- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Gebelikte de bunlar oluyor da ondan sordum. Sanki bebek içinde gezip vuruyor gibiEvet canım ağrı oluyo bazen ama adet sancısı gibi değil
İnşaaAllah bi hastalık yoktur korkmaya başladım akıntım hergün mutlaka oluyor bazen az bazen yoğun geliyo uzayan yapışkan kıvamda
bugün yine geldi ama çok şükür kokusuz .az önce sağ kasığıma ani sancı vurup geçti
bazende sol kasığımda oluyor ALLAH hayır etsin ya
Canım yüz yok ki değerde 0,100 yani 0,1 ..0.100 ama 100 bisey ifade etmiyir muRabbim hamkimizda hayırlısini versin canim benim vardir Rabbimin bildigi hayirlisi demekten baska cagremiz yok
bilinçaltı işte canım o düşüncelerle yatıp aynı düşüncelerle geri kalkıyoruz.yetmiyor bir de rüyalarımıza sokuyoruz.senin için çok sevindim Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim bende senin gibi coook ruya goruyordum fakat her seferinde olmuyordu gecenlerde ruyamda cift cizgi gordm dun test yaptm pozitif cikti
Adetin geçerse tekrar yaptır canım adet günğnde cıkmayıp bikaç gün sonra çıkanları okumuştumBat gunu kanda cikmayan zatn kesin yoktr dmi
kesinlikle öyle canım düşünmekten geliyor ne geliyorsa başımıza...umutlar yeni aya kaldıO kadar dusunuyrz ki o yuzdn oluyo bu nasl heveslnmistm anlatamm hemsirede olsa cikardi 1 2 gune adet olursun dedi
bilinçaltı işte canım o düşüncelerle yatıp aynı düşüncelerle geri kalkıyoruz.yetmiyor bir de rüyalarımıza sokuyoruz.senin için çok sevindim Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kırmızı gelmeden bişey diyemem benim battan 2 gün sonra da önce de çıkmadı. Teee 8. gün çıktı :-DBat gunu kanda cikmayan zatn kesin yoktr dmi
ya bende bu konuda takıntılıyım yaaa..ya diyorum sonradan çıkarsa.ama bat günü değer 0,100 olunca yükselirmi ki ? galiba içmicem ben bu tarlusal ıAdetin geçerse tekrar yaptır canım adet günğnde cıkmayıp bikaç gün sonra çıkanları okumuştum
Ben psikolojik olabilir diye dusunuyorum ama adetim cumartesi ve hic bu kadar erkende belirti olmaz bende 2 gun once belim ağrır en fazla bide göğüslerde buyume olur.bende kesmek istemiyorum rabbimmm lutfennnn bizede bir bebis nasip et kirmizilari gormeyelim bu ayyyyy.aminnnnnnnnnnnnF Finnuk bu arada benim de bulantılarım oldu, kasık ağrıları vs.
Bi de çok gerçekçi bi rüyadan uyanınca tamam dedim erken gebelik testini yapıcam, o bana karşı dürüst davrandı ve tek çizgiyi gösterdi ama bat bugün, adet sancım var, karnıma battaniye sarılı yatıyorum ama olsun kırmızı görmeden bu aydan umut kesmiyciim
Ama hrmsire bat gunu yoksa yoktr cikmaz dediKırmızı gelmeden bişey diyemem benim battan 2 gün sonra da önce de çıkmadı. Teee 8. gün çıktı :-D
canım belli olmuyorki kırmızılar gelmeden . O onurumbenim in sekiz gün sonra cıkmısya bende bu konuda takıntılıyım yaaa..ya diyorum sonradan çıkarsa.ama bat günü değer 0,100 olunca yükselirmi ki ? galiba içmicem ben bu tarlusal ı
Karin sisligimde var ay neler oluyoooooF Finnuk bu arada benim de bulantılarım oldu, kasık ağrıları vs.
Bi de çok gerçekçi bi rüyadan uyanınca tamam dedim erken gebelik testini yapıcam, o bana karşı dürüst davrandı ve tek çizgiyi gösterdi ama bat bugün, adet sancım var, karnıma battaniye sarılı yatıyorum ama olsun kırmızı görmeden bu aydan umut kesmiyciim
Hemsireler hic umut verici tek birsey demedi yoktr zatn olsa mutlaka cikar dmstiya bende bu konuda takıntılıyım yaaa..ya diyorum sonradan çıkarsa.ama bat günü değer 0,100 olunca yükselirmi ki ? galiba içmicem ben bu tarlusal ı
Sen ona bakma canım adetini bekle :))Ama hrmsire bat gunu yoksa yoktr cikmaz dedi
amin kuzum inşallahSagol canim darisi basina
Çok biliyor o hemşireAma hrmsire bat gunu yoksa yoktr cikmaz dedi
Yok cnm biri bebetime diğeri başkaydı
Gönderdim cnm
3 gün var cnm bakalım beklemedeyim şuan hiç bi belirtim de yok o yüzden inanasım gelmiyor bnm
Bakalım ttlim haftasonu yaparım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?