2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ayy canım ya çok sevindim ne güzel Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hayırlı olsun tekrar inşallah bu topiğin hamileleri de bizler oluruz
inşallah rabbim ol diyince olmayacak bişey yok bunu birkez daha anladım Rabbim ol desin ve burdaki herkes hamile olsun inşallah

Canım rahimde ağrı oluyor mu?
Akıntın sürekli mi?

Evet canım ağrı oluyo bazen ama adet sancısı gibi değil
İnşaaAllah bi hastalık yoktur korkmaya başladım akıntım hergün mutlaka oluyor bazen az bazen yoğun geliyo uzayan yapışkan kıvamda
bugün yine geldi ama çok şükür kokusuz .az önce sağ kasığıma ani sancı vurup geçti
bazende sol kasığımda oluyor ALLAH hayır etsin ya

Yok cnm biri bebetime diğeri başkaydı

Ovulasyon testinin resmini gönderir misin bana bi bakaykm
Gönderdim cnm

Canim insallah hamilesindir kac gun var bat.a kan vermeyi dusunuyo musun?

3 gün var cnm bakalım beklemedeyim şuan hiç bi belirtim de yok o yüzden inanasım gelmiyor bnm

Kan testi yaptır artık bence canım
Bakalım ttlim haftasonu yaparım galiba

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-10-12-08-58-12.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 26
Idrar testlerine alismistm negatife bn o kadar zor olmuyodu ama kan testinde biraz kotu oldum soran arkadaslar hepiniz sagolun nasip diyorum dicek hic bisey yok sonuc 0.100 ordaki hemsirede olsaydi mutlaka cikardi bat gununde dedi bu ayda olmadi Rabbim sizi sevndrsn bu ay insallah o bile beni biraz rahatlatyo

Canım bende dün kan tahlili yaptırmıştım aynı sonuç çıkmıştı.aynı senin gibi o gece rüyamda evde gebelik testi yapmışım teste 4 tane çift çizgi çıkmış ikiz seninkiler diyorlar bana nasıl seviniyorum nasıl seviniyorum Allah birini almıştı ama aldığını da gönderdi diyorum.o rüyadan sonra negatifi görünce bende çok üzülmüştüm hayırlısı demekten başka çaremiz yok

başınız saolasun canım bende kanserden annemi babamı kaybettim çok pis hastalık bazen kurtuluş oluyor ölüm

Çok sağol canım haklısın heleki çok çektirmişse hastalık kurtuldu diyosun istemeye istemeye, allahım sanada sabır versin, çok zor gerçekten

0.100 ama 100 bisey ifade etmiyir mu Rabbim hamkimizda hayırlısini versin canim benim vardir Rabbimin bildigi hayirlisi demekten baska cagremiz yok
Adetimi beklicem artik butun ofkem kendime ya olmayacagni bile bile kan idrar ugrasyrm butun suc bnm gelsin su adette gununde ya hic sancm falan da yok offfffff insallah senin olur sizin hepinizin olsun istyrm cok istyrm

Canim bende senin gibi coook ruya goruyordum fakat her seferinde olmuyordu gecenlerde ruyamda cift cizgi gordm dun test yaptm pozitif cikti

O kadar dusunuyrz ki o yuzdn oluyo bu nasl heveslnmistm anlatamm hemsirede olsa cikardi 1 2 gune adet olursun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…