döngüm ortalama 29 günNasıl yani canım??
tam tersine daha rahatttım.miyomum vardı ama miyomda 5 gün kanatmaz ki.Bunu hayatımda bir kez aşırı stresli bir sınav zamanında yaşamıştım. Lütfen stres yapma canım hayatta ne kadar rahat ve teslimiyet içinde olursan o kadar güzellikler seni buluyor.
Ya cok fenayım. Burnumun ici bile kaşınıyo :s annemle konustum ilac (inofolic) yapmıstır ozaman dedi. İlacın yan etksiinde kaşıntı varmıydı acaba ya... Bişeye alerjim falanda yok cünkü
Maalesef vefat etti canım 2 yıldır kanserle mücadele ediyodu
Canım doktora gitmeni oneriyorum sana ayda iki kere adet olmak bildigim kadarıyla ara kanama demek ve buna myomlar ve polikistik over denen hastalıklar neden olabilir.döngüm ortalama 29 gün
6 eylülde adet oldum.
internetten hesaplattım yumurtlama tarihi 21.09.2016
22.09.2016 da (normalde ağrılıdır baya)sessiz sedasız 5 gün adet kanaması gibi kanama yaşadım.
6 ekimi geçtim adet olmadım.
22 ekimi mi beklesem?
tam tersine daha rahatttım.miyomum vardı ama miyomda 5 gün kanatmaz ki.
Basınız saolsun canım allah kalanlara sabırlar versinMaalesef vefat etti canım 2 yıldır kanserle mücadele ediyodu
başınız saolasun canım bende kanserden annemi babamı kaybettim çok pis hastalık bazen kurtuluş oluyor ölüm
Niye ki kuzuAdet olursan çok şaşırırım
bulunduğum yerde doktor kıtlığı var lafı da kerpetenle alıyoruz bu cts yi iple çekiyorum meraktab çatlıcam prolaktin ve pıhtılaşma testi de isticem.Canım doktora gitmeni oneriyorum sana ayda iki kere adet olmak bildigim kadarıyla ara kanama demek ve buna myomlar ve polikistik over denen hastalıklar neden olabilir.
Ayrıca canım beklenen adetten once gelen kanama yerlesme kanamasıda olabilir ama oda 5 gun surmez bence bir doktor sana daha net bir cevap verir
canım 7. günü yumurta 22mm hemen o gün çatlıyor muki ben de bilmiyorumcanim yumurta kaç mm de catliyor.bilmiyorum da.7 günü catlayinca senin yumurtlama günün Ogün mü oluyor
valla ben bi 9 eylülde bi 22 eylülde oldum 22 ekimde mi olucam bilemiyorum.
Bak bunu bende hep diyorum. Evde içimizi görsek.Ya arkadaş yıl olmuş nerdeyse 2017, karnımızın içini gösteren bi cihaz yok evlerimizde
Hamile miyiz yoksa az sonra adet mi görücez bilemiyoruz yani
yok canım yapmadım. cumartesi gününe kadar bekliycem. cumartesi daha net değerler çıkar diye düşünüyorum
Ay noluyor bize gelmesin kırmızılarBende bu gece yatarken bişey aktığını hissettim gidip baktım hiçbişey gelmemiş kafayı yedim galiba
Ultrasonla polikistik overı hemen tespit edebilir doktor ama sen tum tahlilerini yaptır insallah iyi bir doktor bulursun canım gecikmeye gelmez boyle konular hadi hakkında hayırlısi olsunbulunduğum yerde doktor kıtlığı var lafı da kerpetenle alıyoruz bu cts yi iple çekiyorum meraktab çatlıcam prolaktin ve pıhtılaşma testi de isticem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?