2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy canım acıyor tabii ama geçici bir şey. Sağlık için mecbur maalesef. Beş kez tedavi gördüm, bazen iki günde bir o şekilde bakıyorlardı. İnsan her şeye alışıyor. Ben de geçen çarşamba doktordaydım. 11. günüm ve 25mm yumurta var dedi, ekranda gösterdi. Yusyuvarlak bir şey :) Sen doktorunu değiştir en iyisi. PKOS hastası değilsen 12.gün yumurta çok net görünür.

Adetimi beklicem artik butun ofkem kendime ya olmayacagni bile bile kan idrar ugrasyrm butun suc bnm gelsin su adette gununde ya hic sancm falan da yok offfffff insallah senin olur sizin hepinizin olsun istyrm cok istyrm
Canim benim bekle ya adet olana kadar umudunu yitirme benim de icimde hamilelige dair hic bi his yok hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin Rabbim baska bisey demiyorum. Ben o hatayi 2 kere yaptim 2 gun arayla test yaptim sende hatirliyosundur cift cizgi belirmisti her nekadar silikte olsa çizgiyi burda gormustuk ustune 5 gun gecikme yasamistim ben ki hic gecikme bilmeyen biriydim sonra noldu adet oldum ve suan adet duzenim vs.hersey bozuldu dengem sasti 2 dir adetim duzensiz geliyor 10 12 gun gecikmeden test yapmam sende bundan sonra oyle yap canim. Ruya seni cok etkilemis yoksa yaptirmazdin kizma kendine belki mutlu olacagin haberi alacaktin o zaman iyi ki gelmisim diyecektin hic bir zaman keske dememek lazim icinden ne geliyosa o an onu yap ama artik idrar testini vs.10 gun gecmeden yapmamani tavsiye ediyorum nacizane fikrim ben cok yikilmistim

Yok daha yapmam zatn artk cnm

Kizlar geçen ay ayın 15 inde adetimin ilk hafif çok az kahverengi lekesi gelmişti . ben 27 günde bir oluyorum . normalde bugün leke mi gelmesi lazımdı şimdi. Bugün beyaz akıntım var . yarin mi gelir adetim acaba. Yardimmmm .. ovulasyon testimi sabah göndermiştim şimdi yine gondereyim .

Eklentiler

• IMG_20161012_105248.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20161012_105225.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 42
Bence sen hamilesin cnm bi gebelik testi yap bence ki çıkacak gel beni dinle

Sanırım artık inandım hamile olduğuma
Yok bence yarın sabah birtane daha test yap canım ne olur be olmaz yaaa
Sız delimisiniz kızım yaa ben konusmuyorum sizle sabahdan beridir kan testi diyorum burda off

Birtane daha test atarsan bakmıycam iste su cift cizgiyi gormek icin nelerimi vermezdim simdiye kan testi sonucu yazıyodum buraya

Sanırım artık inandım hamile olduğuma
Kuzum ovulasyonunda da çift çizgi vardı senin değil mi. Benim de öyle. Bugün yarin adet olmam lazım. Bugün beyaz akintim var henüz olmadim adet benim de ovulasyon testim bu bugünkü

Eklentiler

• IMG_20161012_105248.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 36
bence de gebelik testi yapmalısın canım var gibi duruyor

Cnm bnm sakın ol iyi diyorsun hoş diyorsun da bende kan testine gidemem diyorum ya gidebilsem giderim zaten
Sadece heycanlandıgım icin siyorum canım tabiki sen bilisin ben sizden daha heycanlıyim emin ol kendim gormuş gibi ondan diyorum belkide ben iki cizgiyi yanyana goremedigimdendir

Kızmadım emin ol biliyorum hepimiz bir yaşıyoruz herşeyi ben ilki kürtajla sonuçlandı acımı burada yaşadım kafamı burada dağıttım iyi ki kk arkadaşlarım var inşallah hepimiz görürüz çift cizgileri
Sadece heycanlandıgım icin siyorum canım tabiki sen bilisin ben sizden daha heycanlıyim emin ol kendim gormuş gibi ondan diyorum belkide ben iki cizgiyi yanyana goremedigimdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…