2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kan uyuşmazlığı ignesinden sonra hemen hamile kalan varmı arkadaşlar.5 ay oldu hala bisey yok bende.bu gidişle ekimler kasımlar aralıklar gorcem ben :)

Kızlar mrb.yeni katıldım araniza.beklemek ne zor Allah ım.ancak yaşayan anlar.6 yıllık evliyim bende bi dusuk oldu başka yok.kan uyusmazligi vardı iğne oldum.Rabbim boş birakmasin kucaklarimizi
Amin canim cok zor bi bekleyis gercekten bol b dua edecegiz..

Benim baya oturup kalktikca her adetimde oldugu gibi karnima bi sure agri giriyor

Kizlar 1000ihlas suresi okumak istiyorum ama arife günü okunuyor günahların affoluyor dualarin kabul oluyor yaziyo nette,ee simdi.okuyup da dua edemez miyiz
Arife günü adettim okuyamadim..bide bi.günde mi okumak gerek.parca parca olur mu?

Bnce onemli olan niyettr canim. Gun icine yay istersen

Allah rızası icin oku canım öyle düşünme icine düşmüş okumak belli mi olur kabul olabilir okumandan zarar gelmez

Nasılsınız canlar yorumlara bakıyorum hep ama moralim bozuk pek yazasim yok ne desem ne yazsam bilmiyorum acikcasi birde ondan sizler iyi olunca iyi haberler alayim okuyayim mutlu olurm

Nasılsınız canlar yorumlara bakıyorum hep ama moralim bozuk pek yazasim yok ne desem ne yazsam bilmiyorum acikcasi birde ondan sizler iyi olunca iyi haberler alayim okuyayim mutlu olurm
Neden moralin bozukk ben daha bi kac gundur burdayim canim blmiyorum tamm

Allah razi olsun canim dualarin kabul olsun insallah hayirlisiyla

Ya krem gibi akinti var hep bi islaklik hissediyorum gidip test alcam smdi az kaldim :)) hamisler sizdede cok oldu mu akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…