İnşallah kırmızlar gözükmez güzle düşünelim güzel olsunAy kızlar ayrılamıyorum sizden yaa.az iş yapayım zman geçsşn diyorum ki işimde var :) arada ağrı giriyo bana regl agrısı gibi ama biraz farklı snki ya yada banamı öyle geliyor.bazen sızı giriyor.ama kırmızıları görmedim henüz bugünü atlatırsam birgün geçmiş olacak batı
İnşallah kuzum yaa vakit geçmiyor.ben gideyim biraz iş yapayımda hem işlerim hallolsun hem vakit geçsinİnşallah kırmızlar gözükmez güzle düşünelim güzel olsun
Ayy valla bende ayrılamıyorum bu ay 2. Aşılamam olacak ama inşallah gerek kalmaz hafif hafif başım dönüyor ve sürekli bir sıcak basması yaşıyorumAy kızlar ayrılamıyorum sizden yaa.az iş yapayım zman geçsşn diyorum ki işimde var :) arada ağrı giriyo bana regl agrısı gibi ama biraz farklı snki ya yada banamı öyle geliyor.bazen sızı giriyor.ama kırmızıları görmedim henüz bugünü atlatırsam birgün geçmiş olacak batı
Canım ben son bir yıldır tedavi görüyorum. Üç kez klomen kullandım, iki kez aşılama yapıldı. Yani yumurta gelişiyor, çatlıyor, söylenen saatlerde ilişki oluyor ama bir türlü bebeğim olmuyor. Yani yumurtanın çatladığı gün ilişki oldu diye hemen hamile kalınmıyor. Allah'ın takdiri işte. En hayırlı zamanda olur inşallah.Şu doktorların hep sabit söyledikleri adetin 10,12,14,16.günlerde ilişki yapın klasiğini takmıyorum artık
Ben o günlerde yumurtlamış olsaydım şimdiye çoktan adet görmüş olurdum
o günlerde akıntılarım oldu ama yumurtlamamışım demekki
Bi keresinde bi dr da bana aynı şeyi demişti dedimki 20.günde yumurtlama olmazmı
Olmaz dedi
Nerden biliyosun be adam
hakkında ayet mi var?
böyle konuşanlara inanmayın bakın hepimiz çoğunlukla hani yumurtlama denilen günlere ağırlık veriyoruzya o günlerden sonra yumurtlamamız oluyor bence o yüzden çalışmalara ara veriyoruz devam etmek lazım
Zencefil içemiyorum canım ya ama en azından yeniden denicem içmeye.
Alttan ultrasoundla baktı mı canım?Ah bana düzgün bi dr denk gelmiyoki
beni buluyolar hep
Geçen ay adetimin 12.günü gitmiştim yumurtamın durumunu görmesi gerekmezmi? adam illa alttan bakıyoruz dedi sonra hiçbişey söylemedi yumurtamı sordum
görünmez o dedi bu ne demek şimdidoktora gitmekten soğudum resmen
Canim benimde bat ya 17 si ya 18 yumurtanin ne gun catladigini bilmiyorum son reglim 17 eyluldu belirti degil fakat ilk kez kendimi cok tuhaf hissediyorum icim kipir kipir oluyo 3 gundur gebelik testi yapiyorum hepsi tek cizgi yarin sabahtan elimde bi tane erken gebelik testim var onu yapcam hayirlisi bakalim insallah hepimizdede vardir bebis@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
A Ankey 19 Eki
kızlarrrrrrr sizlerde belirti var mııııı??? son adet tarinizin ilk günü ne
Canım ben son bir yıldır tedavi görüyorum. Üç kez klomen kullandım, iki kez aşılama yapıldı. Yani yumurta gelişiyor, çatlıyor, söylenen saatlerde ilişki oluyor ama bir türlü bebeğim olmuyor. Yani yumurtanın çatladığı gün ilişki oldu diye hemen hamile kalınmıyor. Allah'ın takdiri işte. En hayırlı zamanda olur inşallah.
Dediğin gibi doktorun söylediği günler ihtimalin en yüksek olduğu günler ama kişiden kişiye değişir. PKO hastasının yumurtası 30.gün de çatlayabilir. Mesela 25 günde bir regl olan arkadaşım da 9. gün çatlama akıntım oluyor demişti bana
Özel sektördesin galiba bende ozel sektorde çalışıyorum kimsenin kimseye saygısını bırak acıması kalmamış canım allahım kolaylıklar versin valla kadınların çalışmasından yanayım ama şoyle eziyetleri görünce maddi durum varsa kız çık işten evde bebginle ilgilen diyesim geliyoGerçekten zor oluyor bir de kimsenin umrumda değil inşallah çok teşekkürler
Alttan ultrasoundla baktı mı canım?
Kesen gorunmuş bence hersey normal artık kafana takma stresten uzak dur kendini dinleme canım aksi bi durum olsydı doktorun soylerdi allahım sımsımkı kucaklaşmayı nasip etsin canımKızlara bugun doktora gittim kesem gözüktü çok şükür degerim 5888 olmuş ama bebek yok içinde 4 haftalık mis daha gorunmemesi normal mi sizce ?
Ay bunları okuyinca kendimi şanslı hissediyorum ilk kez doktora gittim ve çok cici bir doktorum varEvet canım o gittiğim doktor ısrarla alttan bakmıştı çok utandım ve canımı yaktı ama baktırdığıma bin pişman oldum hiçbişey söylemedi insan 2 çift laf eder benim geçen ay regl günümde şiddetli sancım olmuştu o yüzden gitmiştim bişey mi var diye ama adam bişey görünmüyo dedi yumurtamı sordum o görünmez dedi
Nasıl görünmez? Burda herkes yumurtasının boyutuna baktırıyo okuyorum yazanları
Mesela şuanda yine kasığıma aniden sancı saplanıyo gidiyo geliyo
ben şimdi hangi doktora güvenicem bilmiyorum adam gibi konuşmuyolar konuşmaktan acizler özele de gitmiştim o da üstünkörü konuşmuştu
Bi çoğu aldığı parayı haketmiyor
Idrar testlerine alismistm negatife bn o kadar zor olmuyodu ama kan testinde biraz kotu oldum soran arkadaslar hepiniz sagolun nasip diyorum dicek hic bisey yok sonuc 0.100 ordaki hemsirede olsaydi mutlaka cikardi bat gununde dedi bu ayda olmadi Rabbim sizi sevndrsn bu ay insallah o bile beni biraz rahatlatyo
Canım bağışıklığını güçlendirmeye çalış. Ben multivitamin içiyorum, çok faydasını gördüm. Markası hiç fark etmez. İşsizsen mutlaka spora başla, direncini yükseltecektir. Bu ikisi beni yılda dört kez antibiyotik kullanmaktan kurtardı.Zencefil içemiyorum canım ya ama en azından yeniden denicem içmeye.
Evet canım. Başka bir topikte de arkadaşa doktor bebek görünmüyor demiş. Çok üzülmüştü. Sonraki hafta göründü :)Kızlara bugun doktora gittim kesem gözüktü çok şükür degerim 5888 olmuş ama bebek yok içinde 4 haftalık mis daha gorunmemesi normal mi sizce ?
Hadi ya bende dedim düşük ama sanki 100 olmasi iyi gibi diye düşündüm sagol canim aydinlattigin icin :/Canım yüz yok ki değerde 0,100 yani 0,1 ..
5 ten büyük olması gerekiyor değerin.. 1 bile değil bu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?