- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
İnşallah canım. İnşallah bebeğin seninledir ve Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Kan testini tekrarlamadınmı peki?
İnşallah seninledir bebişin canım. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah. Ama okurken bi an hissttim bence gebeliğin gerçek, tabi sadece hisinşallah sende güzel haberler alır sevinçten havalara uçarsın inşallah
Ben kullanacagim gun adet oldum kuzum pek sevmiyorum ilac kullanmayi biraz daha mi beklesen kk acabakızlar günaydın hepinize :))) size bişey sormak istiyorum.dün de yazmıştım 9 ekim bat dı ama adet olmadım dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.kendi doktorumun kongresi olduğundan muayeneye gidemedim farklı bir doktora gittim o da adet söktürücü tarlusal verdi.sonra kendi doktoruma durumu watsaptan yazdım o da kullanabilirsin dedi.kullanıyorum ama çokta tedirginim.aranızda kullanan oldu mu bu ilacı ?
Ben de kullaniyorum inofolic kuzum ama ben de oyle bi etki yapmadı
kızlar yok mu hiç bilgisi olan ????
kızlar yok mu hiç bilgisi olan ????kızlar günaydın hepinize :))) size bişey sormak istiyorum.dün de yazmıştım 9 ekim bat dı ama adet olmadım dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.kendi doktorumun kongresi olduğundan muayeneye gidemedim farklı bir doktora gittim o da adet söktürücü tarlusal verdi.sonra kendi doktoruma durumu watsaptan yazdım o da kullanabilirsin dedi.kullanıyorum ama çokta tedirginim.aranızda kullanan oldu mu bu ilacı ?
Bu da son 1 gün kala yaptığım ovulasyon testim. Şimdi yaptımBirazdan bugünkü ovulasyon testimi yapicam
değerim 0,100 dü canım çok düşüktü maalesefdeğerin kaç tı negatif derken? bazı doktorlar 200 değeri bile önemsiz görüyorlar gerçi ona negatif demezler ama hamilesinde demiyorlar. bence bir kaç gün daha bekle adetlerin düzensiz değilse gelecektir adetin. hava değişimi stres vs çok etkiliyor adetin gelmesini
bana da öyle verdi doktor dün akşam kullanmaya başladım içim hiç rahat değildi ama sayende içim ferahladı canım çok sağolCanım ben böyle durumlarda sürekli kullanırım. 5 gün sabah akşam 1 er tane içip kesiyorum. 2-3 gün içinde oluyorum
Bu da adetime 1 gün kala bugün yaptığım ovulasyon testim şimdi yaptımKızlar günaydın hepinize, hayırlı sabahlar. Bikaç gündür takip edemiyorum, ben bakmayalı 80-90 sayfa ilerlemiş konuşmalar, okuyamadım çok fazla.. @Princess91tontis76 sizede hayırlı uğurlu olsun kızlar, en kısa zamanda hayırlısıyla netleşir bebişleriniz inşallah.
Pazar gecesi çok sevdiğim yengem vefat etti, 2 yıldır kanserle mücadele ediyordu kadıncağızböyle bi durumda ne ovu testime devam edebildim nede içtiğim soğan kürüme. Ovu testime göre 8inin gecesini değerlendirmiştik sadece. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. Merakla Bat ımı beklemekten başka çarem yok banada dua edin kızlar, yumuşum döllenmiştir inşallah Eki Görüntüle 1896574 Eki Görüntüle 1896575 Eki Görüntüle 1896576 Eki Görüntüle 1896577
bende hiç sevmiyorum ya o yüzden kafama takıldı ama ben kürtaj olduğum için ara ara rahim kalınlaşması oluyor sanırım o yüzden gecikiyorBen kullanacagim gun adet oldum kuzum pek sevmiyorum ilac kullanmayi biraz daha mi beklesen kk acaba
Rica ederim canımbana da öyle verdi doktor dün akşam kullanmaya başladım içim hiç rahat değildi ama sayende içim ferahladı canım çok sağol
Bu da adetime son 1 gün kala yaptığım ovulasyon testim. Şimdi yaptımBirazdan bugünkü ovulasyon testimi yapicam
Bu da bugünkü ovulasyon testim adetime 1 gün varSıkma canını herşey olacağına varır belki bu şekilde gelecek minnak bnm ilk hamileligimde ağrım çok olmuştu farklı olabiliyor yani
Yeni gelen kizceler hosgeldiniz
Hepinize hayirli ugurlu gelsin insallah bu topik. Hepinizin mesajlarini okuyamadim. Ama arada birinizin tup bebek tedavisi gordugunu okudum. Umarim hayirlisiyla kavusursun tez vakitte bebisine. Ve isteyen dileyen hasretle ozlemle bekleyen hepiniz en tez vakitte kavusursunuz insallah yavrucaklariniza.
Bu ay hepinize bol bol duayla geciricem vaktimi. Opuldunuz.
7 ay oldu kuzumHayrdır inş :) ne kadar zamandır kullanıyosun
Bu da bugünkü ovulasyon testim adetime 1 gün varAnladım canım hamişlerdede adet sancısı çeken oldugunu duymustum peki sen nasıl istiyosan sakin ol hayırlısi olsun dualardasın
İnşallah canım. Ama burada ekim de var. O yüzden etiketledim seni. Benim de bat 22 ekim zatenYok canım. Ben daha yoKum inşallah temmuz annelerine transfer olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?