hakkimizda hayirlisi olsun ins cnm..
ins olmassin ..Her an adet olacam sanki yaa
İnşallah canom yaaains olmassin ..
Günaydın kızlaar:)
Bugün ovulasyon testi almaya karar verdim, geçen ay Miratech kullanmıştım 1 gün bile yakalayamadım pozitifi, hangi marka önerirsiniz?
Canımm çok sağol, yalnız ben o markayı eczanelerde bulamadım neredeyse 10 yere sordum. internetten mi almıştın?Günaydın canım. Az önceki cevabımda bikaç resim yükledim. Bende bu ay ovu testi kullanıyordum, ordan görebilirsin. Ben laboquick markasını aldım. Koyu çizgiyide yakalamıştım. Burda biçok arkadaş çok memnundu bende çizgilerin netliğinden gayet memnunum, hiç acaba da bırakmadı beni. Tavsiye ederim
İyi bari tek degilmisim ben asiri kasik agrim oluyor ama surekli degil arada ama fena oluyor yanii.Ben kulaniyorum bugun 12 gunum 3 gun daha kulanmam gerekiyor guruldama yok ama cok agrim oluyo kasik agrik var gece cok kotu bir agri ile uyandim dunde oyle feci bi agri olsu kasiklarimda tutuldum resmen kalkamadim ve akintilar cogaliyor
hayırlı olsun canım tebrik ederim :)Evet kan verdimm hiç umudum yoktu adet olayım diye sogan kuru bile yaptım bu güne kadar göğüs uclarimda sizi ve adet sancisi vardı başka hiç bişe yoktu ama bizim bebis gelmiş darısı isteyenlere
Kızlar günaydın hepinize, hayırlı sabahlar. Bikaç gündür takip edemiyorum, ben bakmayalı 80-90 sayfa ilerlemiş konuşmalar, okuyamadım çok fazla..Princess91 tontis76 sizede hayırlı uğurlu olsun kızlar, en kısa zamanda hayırlısıyla netleşir bebişleriniz inşallah.
Pazar gecesi çok sevdiğim yengem vefat etti, 2 yıldır kanserle mücadele ediyordu kadıncağızböyle bi durumda ne ovu testime devam edebildim nede içtiğim soğan kürüme. Ovu testime göre 8inin gecesini değerlendirmiştik sadece. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. Merakla Bat ımı beklemekten başka çarem yok banada dua edin kızlar, yumuşum döllenmiştir inşallah Eki Görüntüle 1896574 Eki Görüntüle 1896575 Eki Görüntüle 1896576 Eki Görüntüle 1896577
Canımm çok sağol, yalnız ben o markayı eczanelerde bulamadım neredeyse 10 yere sordum. internetten mi almıştın?ferishhh
inşallah canım Aminnnnnnnnn :))))Kızlar geçen gün kan testinde beta hcg 27 çıkmıştı bugün bi daha yaptırdım 235 olmuşinşallah haftaya keseyide görürüm. İnşallah hepimizin bebişleri gelir. Güzel kokulu mihraklarımız olur inşallah
güzel zamanda ilişki olmuş 9undada olaydı ama olsun sperm 3 gün yaşıyor hadi hayırlısı olsun inşallah heyecanlı bekleyiş bundan sonrası
BENDE BEBETIME ILE BI SEKILDE OGREENMISTIM HAYIRLI OLSUN :)Kızlar bunu da sabah yaptım test bebetime ondan mı hala inanasım gelmiyor bnm
Bat 20 ekim benide ekler misin hepimiz icin hayırlısı inşallah@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
Hamile haberleri var mı canlar?
Sağol canım, şimdi aldım bende:) peki test nasıl yapılıyor? Sabah idrarıyla mı?Evet canım gittigidiyordan sipariş etmiştim. 30 ovu testi yanında 5 gebelik testi var. Fiyatıda 26 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?