2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gebelikte de bunlar oluyor da ondan sordum. Sanki bebek içinde gezip vuruyor gibi
Rahim genişlediği içinmiş ama.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Canim bende senin gibi coook ruya goruyordum fakat her seferinde olmuyordu gecenlerde ruyamda cift cizgi gordm dun test yaptm pozitif cikti
bilinçaltı işte canım o düşüncelerle yatıp aynı düşüncelerle geri kalkıyoruz.yetmiyor bir de rüyalarımıza sokuyoruz.senin için çok sevindim Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben psikolojik olabilir diye dusunuyorum ama adetim cumartesi ve hic bu kadar erkende belirti olmaz bende 2 gun once belim ağrır en fazla bide göğüslerde buyume olur.bende kesmek istemiyorum rabbimmm lutfennnn bizede bir bebis nasip et kirmizilari gormeyelim bu ayyyyy.aminnnnnnnnnnnn

ya bende bu konuda takıntılıyım yaaa..ya diyorum sonradan çıkarsa.ama bat günü değer 0,100 olunca yükselirmi ki ? galiba içmicem ben bu tarlusal ı
canım belli olmuyorki kırmızılar gelmeden . O onurumbenim in sekiz gün sonra cıkmıs Dontsay ın altı haftalıkken öğrendi

Karin sisligimde var ay neler oluyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…