Ayy canım yarım saat kalmış güzel habererle gel inşallah yaa ayy çok heyecanlandm
Psikolojik olabilir, kimyasal olarak ölçümü yapılamayan ve görüntülenmeyen her türlü gebelik belirtisi psikolojik olabilir. Tıpta yalancı gebelik deniliyor sanırım. Anne olmayı çok arzulayan veya anne olması mümkün olmayan kadınlarda çok eski zamanlarda adet döneminin aylarca gecikmesi karnın şişmesi de dahil olmak üzere belirtiler görülürmüş, böyle olunca etrafın da bebek beklentisi olurmuş. Kusura bakma soruna göre uzun bi cevap oldu :)Bende meraktan catliycam ya bugunde mide bulantisi basladi acaba psikolojik mi
çünkü adete bu kadar yakın yumurtlama olcağını zannetmiyorumNiye ki kuzu
@MelekDiliyorum o nasıl söz hep dualarımdasınız, ben hep burdayım yanlız bırakmıyorum elimden geldigince ilgilenmeye çalışıyorum canım
valla bu zamana kadar polip gören olmadı daha çokrahmimimn ortasında zararsız olarak adlandırılan bir miyom var.miyomu bilmem ama polip sebep olur ara kanamaya benim 6 gün süren kanamam olmuştu senin gibi bir ayda 2 sefer oldum sandım ama sonra içim rahat etmedi doktora gittim rahmimde polipler olduğunu öğrendim
Prospektüsünü okumadınmı? yazar orda
Yok canım bendede olmuyordu bu kadar sarı hep beyaz yani şeffaf olurdu ama yum dönemi ya ondan olabilir diye süşünüom
cnm cektm bı kaç foto bellı olmıcakkadar sılık... belkıde adete yakın bıraz hcg yukselıyor onumu tespıt ettıacaba belkıde yıne kımyasal sıfır umıt beklıcem 6 ğün bıde pıhtılaşma var bende ne kadar erken oğrensem ıyı ığneye başlıcam ama guvenemıorum bebışlere çıft çızgılere kan testıne bakalım... net olsa atardım gorunmıcek derecede :)
TABIKI CNIM ?( IN;;;S BU AY OLCAK INSS EPIMIZINanladım cnm beni haberdar et durumndan etiketleyerek olur mu
kaçıncı gün hastalandım canım ?Geçen ay kulandim ben doktor verdı 5 gün içtim
Ama nie önceden böyle olmuyodu hııı?!
Dur aklını karıştrayım:))
eylül 24 ünde ögrendim canım evet hamileymişim meger hemde 6 haftalıkmış ögrendigimde öyleydi kalp atışını duyduk direk gider gitmez rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallahayy canım hamiş misin? en son eylül gurubunda adet olmamıştın doktora gidiyordun ne zaman öğrendin tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
eylül 24 ünde ögrendim canım evet hamileymişim meger hemde 6 haftalıkmış ögrendigimde öyleydi kalp atışını duyduk direk gider gitmez rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?