunda 3.gün bakiyor sana ilac veriyor ya clomen ya femara ilac bittikten 5 gün sonra mi 13 14 15 16. Gunlerden bikac gün çağırıp yumurta büyüklüğüne bakiyor cnm
Canim basina @ eklemedigin icin ben ustume alinmadim dedim yanlis oldu heralde :) bu arada sayfayi bulamadim ne sormustun tekrar alabilir miyim ?Eyila23 evet cnm sana yazmistim :)
İnşallah çok uğraşmadan kavuşursun bebişineTeşekkür ederim canım benimki aşılama değil inşallah yani. Uzun zamandır adet düzensizliği var hem ilk çocuğum da normal olmamıştı bir yıl kadar uğraştık sonunda incir kürü yapmıştım yumurta çatlatma iğnesi vurulmuşum öyle hamile olmuştum şükür. Doktor yine gerekebilir demişti tabi o incirden haberi yok:) yine başlayacağım ona inşallah yine dokuz ay falan oldu normal olmadıaylar önce gitmiştim yine on günü geçmiştim o zaman adet olunca gel demişti de gitmemiştim başka sebeplerden ay ne çok konuştum ya
Yok canim ya adetin gelecegi belli resmen ayni acilar ayni sinyaller hic umudum yok bu ay da fos çıktı belli yaniEyila23 Cnm bende unutmustum bunu yazmisim:
Bence negatif cikabilir ben dusuk olan hamileligimde bir gun once yaptim pozitif cikmisti. Hayalkirikligi olur bekle bence benim adet olcakmis gibi agrim vardi belkide hamilelikten agriyodur kasklarin? --> arzuaktas
Canım naptın yaptınmı sabahmı yapıcaksın .inşallah pozştifsindir canım ya.ben dün yaptm negatif çıktı adeti bekliyorum bakalm inşallah gelmezVar cnm evde 1 tane yapim dimi Alistim ya negatife 12 aydr gorunce cokta sey yapmiyrm sagol kuzum bi yapim bklm ne olck dua et Rabbim nasip etsn hepimizehem burda siz varsiniz konusuyz dertlesyz diniyo sikintmiz
Demekki herkese aynisi oluyorya ben kadin doguma adetin 3.gunu gidicem de tahlil vs.icin ac mi olmam gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?