İnşallah canım yaa ama bugün daha yeni başladı heran olabilirim
Ay kıyamam canım benim ta ozamandan geçtiydk ya burayahadş geçelim diyrinşallah kuzum ya ekimde hamiş ollım artk
Ya arkadaş yıl olmuş nerdeyse 2017, karnımızın içini gösteren bi cihaz yok evlerimizde
Hamile miyiz yoksa az sonra adet mi görücez bilemiyoruz yani
Bak bunu bende hep diyorum. Evde içimizi görsek.
döngüm ortalama 29 gün
6 eylülde adet oldum.
internetten hesaplattım yumurtlama tarihi 21.09.2016
22.09.2016 da (normalde ağrılıdır baya)sessiz sedasız 5 gün adet kanaması gibi kanama yaşadım.
6 ekimi geçtim adet olmadım.
22 ekimi mi beklesem?
tam tersine daha rahatttım.miyomum vardı ama miyomda 5 gün kanatmaz ki.
İçmicem bikac gün. Devam ederse giderim doktora. Yok devam etmezse ilaç kaynaklıymış derim...
Ya demekki her ilaç herkese yaramıyomuş gercekten.
Şu doktorların hep sabit söyledikleri adetin 10,12,14,16.günlerde ilişki yapın klasiğini takmıyorum artık
Ben o günlerde yumurtlamış olsaydım şimdiye çoktan adet görmüş olurdum
o günlerde akıntılarım oldu ama yumurtlamamışım demekki
Bi keresinde bi dr da bana aynı şeyi demişti dedimki 20.günde yumurtlama olmazmı
Olmaz dedi
Nerden biliyosun be adam
hakkında ayet mi var?
böyle konuşanlara inanmayın bakın hepimiz çoğunlukla hani yumurtlama denilen günlere ağırlık veriyoruzya o günlerden sonra yumurtlamamız oluyor bence o yüzden çalışmalara ara veriyoruz devam etmek lazım
eger oyle olursa yumurta çok erken mi çatlamış oluyor yoksa normalmicanım 7. günü yumurta 22mm hemen o gün çatlıyor muki ben de bilmiyorum
Canım bende oradaydım..
Ama Ekime hamile girdim
Ay kabul olur inşaallah :)
Bende de ilk kez sarı akıntı oldu. Benimkiler genelde beyaz uzayan, Bazende şeffaf olurdu.
Sende sarı akıntı oluyomuydu daha önce ?
erken normalde adetin 14. günü diyorlar:/eger oyle olursa yumurta çok erken mi çatlamış oluyor yoksa normalmi
Ay noluyor bize gelmesin kırmızılar
yani her zaman catlama ihtimali var.o zman takvime bagli kalmayalimerken normalde adetin 14. günü diyorlar:/
ahh ahh nedir bizim kizlarin bu çilesi yavvkızlar az önce bankadaydım sıra beklerken altımdan bişiler aktı ah dedim hastalandım iş yerine geldiğimde akıntım gelmiş baya fazla ben cumaya kadar dayanamıcam galiba
Aynen öyle kuzum biz nekadar üzülsekte moralimizi düşürsekte herşey olacağına varacak bekleyip görücez .inşallah canım inşallah inşallah bizde güzel haberlerimizi veririz burdapozitif düşün canım pozitif olsun olumsuz düşünmek yok pes etmek de yok inşallah bizede nasip olacak inanıyorum ben biz de testlerde kırmızı çizgileri görücez ben bu ay çok moralliyim hem çokta düşünmüyorum aklımı hamileliğe takmıyorum olursa olur zaten Rabbim verirse her halukarda olur vermezse biz kendimizi ortadan da yırtsak olmaz o yüzden akışına bıraktım deneme yapıyorum bitkisel kürler deniyorum umut bağlamıyorum canım sende öyle moralini yüksek tut
benim doktorum 18. günü de değerlendir dedi.
sperm 48 saat yaşadığı için 10 ile 20. gün arasını değerlendirmiş oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?