2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tmm sagolun kizlar gercektn bna iyi geliysnz insallah dedigin gibi olur cnm

canım sen bat günü de yaptırmış mıydın kan testi ? yada bat dan önce yaptırdığında değerin ka. çıkmıştı ?

Bence hamilesin Princess91 .. ne kadardir bebek istiyosunuz kacinci denemeydi?

Gebelikte de bunlar oluyor da ondan sordum. Sanki bebek içinde gezip vuruyor gibi
Rahim genişlediği içinmiş ama.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Ay İnşaaAllah kardeşim yaa hay ağzın bal yesin
aah ahhh ne güzel olurdu ben bu ay hsg çektirmeyi düşünüyodum maddi durumum da iyi değil param da gitmemiş olurdu
Ben d vitaminime baktırmak için kan vermiştim adetime 4-5 gün kala aile hekimim beta hcg'me de baktırmış ben istememiştim ama
0.36 çıkmıştı adetten sonra yükselebilirmiki sence?
bilemiyorum karmakarışığım ALLAH'a sığınıyorum
Senin kasık ağrıların tek taraflı mı oluyo?

Kızlar çıkmaz mıkmaz diyenlere inanmayın
Kendimizi şartlandırmayalım tabi ama ALLAH dileyince bal gibi çıkar
adete 3-5 gün kala veya adet gününde yumurtlayanlar da var
kana geçmesi zaten 12-14 günü buluyomuş o yüzden yoktur diye sakın ilaç içmeyin ben içmeyi düşünmüyorum
Adet olacaksamda kendiliğinden olsun

Yazmıyo. Emin değilim aslında hatırlamıyom, atmışım kağıdı.. İnternetten baktım yan etkilerinde hersey var kaşıntı yok.

ben de kullandıktan bir kaç gün sonra aşırı derecede idrara çıktım

Çok sağol canım haklısın heleki çok çektirmişse hastalık kurtuldu diyosun istemeye istemeye, allahım sanada sabır versin, çok zor gerçekten

aynen canım çok çektiriyor artık iyileşmicekse çekmesin diye dua etmeye başlıyor insan bir süre sonra

aynen canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi adete 6 gün kala ağrılarım yüzünden gitmiştim doktora kist falan çıkmayınca doktordan kan testi istedim ilişki üstünden 9 gün geçmiş daha çıkmaz ama hamilesindir üzülürsün dikkat etmezsin dedi 12 günden sonrası garanti oluyormuş ama benim değerim çıkmıştı şimdide katlanmasını bekliyorum 2 gün sonra 4 katı artmıştım ama yine düşüktü işte çok erken öğrenmekte iyi değil en iyisi regl geçtikten sonra test yaptırmak

Haklısın tatlım Rabbim hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin
İnşaaAllah bizede nasip olur
bende bekliyorum kasıklarıma bazen ani ağrı vurup geçiyo İnşaaAllah bi hastalık yokturda en önemlisi o sağlığımız herşeyden önemli
Adet olursam hemen rahim filmi için randevu almak istiyorum

Kızlar ben 1 senedir Almanyadayım ve sırf hastayım ya. Bıktım nezle olmaktan. Daha 2 hafta önce olmuşyum tam geçiyo derken daha beter oldum. Artık doktora da gitmiyorum. Antibiyotik içe içe daha beter oluyorum . Ne yapcam ben ya. Ağrı kesici de korka korka içiyorum. Hamileysem zararı olmasın diye ama mecburen içiyorum.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat epeydir takip ediyorum sizleri Bugün gebelik testi yaptım tek çizgi silik çıktı ve henüz adetime 5 gün var doğru çıkma payı nedir

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat epeydir takip ediyorum sizleri Bugün gebelik testi yaptım tek çizgi silik çıktı ve henüz adetime 5 gün var doğru çıkma payı nedir
Merhaba canım hoşgeldin
Erken döllenme olabiliyor bu durumlarda ama idrarda kana göre daha geç belli oluyor kesin bir sonuç için beta hcg baktırmalısın umarım hayırlısı olur senin için

Daha 5gün varmış canım çıkmayabilir erken gebelik testimiydi normalmi

Pardon siliki sonradan farkettim ben ama çıktıysa silik milik vardır heralde.erken döllenmelerde erken cıkabiliyor

ayy inşallah öyle olur canım ya bende kullanmıcam ilaç vazgeçtim kendi gelsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…