Kizlar yesil cay icsem bi zarari olur mu ? Yani hamile kalma surecinde bi etkisi oluyor mu bilen var mi ?
bayangezenti kız ben yürürken bile rahatsız oluom akıntım var yine bide kasık ağrım azaldı baya seninki nasıl
Kan testinde neye bakildi ki acaba bende aile hekiminde zaten bunu yaptirmistim gerekli kan olcumunu yapalim demisti acaba ayni sey mi oluyor? Hatta sonuclar ciktiginda bi sorun yok demisti bende kansizlik vs.yok dmi ya ben cok usurum de genelde dedim yok yok normal gorunuyor demisti aile hekimim ben simdi kadin doguma gidicem adetken ee vajinal muayene yapamayacaksa bosuna mi gitmis olcam acaba yaSadece kan testi yapıldı canım hormonlara baktı devlet hast zaten
ya bu yumurtlama döneminde adet gibi kanaması olanların yarısı hamile yarısı değil konuları okudumda .kurra çekiyoruz sanki.şuan türk kahvesini yudumlarken acaba tutunmaya engel olur mu diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin canım hamile hamile zor oluyodur inş en kısa sürede işler yoluna girer canım
Agrılar normal ara ara var ama bu agrı gecen ay da vardı yaadete 9 gün kala bayramın son günleriydi galiba o gece agrım olunca dr gitmiştim kan testi icin sabah 9da :) şimdi agrıları pek sallamıyom o yüzden
Canım ne iş yapıyordun sen?
Yasak seni bu kadar çalıştırmaları..
Kan testinde neye bakildi ki acaba bende aile hekiminde zaten bunu yaptirmistim gerekli kan olcumunu yapalim demisti acaba ayni sey mi oluyor? Hatta sonuclar ciktiginda bi sorun yok demisti bende kansizlik vs.yok dmi ya ben cok usurum de genelde dedim yok yok normal gorunuyor demisti aile hekimim ben simdi kadin doguma gidicem adetken ee vajinal muayene yapamayacaksa bosuna mi gitmis olcam acaba ya
Yaa nerde calısıyosun kuzum.dikkat et kendine iki canlısn canım
Kuzum boşver sen kırmızılar gelene kadar çalış.Şu doktorların hep sabit söyledikleri adetin 10,12,14,16.günlerde ilişki yapın klasiğini takmıyorum artık
Ben o günlerde yumurtlamış olsaydım şimdiye çoktan adet görmüş olurdum
o günlerde akıntılarım oldu ama yumurtlamamışım demekki
Bi keresinde bi dr da bana aynı şeyi demişti dedimki 20.günde yumurtlama olmazmı
Olmaz dedi
Nerden biliyosun be adam
hakkında ayet mi var?
böyle konuşanlara inanmayın bakın hepimiz çoğunlukla hani yumurtlama denilen günlere ağırlık veriyoruzya o günlerden sonra yumurtlamamız oluyor bence o yüzden çalışmalara ara veriyoruz devam etmek lazım
Canım nerde çalışıyorsun bu kadar saat.Allah kolaylık versin. Kendine dikkat et cnm. ❤
Canım adet belirtiler gibiydi. Tek farkı ateşim 37 derece çıktı. He birde göğüslerim normalde çok şişer öyle olmadı bende. Gebeliğimi öğrendikten sonra hassasiyeti arttı. Akıntım çok oldu. Beyaz bir akıntı. Başka bir belirtim olmadı..ayy aynen canım takvimini gördüm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim vallabelirtilerin nelerdi peki paylaşabilir misin?
Ben devlete gtmek istemiyorum ya ilgisiz oluyorlar bide devletten randevuyu adetin 3.gunune denk getirmek cok zor olur kadin doguma da ailr hekiminin yaptigi testi yapmasi icin mi para vericem of ya kafam karisti aile hekimim gerekli kan olcumunu yani testini yapalim dedi ve yapti acaba ayni sey miCanım devletin kadın doğum hast. Gitmiştim bende sadece adet 3 günü gel dedi gittim kan tahlili yaptırdı hormonlara baktı oda normal cıktı
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Canım rahimde ağrı oluyor mu?İnşaaAllah bi hastalık olmasında gelsin onada razıyım
Az önce yine uzayan akıntı geldi bu 34.günüm kaç gündür bu akıntı geliyo hani adete yaklaşırkende kremsi kıvamda gelirdi ama 2-3 gün sürerdi
ALLAH sonumuzu hayır etsin
Kuzum boşver sen kırmızılar gelene kadar çalış.
Rabbimden ümit kesilmez.
Ben devlete gtmek istemiyorum ya ilgisiz oluyorlar bide devletten randevuyu adetin 3.gunune denk getirmek cok zor olur kadin doguma da ailr hekiminin yaptigi testi yapmasi icin mi para vericem of ya kafam karisti aile hekimim gerekli kan olcumunu yani testini yapalim dedi ve yapti acaba ayni sey mi
Tamam canim teşekkür ediyorumBilmiom olabilir canım ben eve geçince sana foto atarım değerlerimin aynı şeymi bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?