2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bayangezenti kız ben yürürken bile rahatsız oluom akıntım var yine bide kasık ağrım azaldı baya seninki nasıl

Agrılar normal ara ara var ama bu agrı gecen ay da vardı ya adete 9 gün kala bayramın son günleriydi galiba o gece agrım olunca dr gitmiştim kan testi icin sabah 9da :) şimdi agrıları pek sallamıyom o yüzden

Sadece kan testi yapıldı canım hormonlara baktı devlet hast zaten
Kan testinde neye bakildi ki acaba bende aile hekiminde zaten bunu yaptirmistim gerekli kan olcumunu yapalim demisti acaba ayni sey mi oluyor? Hatta sonuclar ciktiginda bi sorun yok demisti bende kansizlik vs.yok dmi ya ben cok usurum de genelde dedim yok yok normal gorunuyor demisti aile hekimim ben simdi kadin doguma gidicem adetken ee vajinal muayene yapamayacaksa bosuna mi gitmis olcam acaba ya

Canım benimde geçen ay adetten 9 gün önce leke gelmeye başladı ve adete kadar devam etti önce pempeydi sonra kahveleşti sonra kan geldi hatta 3 gün önce geldi kanamam az az geldi sonra çoğaldı o leke geldiğinde de test yapmıştım negatifti kader

Agrılar normal ara ara var ama bu agrı gecen ay da vardı ya adete 9 gün kala bayramın son günleriydi galiba o gece agrım olunca dr gitmiştim kan testi icin sabah 9da :) şimdi agrıları pek sallamıyom o yüzden

Canım geçen ay bendede çok tuhaftı 9 gün önce leke gelmeye başlamıştı pembe sonra kahveleşti battan 3 gün önce kanamam geldi gaz vardı ağrılarım vardı napalım bu ay bakalım ne olacak

Canım devletin kadın doğum hast. Gitmiştim bende sadece adet 3 günü gel dedi gittim kan tahlili yaptırdı hormonlara baktı oda normal cıktı

Kuzum boşver sen kırmızılar gelene kadar çalış.
Rabbimden ümit kesilmez.

ayy aynen canım takvimini gördüm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim valla belirtilerin nelerdi peki paylaşabilir misin?
Canım adet belirtiler gibiydi. Tek farkı ateşim 37 derece çıktı. He birde göğüslerim normalde çok şişer öyle olmadı bende. Gebeliğimi öğrendikten sonra hassasiyeti arttı. Akıntım çok oldu. Beyaz bir akıntı. Başka bir belirtim olmadı..
Arada tansiyon düşüklüğü yaşadım tabi ama acaba hamilemiyim diyecek kadar değil..

Canım devletin kadın doğum hast. Gitmiştim bende sadece adet 3 günü gel dedi gittim kan tahlili yaptırdı hormonlara baktı oda normal cıktı
Ben devlete gtmek istemiyorum ya ilgisiz oluyorlar bide devletten randevuyu adetin 3.gunune denk getirmek cok zor olur kadin doguma da ailr hekiminin yaptigi testi yapmasi icin mi para vericem of ya kafam karisti aile hekimim gerekli kan olcumunu yani testini yapalim dedi ve yapti acaba ayni sey mi

Kizlar dun gece ruyamda kan tahlili yapmisim 64 cikmis o ruyayi esime anlattim o ruyanin etkisiyle kan verdm normalde hic kan vermezdm ilk defa verdm sonuc ucte cikacak yoktr ama ne bilim yaptm iste dua edin lutfen S selifor
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Bende hamile kalmadan önceki ay hamilelik testimi pozitif görmüştüm. O ay içinde hamile kalmışım.

Canım rahimde ağrı oluyor mu?
Akıntın sürekli mi?

Kuzum boşver sen kırmızılar gelene kadar çalış.
Rabbimden ümit kesilmez.

Aynen canım adete yakın ve adet günlerimdede çalışmamız oldu ama 2 günde bir değil 4-5 günde devam ettik
bu ay sıkı çalıştığımızdan artık bi süre sonra mecalimiz kalmadı benim ev soğuk zaten devamlı yıkanmak işkence bana ellerim ayağım donuyo hep sürekli ısıtmaya çalışıyorum
napayım artık olacağı varsa olur yoksa canımız sağolsun ALLAH Kerim'dir

Bilmiom olabilir canım ben eve geçince sana foto atarım değerlerimin aynı şeymi bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…