- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
değerim 0,100 dü canım çok düşüktü maalesef
hcg testi yapsana varsa çıkar benceKızlar bu da bugünkü ovulasyon testim adetime 1 gün var .
foto varsa atarmısın? çok az da olsa çıkıyorsa vardıır gebelik ama daha çok yenidir hakkında hayırlısı olsun inşallahkızlar benim adetim gecikti birkaç gün. 2 sabahtır test yapıyorum. çooook silik bi çizgi çıkıyor. testin üstünde 5-20 dakika arası bekleyin yazıyor. 10 dakika sonra çizgi çok az koyulaşıyor. test markaları ayrı 2 gündür yaptığımın. sizce birşey olabilir mi? cumartesiye kadar bekleyeceğim eğer adet olmazsam gidip kan testi yaptıracağım.
evet yani hiç olasılık yok belki geç döllenme falan derdim ama çok düşük.hayırlısı olsun canımhımm anladım canım baya düşükmüş değerin hani dedim 2,5 falansa yinede yükseliyor burda 2,5la hamile olduğunu öğrenenler var çünkü
bence de canım bi test yap hemen zaten hemen çıkar varsa daKızlar bu da bugünkü ovulasyon testim adetime 1 gün var .
Canım nette satılıyor bende bu markayı kullandım. hepsimedikal diye bir site var oradan alıyordum ben. Güvenli bir site.Canımm çok sağol, yalnız ben o markayı eczanelerde bulamadım neredeyse 10 yere sordum. internetten mi almıştın? @ferishhh
silik çizgiyi gördüysen vardır canım kan testiyle taçlandırırsın artık :))kızlar benim adetim gecikti birkaç gün. 2 sabahtır test yapıyorum. çooook silik bi çizgi çıkıyor. testin üstünde 5-20 dakika arası bekleyin yazıyor. 10 dakika sonra çizgi çok az koyulaşıyor. test markaları ayrı 2 gündür yaptığımın. sizce birşey olabilir mi? cumartesiye kadar bekleyeceğim eğer adet olmazsam gidip kan testi yaptıracağım.
Merhaba hoşgeldiniz konu hakkında pek bilgim yok bilen arkadaşlar yazar.Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?
sağol canımm ben gitti gidiyordan aldım şimdi, geçen ay bir türlü yakalayamamıştım, bu ay inşallah geç kalmamışımdırCanım nette satılıyor bende bu markayı kullandım. hepsimedikal diye bir site var oradan alıyordum ben. Güvenli bir site.
cuma gününe kadar beklicem o arada da ovulasyon testlerine devam edicem. Adet olmazsam HCG yapicam. Üzülürüm diye şimdiden yapmıyorum .bence de canım bi test yap hemen zaten hemen çıkar varsa da
Canım ebay dan alabilirsin ki sende satılır orada da heralde. Burada da eczanede pahalı..Nekadar ucuzmuş canım ya. Ben almanyadayım bir kutudu 7 tane ovu test 15 euro gebelik testi desen 1 tanesi 5 eurodan başlıyo.
En iyisi seneye Türkiyeye gitmeden önce kardeşlerime diyim de bana sipariş versinler.
İnşallah o günlere kalmadan hamile kalırım tabi.
Canım çok geçmiş olsun...Haklısın canım 9 unuda değerlendirmeyi planlıyordum ama malesef gece kötü haber gelince apar topar gitmek zorunda kaldık. Olsun napalım vardır bundada bi hayr inşallah diyorum. Çok sağol canım benim inşallah. Sizlerle birlikte bekliycem artık bende napalım
Canım batın geçeli çok olmamaış neden hemen söktürücü aldın ki???kızlar günaydın hepinize :))) size bişey sormak istiyorum.dün de yazmıştım 9 ekim bat dı ama adet olmadım dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.kendi doktorumun kongresi olduğundan muayeneye gidemedim farklı bir doktora gittim o da adet söktürücü tarlusal verdi.sonra kendi doktoruma durumu watsaptan yazdım o da kullanabilirsin dedi.kullanıyorum ama çokta tedirginim.aranızda kullanan oldu mu bu ilacı ?
Canım gebelik testi al Allah aşkına. Bebek varsa da adet belirtin olması yin e normal. Bak benm halen ağrım var. OluyormuşBugün çok agrim var sanırım olucam
Canııımmm artık test yap lütfeeeennnnnnBu da son 1 gün kala yaptığım ovulasyon testim. Şimdi yaptım
Bende gördümEki Görüntüle 1896615 foto çok net göstermiyor ama ikinci silik çizgi
Foto atsana canım. Bi de pedictor yap varsa onda hemen çıkıyor.kızlar benim adetim gecikti birkaç gün. 2 sabahtır test yapıyorum. çooook silik bi çizgi çıkıyor. testin üstünde 5-20 dakika arası bekleyin yazıyor. 10 dakika sonra çizgi çok az koyulaşıyor. test markaları ayrı 2 gündür yaptığımın. sizce birşey olabilir mi? cumartesiye kadar bekleyeceğim eğer adet olmazsam gidip kan testi yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?