- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Bana var gibi geliyor. Bat gectimi kan ver bence artik.Kızlar bunu da sabah yaptım test bebetime ondan mı hala inanasım gelmiyor bnm
Bana var gibi geliyor. Bat gectimi kan ver bence artik.
Maaşallah...Kızlar bunu da sabah yaptım test bebetime ondan mı hala inanasım gelmiyor bnm
Maaşallah...
Git kan ver canım
Bnde de bebetime da çıkmıştı ilk
ok canımKan veremem ki ttlim şimdi ewim kalabalık ama verince yazarım buraya
İkinci çizgi baya belli hayırlı olsun canım heöen kan ver benceKızlar bunu da sabah yaptım test bebetime ondan mı hala inanasım gelmiyor bnm
Canım bence sen hamilesin idrar testi yap mutlaka çıkarEvet yaptim canım bu da bu akşamki testim
Günaydın çok tesekkur ederim canım hiç bir bilgim yoktu bu hastalıkla alakalı çok korkuyorum hala inşallah dedigin gibi yüzüm güler destegın için teşekkür ederim.Pko engel degil hamileliginize 2 gebelik yasadim sonu husran olsada 3.ins suan var ve yine pko ile gec yumurtlama hic korkulacak bi durum degil rahat olun sadece yumurtlamagec olur kiminin 14 16.günler ise bizlerde 21 ve sonrasi hatta benim adet günüm olmus catlamasi ...ins en kısa sürede olacaktir doktor kontrolünde
15 ekim canım benim son adet tarihim ama ovulasyon geç olduğu için 18 ekimi bekliyorum dün progesteron testi yaptırdım 11,3 çıktı yanında hcg de yaptırdım ama çatlatma iğnesinin etkisi muhtemelen o da nerdeyse sıfırlanmış 3,72 çıktı beklicem artık haftasonuna kadarKarpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
elmol 18 Ekim
purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
A Ankey 19 Eki
kızlarrrrrrr sizlerde belirti var mııııı??? son adet tarinizin ilk günü ne
Aynen canım allahım çok büyük belki doktora gitmeyip 1 sene tedavisiz uğraşabilirdim doktora gitmek bile kısmet tabi aklımiz var fikrimiz var ama yok daha erken diye erteleyebilirdim allahım yol gösterdi. Hayırlı zamanda hayırlı evlet nasip etsin allahımAynen oyle canim benim insallah guzel haberleri almadan burdan cikmak yok hatta guzel haberler sonrasi burda baska topiklerde bebisimizin ay ay gelisimlerini paylasicaz onlarla ilgili bilgi paylasiminda bulunucaz insallahhhhhhhh :)) boyle dusunelim karamsar olmayalim belki suan su zaman olmamasinda vardir bir hayir. Rabbim en dogru zamani bilir oyle dusunelim cancagzim
Allah kolaylık versin canım hamile hamile zor oluyodur inş en kısa sürede işler yoluna girer canımCanım beni deli gibi çalıştırıyorlar bu aralar sabah 8.30 da gidiyorum gece 11.30 da dönüyorum. Yoksa ben sizden ayrı kalmak ister miyim su işler yoluna bir girse
Eki Görüntüle 1896387
@kutuphanekedisi canimm paylasmistm seni unutmusum bak bakalim..daha var gibi.
Bu arada hamislermizi tebrik ederim.dualarinizda bizlere de yer verin canlarrr.
Evet canım yumurtlama adet oncesi bilmiyorum bence çekinme bi test yap ne kaybedersinki canım kırmızı direk gormekten iyidir bi test yapıp kendini kırmıziya hazırlamak benceCekiniyorum ya. Kimisi de yumurtlama oluyor dedi. Yumurtlama geç olunca da koyu çıkıyor dedi
Gunaydin canim evet dogru söylüyorsun bak ne guzel onlemini alirsin sonucu Rabbime birakiyoruz en guzeli :)Aynen canım allahım çok büyük belki doktora gitmeyip 1 sene tedavisiz uğraşabilirdim doktora gitmek bile kısmet tabi aklımiz var fikrimiz var ama yok daha erken diye erteleyebilirdim allahım yol gösterdi. Hayırlı zamanda hayırlı evlet nasip etsin allahım
Afedersin ota b*ka yukselip duruyolarAh bu hormonlarımız
Test çizgisi Control çizgisinden bile koyu LH'da :) HCG testini de görmüştüm canım, var gibi hamilelik :) Ay hadi inşallah :)Bu da ovulasyon testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?