2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim ya ozaman yum donemindesin o yuzden olabilir yada tahris olmustur bir yerin cizilmis kesilmistir. Baska birdey olcagina sanmam canim. Hani batin yakin olsa yerlesme diycem ama. Adetin yeni bitmis yani. O ihtimal hic yok
o zaman ben bu gunu degerlendireyim

kızlar artık o kadar yoruldum ki adet söktürücü ne varsa içtim maydonoz,dereotu,sogan suyu, kekik suyu söktürücü ilaç. ne varsa kullandım 2 aydıe yok 21 temmuzda en son oldum 14agustos lekelenmem oldu test sonucı negatif hamilelik yok kimseye anlatamıyorum herkes hamilesin diyor şimdi sesimi etmiyorum egilip kalkınca kasıgıma agrı kitleniyor şuandada vuruyor artık hamilesin diyorlar eşim heveslendi yine, annemle konuşunca ama hayal kırıklıgına ugruycak biliyorum ne yapacam bilmiyorum sökülsün istiyorum ney kesin söker bilginiz varsa söyleyin ne olur bir sürü doktora gittim özel devlet hepsine hiç düzgün kadın dogumcuya denk gelmedim şansızlıkla dolu bir aylardan geçiyorum ne yapcam bilmiyorum kafayı yiycem artık... bugünde rüyamda zaten, yine bir Adamı gördüm 1 senede bir 15 yaşımdan beri bir adamı görürüm ne söylerse hemen çıkar onu gördügümde bugünde gördüm uyandım saatlerce agladım, seneye kurban bayramını göremiyceksin öleceksin, kendine gel ona göre hayatını yaşa dedi hayır olamaz dedim ama yine dedi zaten baştan beri diyordum 23.ncü yaşımda ölcemi hissediyordum korkuyorumda şimdi iyice psikolojim bozuldı artık...

Ay canim yaa sen tamamen kendini umitsizlikle doldurdugun icin gormussundur oyle deme oyle dusunme.rabbim senin duani istyor demekki bizimde oyle.dua edelim.dua muslumanin en buyuk silahı

Ay canim yaa sen tamamen kendini umitsizlikle doldurdugun icin gormussundur oyle deme oyle dusunme.rabbim senin duani istyor demekki bizimde oyle.dua edelim.dua muslumanin en buyuk silahı
dua ediyorum ama işte bu Adamı her gördügümde çıkıyor korkmaya başladım,kuzenimi görmüştüm geçen sene kurban bayramından sonra vefat edcek dedi, kuzenim bayramdan 2 ay sonra vefat etti o kadar kötü oldum ki

EceCigdem ins aminnnbende bu ay doktor tumurtalar büyümedi yumurtlama olmadi desede ilaca ragmen hep dua ediyorum yinede...allah herkese bir an önce nasip etsin..
Dontsay bi ilac var fornutal mı idi adi tam hatırlamıyorum onu 10 gün kullandıktan sonra hasta oluyorsun doktor veriyor bu ilaci zaten

onu kullandım zaten 25 gün geçti cnm olmadım

Canim bi sakin ol arastir doktorlari ona göre bitanesine git yani adet olmayisinin mutlaka bi sebebi var demekki detayli bakmiyorlar, kontrollerini iyice yapsinlar diret yani gerekirse masasini at bagir falan oyle hirlamasina izin verme sorununa cozum bulsun her kime gidersen belliki cok etkileniyosun ama dikkat et kendini daha fazla hasta etme bence biraz ara ver internete buraya falan cunku insan takilincada kafaya takiyo birinin hamilelik haberini aliyosun bu belirti bendede var diyosun olmuyo sonra bende niye olmadi diyosun ve tek diyecegim belirtilerinin hicbiri belirti degil böyle düsün cunku bebegin rahimine düstügünde evet oldu diyeceksin. Bende iki ay hasta oldum taktim yumurtalik kanserine kadar aklimdan gecirdim icimi kararttim zor bi sürec sana ney nasil iyi gelecekse öyle yap belki derdine cagre olamam ama en azindan vucut ve ruh sagligin icin bunlari tavsiye edebilirim. Herkesi bosver sen doktor rahimde bebegi görmüyosa adet olman gerekir sen ona odaklan once senin sagligin sonra bebek. Sey dusunme hamile oldu bana akil veriyo diye kac aydir burdayim arkadaslarla beraber iyi kotu birsuru sey yasadik, ozellikle iki ay iskence gibiydi benim icinde adet oluyodum belirti vardi ama bebek yoktu

Tamada bununla bilincaltini sartlandirip umitsiz dusu dugun icinde gormus olabilirsin.sen sadaka ver canim kotu ruyan icin.hem belalari def eder en kisa zamanda ver rahatlatr o seni.boyle seyleride cikar aklindan adet olamiyorsun hormonlar tavan yapiyor duygusallaik ofke umitsizlik herseyi ayni anda yasiyor insan.rahat birak kendini duadan ve rabbimiza siginmaktan baska hic bisry kurtarmaz bizi

Ve ozellere yada devlete gitme..fakultenin profosorleri oluyor.onlarin ozellerine muayene oluyorsun sonra herseyini fakultede yaptriyorsun arastrma hastanesinde yani.sen oyle yap.bulundugun ildeki falultenin hocalarindan hangisinin zoel muayenesi varsa bian once ona git gerturlu skintini anlat bas agrilarinida.o seni yonlendirir zaten

Sup3risi canım estagfurullah yardımcı oldugun için teşekkür ederim evet uzaklaşcam biraz buralardan internetten ama yaşadıgım şehirde doktor yok büyük şehire gittim doktor çıkmadı adam gibi ben artık anlamadım. hayırlısı diyorum artk yapcak bişey yok cnm teşekkürler herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…