2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım yaa ama bugün daha yeni başladı heran olabilirim

pozitif düşün canım pozitif olsun olumsuz düşünmek yok pes etmek de yok inşallah bizede nasip olacak inanıyorum ben biz de testlerde kırmızı çizgileri görücez ben bu ay çok moralliyim hem çokta düşünmüyorum aklımı hamileliğe takmıyorum olursa olur zaten Rabbim verirse her halukarda olur vermezse biz kendimizi ortadan da yırtsak olmaz o yüzden akışına bıraktım deneme yapıyorum bitkisel kürler deniyorum umut bağlamıyorum canım sende öyle moralini yüksek tut

Ay kıyamam canım benim ta ozamandan geçtiydk ya burayahadş geçelim diyr inşallah kuzum ya ekimde hamiş ollım artk

inşallah bebeğim olacak inşallah eylül taopiğimizde bir sürü hamiş haberi aldık inşallah bu topicte o haberleri bizler veririz

miyomu bilmem ama polip sebep olur ara kanamaya benim 6 gün süren kanamam olmuştu senin gibi bir ayda 2 sefer oldum sandım ama sonra içim rahat etmedi doktora gittim rahmimde polipler olduğunu öğrendim

İçmicem bikac gün. Devam ederse giderim doktora. Yok devam etmezse ilaç kaynaklıymış derim...

Ya demekki her ilaç herkese yaramıyomuş gercekten.

aynen canım çok dikkat et ben birde geçirmek için kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldım 8 ay çektim valla birde yediklerine dikkat et baharatlı yağlı böyle alerjiyi tetikliyecek şeyler yememeye çalış onlarda kaşıntıyı azdırıyor çünkü

benim doktorum 18. günü de değerlendir dedi.
sperm 48 saat yaşadığı için 10 ile 20. gün arasını değerlendirmiş oluyorsun

12 aydr ilk defa kan verdim bn kan vermektn korkardm hep ama isin ucu bebek olunca gercektn hissetmyo insan kani faln ya

Ay kabul olur inşaallah :)
Bende de ilk kez sarı akıntı oldu. Benimkiler genelde beyaz uzayan, Bazende şeffaf olurdu.

Sende sarı akıntı oluyomuydu daha önce ?

Yok canım bendede olmuyordu bu kadar sarı hep beyaz yani şeffaf olurdu ama yum dönemi ya ondan olabilir diye süşünüom

Ay noluyor bize gelmesin kırmızılar

İnşaaAllah bi hastalık olmasında gelsin onada razıyım
Az önce yine uzayan akıntı geldi bu 34.günüm kaç gündür bu akıntı geliyo hani adete yaklaşırkende kremsi kıvamda gelirdi ama 2-3 gün sürerdi
ALLAH sonumuzu hayır etsin

Aynen öyle kuzum biz nekadar üzülsekte moralimizi düşürsekte herşey olacağına varacak bekleyip görücez .inşallah canım inşallah inşallah bizde güzel haberlerimizi veririz burda

benim doktorum 18. günü de değerlendir dedi.
sperm 48 saat yaşadığı için 10 ile 20. gün arasını değerlendirmiş oluyorsun

Ah bana düzgün bi dr denk gelmiyoki
beni buluyolar hep
Geçen ay adetimin 12.günü gitmiştim yumurtamın durumunu görmesi gerekmezmi? adam illa alttan bakıyoruz dedi sonra hiçbişey söylemedi yumurtamı sordum
görünmez o dedi bu ne demek şimdi doktora gitmekten soğudum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…