2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nasıl yani canım??
döngüm ortalama 29 gün
6 eylülde adet oldum.
internetten hesaplattım yumurtlama tarihi 21.09.2016
22.09.2016 da (normalde ağrılıdır baya)sessiz sedasız 5 gün adet kanaması gibi kanama yaşadım.
6 ekimi geçtim adet olmadım.
22 ekimi mi beklesem?

Bunu hayatımda bir kez aşırı stresli bir sınav zamanında yaşamıştım. Lütfen stres yapma canım hayatta ne kadar rahat ve teslimiyet içinde olursan o kadar güzellikler seni buluyor.
tam tersine daha rahatttım.miyomum vardı ama miyomda 5 gün kanatmaz ki.

Canım doktora gitmeni oneriyorum sana ayda iki kere adet olmak bildigim kadarıyla ara kanama demek ve buna myomlar ve polikistik over denen hastalıklar neden olabilir.
Ayrıca canım beklenen adetten once gelen kanama yerlesme kanamasıda olabilir ama oda 5 gun surmez bence bir doktor sana daha net bir cevap verir

bulunduğum yerde doktor kıtlığı var lafı da kerpetenle alıyoruz bu cts yi iple çekiyorum meraktab çatlıcam prolaktin ve pıhtılaşma testi de isticem.

B
bulunduğum yerde doktor kıtlığı var lafı da kerpetenle alıyoruz bu cts yi iple çekiyorum meraktab çatlıcam prolaktin ve pıhtılaşma testi de isticem.
Ultrasonla polikistik overı hemen tespit edebilir doktor ama sen tum tahlilerini yaptır insallah iyi bir doktor bulursun canım gecikmeye gelmez boyle konular hadi hakkında hayırlısi olsun

kızlar bu duayı almak için 2 gündür kadına dil döküyorum.Çok kıymetli ilk alimlerin elinden çıkmış alimin kızı için yazdığı ve hiç çocugu olmayan kadınların yapıcağı bir dua inş herkese nasip olur zavendikli mustafa hoca yazan kişinin adı araştırıp yapabilirsiniz arkadaşlar http://www.hakikatiara.com/?Syf=26&Syz=179981

Şu doktorların hep sabit söyledikleri adetin 10,12,14,16.günlerde ilişki yapın klasiğini takmıyorum artık
Ben o günlerde yumurtlamış olsaydım şimdiye çoktan adet görmüş olurdum
o günlerde akıntılarım oldu ama yumurtlamamışım demekki
Bi keresinde bi dr da bana aynı şeyi demişti dedimki 20.günde yumurtlama olmazmı
Olmaz dedi
Nerden biliyosun be adam
hakkında ayet mi var?
böyle konuşanlara inanmayın bakın hepimiz çoğunlukla hani yumurtlama denilen günlere ağırlık veriyoruzya o günlerden sonra yumurtlamamız oluyor bence o yüzden çalışmalara ara veriyoruz devam etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…