2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar gunaydin son 3 gun. Amanhic bir adet belirtim yok. Yani normalde adet olmama bir hafta kala goguslerim cok sizlardi. Dokunamazdim. Ilk defa bu ay bi belirti yok. Adet belirtisiyle gebelik belirtisi ayni diyenler var. O yüzden umutsuz oluyorum.

Kızlar günaydın hepinize, hayırlı sabahlar. Bikaç gündür takip edemiyorum, ben bakmayalı 80-90 sayfa ilerlemiş konuşmalar, okuyamadım çok fazla.. Princess91 tontis76 sizede hayırlı uğurlu olsun kızlar, en kısa zamanda hayırlısıyla netleşir bebişleriniz inşallah.
Pazar gecesi çok sevdiğim yengem vefat etti, 2 yıldır kanserle mücadele ediyordu kadıncağız böyle bi durumda ne ovu testime devam edebildim nede içtiğim soğan kürüme. Ovu testime göre 8inin gecesini değerlendirmiştik sadece. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. Merakla Bat ımı beklemekten başka çarem yok banada dua edin kızlar, yumuşum döllenmiştir inşallah

Günaydın kızlaar:)

Bugün ovulasyon testi almaya karar verdim, geçen ay Miratech kullanmıştım 1 gün bile yakalayamadım pozitifi, hangi marka önerirsiniz?

Günaydın canım. Az önceki cevabımda bikaç resim yükledim. Bende bu ay ovu testi kullanıyordum, ordan görebilirsin. Ben laboquick markasını aldım. Koyu çizgiyide yakalamıştım. Burda biçok arkadaş çok memnundu bende çizgilerin netliğinden gayet memnunum, hiç acaba da bırakmadı beni. Tavsiye ederim

Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?

Canımm çok sağol, yalnız ben o markayı eczanelerde bulamadım neredeyse 10 yere sordum. internetten mi almıştın? ferishhh

Ben kulaniyorum bugun 12 gunum 3 gun daha kulanmam gerekiyor guruldama yok ama cok agrim oluyo kasik agrik var gece cok kotu bir agri ile uyandim dunde oyle feci bi agri olsu kasiklarimda tutuldum resmen kalkamadim ve akintilar cogaliyor
İyi bari tek degilmisim ben asiri kasik agrim oluyor ama surekli degil arada ama fena oluyor yanii.

güzel zamanda ilişki olmuş 9undada olaydı ama olsun sperm 3 gün yaşıyor hadi hayırlısı olsun inşallah heyecanlı bekleyiş bundan sonrası

Canımm çok sağol, yalnız ben o markayı eczanelerde bulamadım neredeyse 10 yere sordum. internetten mi almıştın? ferishhh

Evet canım gittigidiyordan sipariş etmiştim. 30 ovu testi yanında 5 gebelik testi var. Fiyatıda 26 liraydı yanlış hatırlamıyorsam

güzel zamanda ilişki olmuş 9undada olaydı ama olsun sperm 3 gün yaşıyor hadi hayırlısı olsun inşallah heyecanlı bekleyiş bundan sonrası

Haklısın canım 9 unuda değerlendirmeyi planlıyordum ama malesef gece kötü haber gelince apar topar gitmek zorunda kaldık. Olsun napalım vardır bundada bi hayr inşallah diyorum. Çok sağol canım benim inşallah. Sizlerle birlikte bekliycem artık bende napalım

Bat 20 ekim benide ekler misin hepimiz icin hayırlısı inşallah

Kızlar hayırdır bu ay herkeste bir umutsuzluk var (bende de )
Havalardanmıdır acaba . Sonbahar geldi umutsuzlukta geldi sanki.

Benim de batıma az kaldı ama hiç umudum yok. Çünki adet sancılarım başladı. Bu ayda malesef kırmızıları görcem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…