2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah canım allahım bir daha yasatması bebegin sana sen bebegine sımsıkı tutn canım benim allahım sağlıkla kucaklamaýı koklamayı nasip etsin inşallah ben gorurum çift çizgileri

Ayyy ne kadar çoğaldı hamişler inşallah darısıda bize duanızı eksik etmeyin bizlerden kızlar Allah sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah birbaşkasının ettiği daha çabuk kabul olurmuş şimdiden Allah razı olsun dua edenlerden

kızlar birsey sorucam ayın 3ünde rahim filmi çekindim ayın 10u 11i yumurtlama dönemimdi iki günüde değerlendirdim bu sabah uyandımda karnımda acıma var otururken kalkarken daha çok hissediyrm hemen bi günde döllenme olmaz diye düsünüyorum üşüttümmü acaba diyorum belkki tutar diede ilaçta almak istemiyrm kendimi kötü hissediyorum bu niçindir böyle umutlanmakta istemiyrm.

Yumurtan catliyor olabilir canım

Hamile kalann bayaannlar :-D nasıl oldu bizede anlatın da eksik yönümüzü bulalım ozel ilac felan kullandınız mı ve ne zaman ögrndnz hamile kaldıgınızı benö adete 9 gün var meraktan catlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…