- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
oluyor canım valla herşey plana uymuyor malesef hakkında hayırlısı olsun inşallah. ben gebeliğimin kesinleşmesi için bekliyorum bakalım ne olacak inşallah bebeğim benimle kalır ben bata 6 gün varken kanda öğrendim değerim düşüktü tabi daha dün bat günümdü regl olmadım sabah test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama gayet net görülen bir çizgi cumaya kadar beklicem inşallah kimyasal değildir benimle kalır bebğimHaklısın canım 9 unuda değerlendirmeyi planlıyordum ama malesef gece kötü haber gelince apar topar gitmek zorunda kaldık. Olsun napalım vardır bundada bi hayr inşallah diyorum. Çok sağol canım benim inşallah. Sizlerle birlikte bekliycem artık bende napalım
Evet canım gittigidiyordan sipariş etmiştim. 30 ovu testi yanında 5 gebelik testi var. Fiyatıda 26 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
Sağol canım, şimdi aldım bende:) peki test nasıl yapılıyor? Sabah idrarıyla mı?
oluyor canım valla herşey plana uymuyor malesef hakkında hayırlısı olsun inşallah. ben gebeliğimin kesinleşmesi için bekliyorum bakalım ne olacak inşallah bebeğim benimle kalır ben bata 6 gün varken kanda öğrendim değerim düşüktü tabi daha dün bat günümdü regl olmadım sabah test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama gayet net görülen bir çizgi cumaya kadar beklicem inşallah kimyasal değildir benimle kalır bebğim
Aramizda olmani cok isterdim. Ama insallah temmuz annelerine gecersin o zaman daha iyi olur. Insallah :))
oluyor canım valla herşey plana uymuyor malesef hakkında hayırlısı olsun inşallah. ben gebeliğimin kesinleşmesi için bekliyorum bakalım ne olacak inşallah bebeğim benimle kalır ben bata 6 gün varken kanda öğrendim değerim düşüktü tabi daha dün bat günümdü regl olmadım sabah test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama gayet net görülen bir çizgi cumaya kadar beklicem inşallah kimyasal değildir benimle kalır bebğim
Birazdan bugünkü ovulasyon testimi yapicamCanım bende adet belirtilerinin hepsini yaşadım hala daha adet olcak gibi bazen karnım ağrıyo
Nekadar ucuzmuş canım ya. Ben almanyadayım bir kutudu 7 tane ovu test 15 euro gebelik testi desen 1 tanesi 5 eurodan başlıyo.
En iyisi seneye Türkiyeye gitmeden önce kardeşlerime diyim de bana sipariş versinler.
İnşallah o günlere kalmadan hamile kalırım tabi.
Sağol canımmm, ben çalışıyorum ancak akşama yapabilirim sanırım. Çok sağol bilgiler için <3Hayır canım, hergün ortalama aynı saatlerde yapman daha iyi sonuç verir. Önemli olanlardan biri bu. Diğeri, yaklaşık 2 saat öncesinde sıvı almamak gerekiyor, bunuda biliyosundur sanırım. Ve saat; ben her gün saat 2buçukla 3 arası yapıyodum. Yani en son öğlen 12 ye kadar yiyeceğimi içeceğimi alıp 12 den sonra teste kadar daha bişiy sürmüyodum ağzıma. Bunlara dikkat ederek yaparsan güzel sonuç alabileceğini düşünüyorum. Hadi şimdiden hayırlısı inşallah.
Bugün çok agrim var sanırım olucamCanım bende adet belirtilerinin hepsini yaşadım hala daha adet olcak gibi bazen karnım ağrıyo
canım kistin kaç cmmiş bide ilaç verdi mi sana kist için cevaplarsan çok sevinirim bende de var çünküBenim kist olmuss catlamamis ..diğer aya kaldi
Canım ben böyle durumlarda sürekli kullanırım. 5 gün sabah akşam 1 er tane içip kesiyorum. 2-3 gün içinde oluyorumkızlar günaydın hepinize :))) size bişey sormak istiyorum.dün de yazmıştım 9 ekim bat dı ama adet olmadım dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.kendi doktorumun kongresi olduğundan muayeneye gidemedim farklı bir doktora gittim o da adet söktürücü tarlusal verdi.sonra kendi doktoruma durumu watsaptan yazdım o da kullanabilirsin dedi.kullanıyorum ama çokta tedirginim.aranızda kullanan oldu mu bu ilacı ?
kızlar yok mu hiç bilgisi olan ????kızlar günaydın hepinize :))) size bişey sormak istiyorum.dün de yazmıştım 9 ekim bat dı ama adet olmadım dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.kendi doktorumun kongresi olduğundan muayeneye gidemedim farklı bir doktora gittim o da adet söktürücü tarlusal verdi.sonra kendi doktoruma durumu watsaptan yazdım o da kullanabilirsin dedi.kullanıyorum ama çokta tedirginim.aranızda kullanan oldu mu bu ilacı ?
Ben de kullaniyorum inofolic kuzum ama ben de oyle bi etki yapmadıBenim Bata 12 gün var. Gelen giden yok zaten olursa da anca bugünlerde olur byük ihtimal..
Sorum şu, acayip kaşınıyorum. Karnım saçım başım bacaklarım heryerim.. Banyo da yapıyorum yani pis değilim :) uyuz mu oldum acaba
Şimdi herşeyi hamileliğe yoruyoz ya, sizce bu nedemek? Daha önce yaşayan ya da duyan bilen var mı ?
Bide inofolic kullanıyorum, onun etkisi olur mu acaba? (İnternette vitaminlerin kaşıntı yapabilcegi yazıyodu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?