ben kullanıyorum değerim 1,20 di. bu sağlık için sonuç da dr kontrolünde kullanya bende bu konuda takıntılıyım yaaa..ya diyorum sonradan çıkarsa.ama bat günü değer 0,100 olunca yükselirmi ki ? galiba içmicem ben bu tarlusal ı
Ayy canım acıyor tabii ama geçici bir şey. Sağlık için mecbur maalesef. Beş kez tedavi gördüm, bazen iki günde bir o şekilde bakıyorlardı. İnsan her şeye alışıyor. Ben de geçen çarşamba doktordaydım. 11. günüm ve 25mm yumurta var dedi, ekranda gösterdi. Yusyuvarlak bir şey :) Sen doktorunu değiştir en iyisi. PKOS hastası değilsen 12.gün yumurta çok net görünür.Evet canım o gittiğim doktor ısrarla alttan bakmıştı çok utandım ve canımı yaktı ama baktırdığıma bin pişman oldum hiçbişey söylemedi insan 2 çift laf eder benim geçen ay regl günümde şiddetli sancım olmuştu o yüzden gitmiştim bişey mi var diye ama adam bişey görünmüyo dedi yumurtamı sordum o görünmez dedi
Nasıl görünmez? Burda herkes yumurtasının boyutuna baktırıyo okuyorum yazanları
Mesela şuanda yine kasığıma aniden sancı saplanıyo gidiyo geliyo
ben şimdi hangi doktora güvenicem bilmiyorum adam gibi konuşmuyolar konuşmaktan acizler özele de gitmiştim o da üstünkörü konuşmuştu
Bi çoğu aldığı parayı haketmiyor
Canim benim bekle ya adet olana kadar umudunu yitirme benim de icimde hamilelige dair hic bi his yok hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin Rabbim baska bisey demiyorum. Ben o hatayi 2 kere yaptim 2 gun arayla test yaptim sende hatirliyosundur cift cizgi belirmisti her nekadar silikte olsa çizgiyi burda gormustuk ustune 5 gun gecikme yasamistim ben ki hic gecikme bilmeyen biriydim sonra noldu adet oldum ve suan adet duzenim vs.hersey bozuldu dengem sasti 2 dir adetim duzensiz geliyor 10 12 gun gecikmeden test yapmam sende bundan sonra oyle yap canim. Ruya seni cok etkilemis yoksa yaptirmazdin kizma kendine belki mutlu olacagin haberi alacaktin o zaman iyi ki gelmisim diyecektin hic bir zaman keske dememek lazim icinden ne geliyosa o an onu yap ama artik idrar testini vs.10 gun gecmeden yapmamani tavsiye ediyorum nacizane fikrim ben cok yikilmistimAdetimi beklicem artik butun ofkem kendime yaolmayacagni bile bile kan idrar ugrasyrm butun suc bnm gelsin su adette gununde ya hic sancm falan da yok offfffff insallah senin olur sizin hepinizin olsun istyrm cok istyrm
ben de aynı şeyi gecen ay yaşadım yoktu gebelik
Kızlara bugun doktora gittim kesem gözüktü çok şükür degerim 5888 olmuş ama bebek yok içinde 4 haftalık mis daha gorunmemesi normal mi sizce ?
Karpatyam normal testmi yaptinanladım cnm beni haberdar et durumndan etiketleyerek olur mu
Yok daha yapmam zatn artk cnmCanim benim bekle ya adet olana kadar umudunu yitirme benim de icimde hamilelige dair hic bi his yok hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin Rabbim baska bisey demiyorum. Ben o hatayi 2 kere yaptim 2 gun arayla test yaptim sende hatirliyosundur cift cizgi belirmisti her nekadar silikte olsa çizgiyi burda gormustuk ustune 5 gun gecikme yasamistim ben ki hic gecikme bilmeyen biriydim sonra noldu adet oldum ve suan adet duzenim vs.hersey bozuldu dengem sasti 2 dir adetim duzensiz geliyor 10 12 gun gecikmeden test yapmam sende bundan sonra oyle yap canim. Ruya seni cok etkilemis yoksa yaptirmazdin kizma kendine belki mutlu olacagin haberi alacaktin o zaman iyi ki gelmisim diyecektin hic bir zaman keske dememek lazim icinden ne geliyosa o an onu yap ama artik idrar testini vs.10 gun gecmeden yapmamani tavsiye ediyorum nacizane fikrim ben cok yikilmistim
Kizlar geçen ay ayın 15 inde adetimin ilk hafif çok az kahverengi lekesi gelmişti . ben 27 günde bir oluyorum . normalde bugün leke mi gelmesi lazımdı şimdi. Bugün beyaz akıntım var . yarin mi gelir adetim acaba. Yardimmmm .. ovulasyon testimi sabah göndermiştim şimdi yine gondereyim .
Yok bence yarın sabah birtane daha test yap canım ne olur be olmaz yaaaSanırım artık inandım hamile olduğuma
Canim tebrik ederim hayirli olsun bat ne zamandi seninSanırım artık inandım hamile olduğuma
Kuzum ovulasyonunda da çift çizgi vardı senin değil mi. Benim de öyle. Bugün yarin adet olmam lazım. Bugün beyaz akintim var henüz olmadim adet benim de ovulasyon testim bu bugünküSanırım artık inandım hamile olduğuma
Yok bence yarın sabah birtane daha test yap canım ne olur be olmaz yaaa
Sız delimisiniz kızım yaa ben konusmuyorum sizle sabahdan beridir kan testi diyorum burda off
bence de gebelik testi yapmalısın canım var gibi duruyorKizlar geçen ay ayın 15 inde adetimin ilk hafif çok az kahverengi lekesi gelmişti . ben 27 günde bir oluyorum . normalde bugün leke mi gelmesi lazımdı şimdi. Bugün beyaz akıntım var . yarin mi gelir adetim acaba. Yardimmmm .. ovulasyon testimi sabah göndermiştim şimdi yine gondereyim .
Sadece heycanlandıgım icin siyorum canım tabiki sen bilisin ben sizden daha heycanlıyim emin ol kendim gormuş gibi ondan diyorum belkide ben iki cizgiyi yanyana goremedigimdendirCnm bnm sakın ol iyi diyorsun hoş diyorsun da bende kan testine gidemem diyorum ya gidebilsem giderim zaten
Amin hayatım hepimizeKesen gorunmuş bence hersey normal artık kafana takma stresten uzak dur kendini dinleme canım aksi bi durum olsydı doktorun soylerdi allahım sımsımkı kucaklaşmayı nasip etsin canım
Sağol canım :))hayırlı olsunn
Sadece heycanlandıgım icin siyorum canım tabiki sen bilisin ben sizden daha heycanlıyim emin ol kendim gormuş gibi ondan diyorum belkide ben iki cizgiyi yanyana goremedigimdendir
Katılıyorum sanaBence sen hamilesin cnm bi gebelik testi yap bence ki çıkacak gel beni dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?