Ben de bugün yarın adet olucam benim de ovulasyon testimde adetime bu son 1 günBu da ovulasyon testim
Belim karnım çok ağriyor adet mi olacam anlamıyorum. O yüzden yapmak istemiyorumtontis76 artık bir test yapsana ben çatlayacam meraktan Princess91 sende idrarda gebelik testi yap yada kan ver ay sanki ben hamileyim heycan yaptım aaa
Bence ikinizdede gebelik var hayırlısıyla inşallah
Anladım canım hamişlerdede adet sancısı çeken oldugunu duymustum peki sen nasıl istiyosan sakin ol hayırlısi olsun dualardasınBelim karnım çok ağriyor adet mi olacam anlamıyorum. O yüzden yapmak istemiyorumbeklicem biraz daha
Karnım belim çok agriyor sanki afet olucam. Yataktan kalkamiyorim bu sabah.Canım bence sen hamilesin idrar testi yap mutlaka çıkar
Karnım belim çok agriyor sanki afet olucam. Yataktan kalkamiyorim bu sabah.o yüzden yapmak istemiyorum test
Bende ağrı sızı kalmadı. Sadece göğüslerde hassasiyet var. Pat diye olcam herhaldeBelim karnım çok ağriyor adet mi olacam anlamıyorum. O yüzden yapmak istemiyorumbeklicem biraz daha
Canım bende adet belirtilerinin hepsini yaşadım hala daha adet olcak gibi bazen karnım ağrıyoKarnım belim çok agriyor sanki afet olucam. Yataktan kalkamiyorim bu sabah.o yüzden yapmak istemiyorum test
Benim göğüslerşn ucu kızarık biraz kenarlrı kahve ama uçları kızarmıs gbiBende ağrı sızı kalmadı. Sadece göğüslerde hassasiyet var. Pat diye olcam herhalde
Eğer olmazsam 1 hafta test için beklicem. Söz dinlicem bu seferBenim göğüslerşn ucu kızarık biraz kenarlrı kahve ama uçları kızarmıs gbi
kızlarr günaydınn... nasılsınızz??
Dün akşam elma yağı aldım ped e 3 damla damlattım ve gece bütün gece onunla yattım . sabah yenisini yaptım . mentol hissi var acıma yanma yok.
başka bir topik yazmış işe yaramış .
Tüpleri kapalı ve vajinal enfeksiyonu olan kişilerin iltihaplarını akıtmış ve o ay hamile kalmış ..
Ben denemeye başladım . Allahım İnşallah Yüzümüze gülerrr
Hoşgeldin cnm sakin umutsuz olma...benim de yumurtam cok küçüktü bi tane idi ve 4 doktor bu ay imkansiz dedi meger o bir yumurta yavas yavas büyümüş çatlamış kan verdim pozitif gördüm bugun dr bile şaşırmıştı sua et ins seninde oyledir umudunu kaybetme dua et bol bol
gunaydin benimde 14 ekim hic umudum yok ama ..
%100 sün canım tebrik ederimBu da ovulasyon testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?