2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

tontis76 artık bir test yapsana ben çatlayacam meraktan Princess91 sende idrarda gebelik testi yap yada kan ver ay sanki ben hamileyim heycan yaptım aaa
Bence ikinizdede gebelik var hayırlısıyla inşallah
Belim karnım çok ağriyor adet mi olacam anlamıyorum. O yüzden yapmak istemiyorum beklicem biraz daha

Bende olmzsam biriki gün beklemeyi düşünüyorum canmbi hafta bekleyemem:) olmazsamtabi

kızlarr günaydınn... nasılsınızz??
Dün akşam elma yağı aldım ped e 3 damla damlattım ve gece bütün gece onunla yattım . sabah yenisini yaptım . mentol hissi var acıma yanma yok.
başka bir topik yazmış işe yaramış .
Tüpleri kapalı ve vajinal enfeksiyonu olan kişilerin iltihaplarını akıtmış ve o ay hamile kalmış ..
Ben denemeye başladım . Allahım İnşallah Yüzümüze gülerrr

İlk defa duyuyorum canım. İnşallah işe yarar, bende denicem de yurtdışında nerden bulcam

aminn inşallah benimde öyle olur benimde bu ay tek yumurtam vardı en son 17 mm di daha sonra doktor kendi haline bıraktı duphaston diye bir hap verdi döllenme olursa tutunması için bakalım ayın 20. ni bekliyorum ama diğer aylar gibi umudum yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…