Çok şükür canımm sen nasılsnCanlar nasılsıniz iyi misiniz
iyiyiz kuzum sen nasılsın :)Canlar nasılsıniz iyi misiniz
Normal testti Can'ımDaha 5gün varmış canım çıkmayabilir erken gebelik testimiydi normalmi
ayyy var tabi ki yaaaaaa :))))))))
Ayy silik milik resmen varr canım tebrikleerr
Umarım hamilesindir canım geç değil aslında şimdi kan versen 1 saate çıkar özel bi hastanede tabi kesin sonucu paylaşırsan çok sevinirim ve belirtilerini sormak isterim
inşallah vardır hata payı da olabilir deniyor geneldeayyy var tabi ki yaaaaaa :))))))))
Hadi inşallah Canım ya var var
sen kan testi yaptır bence hemen zaten sonuçlar çabuk çıkıyorİ
inşallah vardır hata payı da olabilir deniyor genelde
canım bir kere kendine kendine atlatabilirsen vücudun direnç kazanır ve daha az hasta olursun.ben genelde zencefil çok tüketmeye çalışırım hastayken.bala karistirirm.limonlu çaya karistirirm.almancasi ingwer.ben toz olanını Bala karistiriyorum.tum alırsan çay yapabilirsin.Kızlar ben 1 senedir Almanyadayım ve sırf hastayım ya. Bıktım nezle olmaktan. Daha 2 hafta önce olmuşyum tam geçiyo derken daha beter oldum. Artık doktora da gitmiyorum. Antibiyotik içe içe daha beter oluyorum .Ne yapcam ben ya. Ağrı kesici de korka korka içiyorum. Hamileysem zararı olmasın diye ama mecburen içiyorum.
Adetim geçmeden gitmek istemiyorum aslında hayal kırıklığı için 1 hafta kadar baş ağrısı çok oldu ve hafif hafif sol kaşığım Ağrıdı en son adet olacağın sandım hatta ama en çok göğüslerim acıyor herzamankinden çok hemdeUmarım hamilesindir canım geç değil aslında şimdi kan versen 1 saate çıkar özel bi hastanede tabi kesin sonucu paylaşırsan çok sevinirim ve belirtilerini sormak isterim
Ayy baya baya belli bence vardır :) bi topikte biri nu testlerle bata 6 gun kala ogrenmisti.
canım bir kere kendine kendine atlatabilirsen vücudun direnç kazanır ve daha az hasta olursun.ben genelde zencefil çok tüketmeye çalışırım hastayken.bala karistirirm.limonlu çaya karistirirm.almancasi ingwer.ben toz olanını Bala karistiriyorum.tum alırsan çay yapabilirsin.
Teşekkür ederim Cvp için. Umarım hamilesindirAdetim geçmeden gitmek istemiyorum aslında hayal kırıklığı için 1 hafta kadar baş ağrısı çok oldu ve hafif hafif sol kaşığım Ağrıdı en son adet olacağın sandım hatta ama en çok göğüslerim acıyor herzamankinden çok hemdeama adet belirtiside olabilir tabiki
İnşallahayyy var tabi ki yaaaaaa :))))))))
Aaa gebelik testimi bu? Hayırlı olsun :) :)Bu da başka bi test arkadaşlar
İnşallah ama yinede adet gününü beklemek en iyisi yarın sabah tekrar deneiem belkiAyy baya baya belli bence vardır :) bi topikte biri nu testlerle bata 6 gun kala ogrenmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?