Hayırlı olsuuuuuunSanırım artık inandım hamile olduğuma
Insallah canım allahım bir daha yasatması bebegin sana sen bebegine sımsıkı tutn canım benim allahım sağlıkla kucaklamaýı koklamayı nasip etsin inşallah ben gorurum çift çizgileriKızmadım emin ol biliyorum hepimiz bir yaşıyoruz herşeyi ben ilki kürtajla sonuçlandı acımı burada yaşadım kafamı burada dağıttım iyi ki kk arkadaşlarım var inşallah hepimiz görürüz çift cizgileri
Yumurtan catliyor olabilir canımkızlar birsey sorucam ayın 3ünde rahim filmi çekindim ayın 10u 11i yumurtlama dönemimdi iki günüde değerlendirdim bu sabah uyandımda karnımda acıma var otururken kalkarken daha çok hissediyrm hemen bi günde döllenme olmaz diye düsünüyorum üşüttümmü acaba diyorum belkki tutar diede ilaçta almak istemiyrm kendimi kötü hissediyorum bu niçindir böyle umutlanmakta istemiyrm.
Hamd olsun canım iyi diyelim iyi olalımiyiyiz kuzum sen nasılsın :)
yumurtam 11inde catladı ovulosyon testiyle takip ediyordum bu ay kendimi 10unda en koyu çizgiyi gördüm 11indede çizgi siliklesmisti o zaman 11 inde çatlamıs oluyor dahaYumurtan catliyor olabilir canım
benide alın aranızaaaaaaaa 21 ekim beklemedeyim
Burası ne kadar aktif bir topik böyleMesajları takip edemiyorum
benide alın aranızaaaaaaaa 21 ekim beklemedeyim
bekleyelim hadi inşallahhhAaaa benimde 21 ekimmmm beraber bekliyelim kız :-D
Bende yeni adetten cktm insallah bu ay bi umutla beklicem bu ay hepimiz icin hayirlisi olsun bekledigimize deysinbenide alın aranızaaaaaaaa 21 ekim beklemedeyim
amin inşallahhBende yeni adetten cktm insallah bu ay bi umutla beklicem bu ay hepimiz icin hayirlisi olsun bekledigimize deysin
önceden sohbetimiz olanları arada kaçırdım mı diye düşünüyorum. En iyisi takipleşmekaynen bende okuyamıyorum hıza yetişemiyorum ya
bekleyelim hadi inşallahhhilk korunmadığım ay tutarsa hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?