- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Çok sağol canım allah razı olsun
Onlarda bizle beklıyolar napsnlar ya kıyamamBenimki de gelen giden var mı diye arıyo
Canım hcg nekadar koyu çıkmış maşallah hiç görmemiştşm burda böyleBak kuzum gebelik ve lh testim. Öğrendikten 4 gün sonra yapmıştım.
başınız saolasun canım bende kanserden annemi babamı kaybettim çok pis hastalık bazen kurtuluş oluyor ölüm
Valla ya geliyo karnımla konuşuyo sanki varmış gibi üzülüyorumOnlarda bizle beklıyolar napsnlar ya kıyamam
Bak kuzum gebelik ve lh testim. Öğrendikten 4 gün sonra yapmıştım.
allah seni kız o dil ne bende de sarı akıntı var hayırlısı dün bol bol dua ettim hepimize inşallah kabul olur saat 12 ye kadar
Yaa bende yaa karnım ağrıyo falan deyince bişeymi var acaba niye ağrıyoki falan diyoValla ya geliyo karnımla konuşuyo sanki varmış gibi üzülüyorum
Evet lh da ikinci çizgi çok kirmuzuBak kuzum gebelik ve lh testim. Öğrendikten 4 gün sonra yapmıştım.
Ben de elimde yok alicam. Hem de o arada adetim de geçmiş olur belki :) inşallah bebis olur :)Bak kuzum gebelik ve lh testim. Öğrendikten 4 gün sonra yapmıştım.
Canim insallah hamilesindir kac gun var bat.a kan vermeyi dusunuyo musun?Hemen çıktı beklemedi bile bende o dediğin markaya güveniyorum da onu bulamadım neyse bekleyip görecez canım çok saol yorum için
Kan testi yaptır artık bence canımBu da başka bi test arkadaşlar
canim yumurta kaç mm de catliyor.bilmiyorum da.7 günü catlayinca senin yumurtlama günün Ogün mü oluyorcanımm 30 günde bir olurum hep böyledir, ancak bu ay adetimin 7. günü doktor bana yumurtan 22.mm olmuş dedi, ne zaman çatlama olur kestiremiyorum.
Folik asit bendede migde bulantisi yaptı ama dr iceceksin dedi yarim yut dedi ama senin marka degil baska marka belki ilaci degistirir dr sor bence cnmİçmicem bikac gün. Devam ederse giderim doktora. Yok devam etmezse ilaç kaynaklıymış derim...
Ya demekki her ilaç herkese yaramıyomuş gercekten.
Nasıl yani canım??benim gibi bir ay içinde 2 kez adet olan yok mu huuu
benim gibi bir ay içinde 2 kez adet olan yok mu huuu
Kızlar demin dışarıdaydım dışrıdayken adet oldum sandm hani olunca hissedersin ya akıntıyı öyle olmuştu.eve geldim bi baktm adet değilmiş beyaz bi akıntı ay nasıl sevindim :)))) tabi hala olabilirim adet ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?