2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar dun gece ruyamda kan tahlili yapmisim 64 cikmis o ruyayi esime anlattim o ruyanin etkisiyle kan verdm normalde hic kan vermezdm ilk defa verdm sonuc ucte cikacak yoktr ama ne bilim yaptm iste dua edin lutfen S selifor
Ayy canım yarım saat kalmış güzel habererle gel inşallah yaa ayy çok heyecanlandm

Bende meraktan catliycam ya bugunde mide bulantisi basladi acaba psikolojik mi
Psikolojik olabilir, kimyasal olarak ölçümü yapılamayan ve görüntülenmeyen her türlü gebelik belirtisi psikolojik olabilir. Tıpta yalancı gebelik deniliyor sanırım. Anne olmayı çok arzulayan veya anne olması mümkün olmayan kadınlarda çok eski zamanlarda adet döneminin aylarca gecikmesi karnın şişmesi de dahil olmak üzere belirtiler görülürmüş, böyle olunca etrafın da bebek beklentisi olurmuş. Kusura bakma soruna göre uzun bi cevap oldu :)

@MelekDiliyorum o nasıl söz hep dualarımdasınız, ben hep burdayım yanlız bırakmıyorum elimden geldigince ilgilenmeye çalışıyorum canım

ayy canım hamiş misin? en son eylül gurubunda adet olmamıştın doktora gidiyordun ne zaman öğrendin tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim

miyomu bilmem ama polip sebep olur ara kanamaya benim 6 gün süren kanamam olmuştu senin gibi bir ayda 2 sefer oldum sandım ama sonra içim rahat etmedi doktora gittim rahmimde polipler olduğunu öğrendim
valla bu zamana kadar polip gören olmadı daha çokrahmimimn ortasında zararsız olarak adlandırılan bir miyom var.

anladım cnm beni haberdar et durumndan etiketleyerek olur mu

F Finnuk bu arada benim de bulantılarım oldu, kasık ağrıları vs.
Bi de çok gerçekçi bi rüyadan uyanınca tamam dedim erken gebelik testini yapıcam, o bana karşı dürüst davrandı ve tek çizgiyi gösterdi ama bat bugün, adet sancım var, karnıma battaniye sarılı yatıyorum ama olsun kırmızı görmeden bu aydan umut kesmiyciim

Ama nie önceden böyle olmuyodu hııı?!

Dur aklını karıştrayım:))

karıştıramazsın ki bu ay hiç ümidim yok nedense dün dua okudum 12 ye kadar sonra cicicici olur sandıydım ama kociş uykum var dedi sigaramı içip uyudum halbuki bitter çikolata bile almıştım ama uyudu bide k. Bakma aşkım çok geç oldu yarın olur dedi yarın tutmaz heralde ümitsizim

ayy canım hamiş misin? en son eylül gurubunda adet olmamıştın doktora gidiyordun ne zaman öğrendin tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
eylül 24 ünde ögrendim canım evet hamileymişim meger hemde 6 haftalıkmış ögrendigimde öyleydi kalp atışını duyduk direk gider gitmez rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah

eylül 24 ünde ögrendim canım evet hamileymişim meger hemde 6 haftalıkmış ögrendigimde öyleydi kalp atışını duyduk direk gider gitmez rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah

ayy canım ya çok sevindim ne güzel Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hayırlı olsun tekrar inşallah bu topiğin hamileleri de bizler oluruz

ya bu yumurtlama döneminde adet gibi kanaması olanların yarısı hamile yarısı değil konuları okudumda .kurra çekiyoruz sanki.şuan türk kahvesini yudumlarken acaba tutunmaya engel olur mu diye düşünüyorum.

Kizlar yesil cay icsem bi zarari olur mu ? Yani hamile kalma surecinde bi etkisi oluyor mu bilen var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…