- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Tmm sagolun kizlar gercektn bna iyi geliysnz insallah dedigin gibi olur cnmÇok biliyor o hemşire
Yok öyle birşey kuzum. Bende oldu diyorum ya. 8. gün çıktı bebiş. Burada 1 arkadaşımız var tarlusal falan çti bayağı sonra çıktı bebek. Bekle sen olacaksan bile doğal olması en doğrusu
onlar zaten pat diye söylerler alışkınlar çünkü canım Allah'tan ümit kesilmez beklemeye devam kırmızılar gelene kadarHemsireler hic umut verici tek birsey demedi yoktr zatn olsa mutlaka cikar dmsti
canım sen bat günü de yaptırmış mıydın kan testi ? yada bat dan önce yaptırdığında değerin ka. çıkmıştı ?Çok biliyor o hemşire
Yok öyle birşey kuzum. Bende oldu diyorum ya. 8. gün çıktı bebiş. Burada 1 arkadaşımız var tarlusal falan çti bayağı sonra çıktı bebek. Bekle sen olacaksan bile doğal olması en doğrusu
Bence hamilesinYok cnm biri bebetime diğeri başkaydı
Gönderdim cnm
Princess91 canim bence hamilesin sabirla bekle. Kacinci deneme ne kadardir istiyosunuz bebek?
3 gün var cnm bakalım beklemedeyim şuan hiç bi belirtim de yok o yüzden inanasım gelmiyor bnm
Bakalım ttlim haftasonu yaparım galiba
Gebelikte de bunlar oluyor da ondan sordum. Sanki bebek içinde gezip vuruyor gibi
Rahim genişlediği içinmiş ama.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Yazmıyo. Emin değilim aslında hatırlamıyom, atmışım kağıdı.. İnternetten baktım yan etkilerinde hersey var kaşıntı yok.
Çok sağol canımhaklısın heleki çok çektirmişse hastalık kurtuldu diyosun istemeye istemeye, allahım sanada sabır versin, çok zor gerçekten
aynen canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi adete 6 gün kala ağrılarım yüzünden gitmiştim doktora kist falan çıkmayınca doktordan kan testi istedim ilişki üstünden 9 gün geçmiş daha çıkmaz ama hamilesindir üzülürsün dikkat etmezsin dedi 12 günden sonrası garanti oluyormuş ama benim değerim çıkmıştıKızlar çıkmaz mıkmaz diyenlere inanmayın
Kendimizi şartlandırmayalım tabi ama ALLAH dileyince bal gibi çıkar
adete 3-5 gün kala veya adet gününde yumurtlayanlar da var
kana geçmesi zaten 12-14 günü buluyomuş o yüzden yoktur diye sakın ilaç içmeyin ben içmeyi düşünmüyorum
Adet olacaksamda kendiliğinden olsun
aynen canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi adete 6 gün kala ağrılarım yüzünden gitmiştim doktora kist falan çıkmayınca doktordan kan testi istedim ilişki üstünden 9 gün geçmiş daha çıkmaz ama hamilesindir üzülürsün dikkat etmezsin dedi 12 günden sonrası garanti oluyormuş ama benim değerim çıkmıştışimdide katlanmasını bekliyorum 2 gün sonra 4 katı artmıştım ama yine düşüktü işte çok erken öğrenmekte iyi değil en iyisi regl geçtikten sonra test yaptırmak
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat epeydir takip ediyorum sizleri Bugün gebelik testi yaptım tek çizgi silik çıktı ve henüz adetime 5 gün var doğru çıkma payı nedir
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat epeydir takip ediyorum sizleri Bugün gebelik testi yaptım tek çizgi silik çıktı ve henüz adetime 5 gün var doğru çıkma payı nedir
Daha 5gün varmış canım çıkmayabilir erken gebelik testimiydi normalmiMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat epeydir takip ediyorum sizleri Bugün gebelik testi yaptım tek çizgi silik çıktı ve henüz adetime 5 gün var doğru çıkma payı nedir
Pardon siliki sonradan farkettim ben ama çıktıysa silik milik vardır heralde.erken döllenmelerde erken cıkabiliyorMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım fakat epeydir takip ediyorum sizleri Bugün gebelik testi yaptım tek çizgi silik çıktı ve henüz adetime 5 gün var doğru çıkma payı nedir
ayy inşallah öyle olur canım ya bende kullanmıcam ilaç vazgeçtim kendi gelsin :)))Kızlar çıkmaz mıkmaz diyenlere inanmayın
Kendimizi şartlandırmayalım tabi ama ALLAH dileyince bal gibi çıkar
adete 3-5 gün kala veya adet gününde yumurtlayanlar da var
kana geçmesi zaten 12-14 günü buluyomuş o yüzden yoktur diye sakın ilaç içmeyin ben içmeyi düşünmüyorum
Adet olacaksamda kendiliğinden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?