- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Bişey olmaz merak etme. 1 türk kahvesine izin var zatenya bu yumurtlama döneminde adet gibi kanaması olanların yarısı hamile yarısı değil konuları okudumda .kurra çekiyoruz sanki.şuan türk kahvesini yudumlarken acaba tutunmaya engel olur mu diye düşünüyorum.
Çok içmeyeceksin 1 bardak yeter. Bi de içinde melisa yasemin falan olmasın. Limonlu ya da bergomotlu içebilirsin.Kizlar yesil cay icsem bi zarari olur mu ? Yani hamile kalma surecinde bi etkisi oluyor mu bilen var mi ?
Cnm yok sonuc 0.100
inşallah rabbim ol diyince olmayacak bişey yok bunu birkez daha anladım Rabbim ol desin ve burdaki herkes hamile olsun inşallahayy canım ya çok sevindim ne güzel Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana hayırlı olsun tekrar inşallah bu topiğin hamileleri de bizler oluruz
Olsun canım üzülme.. Demekki o sana yakın ki rüyana girmiş. Bu ay şansın yüksekhayir cnm 0.100
Canım rahimde ağrı oluyor mu?
Akıntın sürekli mi?
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Bende hamile kalmadan önceki ay hamilelik testimi pozitif görmüştüm. O ay içinde hamile kalmışım.
0.100 ama 100 bisey ifade etmiyir muhayir cnm 0.100
Yok cnm biri bebetime diğeri başkaydıMiratech mi o?
Gönderdim cnmOvulasyon testinin resmini gönderir misin bana bi bakaykm
Canim insallah hamilesindir kac gun var bat.a kan vermeyi dusunuyo musun?
Bakalım ttlim haftasonu yaparım galibaKan testi yaptır artık bence canım
Canım bende dün kan tahlili yaptırmıştım aynı sonuç çıkmıştı.aynı senin gibi o gece rüyamda evde gebelik testi yapmışım teste 4 tane çift çizgi çıkmış ikiz seninkiler diyorlar bana nasıl seviniyorum nasıl seviniyorum Allah birini almıştı ama aldığını da gönderdi diyorum.o rüyadan sonra negatifi görünce bende çok üzülmüştümhayir cnm 0.100
başınız saolasun canım bende kanserden annemi babamı kaybettim çok pis hastalık bazen kurtuluş oluyor ölüm
Adetimi beklicem artik butun ofkem kendime ya0.100 ama 100 bisey ifade etmiyir muRabbim hamkimizda hayırlısini versin canim benim vardir Rabbimin bildigi hayirlisi demekten baska cagremiz yok
Canım bende dün kan tahlili yaptırmıştım aynı sonuç çıkmıştı.aynı senin gibi o gece rüyamda evde gebelik testi yapmışım teste 4 tane çift çizgi çıkmış ikiz seninkiler diyorlar bana nasıl seviniyorum nasıl seviniyorum Allah birini almıştı ama aldığını da gönderdi diyorum.o rüyadan sonra negatifi görünce bende çok üzülmüştümhayırlısı demekten başka çaremiz yok
O kadar dusunuyrz ki o yuzdn oluyo bu nasl heveslnmistm anlatamm hemsirede olsa cikardi 1 2 gune adet olursun dediCanım bende dün kan tahlili yaptırmıştım aynı sonuç çıkmıştı.aynı senin gibi o gece rüyamda evde gebelik testi yapmışım teste 4 tane çift çizgi çıkmış ikiz seninkiler diyorlar bana nasıl seviniyorum nasıl seviniyorum Allah birini almıştı ama aldığını da gönderdi diyorum.o rüyadan sonra negatifi görünce bende çok üzülmüştümhayırlısı demekten başka çaremiz yok
Allah bagislasin insallah sagliklicaCanim bende senin gibi coook ruya goruyordum fakat her seferinde olmuyordu gecenlerde ruyamda cift cizgi gordm dun test yaptm pozitif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?