Yaaaa kizlaaar bat 17 ekim ama ben dayanamiycam sabah erken gebelik testi yapcam yarin bi ödül torenine katilicam insallah oncesinde hayatimin ödülünü alirim dua edin bana lutfeeeeeeenIyi geceler cnm beylikduzu yazmisin merak etim konu ne okadar msj ust uste geliyorki okuyamadim bende esenyurta otyruyorum beylikduzune cok yakin merak etm
Allah kabul etsin canım
Benimde 7 günüm var Ateş basması ve baş dönmesi haricinde kasıkta batma hissediyorum zaten bu ay aşılama için gün sayıyorum hep bi umudum var çok şükür umarım aşılamaya gerek kalmaz. Senin içinde hayırlısı olur
Kızlar ben bugün erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı sizce doğruluk payı varmidir 7 gün var hastalanmama
Daha çok var canım doğru olduğunu düşünmüyorum ben adet geçmesini bekle bence geç döllenme olabilir biliyorum beklemek çok zor ve her ay tek çizgi görmekten bıktık ama herşeyin hayırlısı Rabbim ol derse olucak inşallahKızlar ben bugün erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı sizce doğruluk payı varmidir 7 gün var hastalanmama
Canım daha 5 gün var biraz daha beklemeye çalış en azından 2 gün felan. Moralin bozulmasın çıkmazsa.Yaaaa kizlaaar bat 17 ekim ama ben dayanamiycam sabah erken gebelik testi yapcam yarin bi ödül torenine katilicam insallah oncesinde hayatimin ödülünü alirim dua edin bana lutfeeeeeeen
Gerçekten mi canım hala olma ihtimalim varmdirCanım baya erken yapmışsın biraz daha bekle.
İnşallah Rabbim gülsün yüzümüze bu bir hafta nasıl geçicek demiiiiiiİnşallah canım bu 1 hafta içinde pozitifi görürüz.
Gerçekten mi canım hala olma ihtimalim varmdir
İnşallah Rabbim gülsün yüzümüze bu bir hafta nasıl geçicek demiiiiii
Umarım öyle olur canım çok üzüldüm gerçekten negatif görünceDaha çok var canım doğru olduğunu düşünmüyorum ben adet geçmesini bekle bence geç döllenme olabilir biliyorum beklemek çok zor ve her ay tek çizgi görmekten bıktık ama herşeyin hayırlısı Rabbim ol derse olucak inşallah
Allahım ıhsallah bunları duymak beni çok mutlu ettui rabbim hepimizin gönlüne göre versin ıhsallahTabi ki canım , bazı arkadaşlarımız da battan 1 hafta sonra testte çıkıyor. Umudunu kaybetme.
Amin inşallah canım . En azından bata 2-3 gün kala tekrarla.Allahım ıhsallah bunları duymak beni çok mutlu ettui rabbim hepimizin gönlüne göre versin ıhsallah
Ya ama icimde cok degisik bi his var aylardir hic boyle hissetmedim meraktan öluyorum cikmazsada uzulmuycem zaten aylardir alistim artikCanım daha 5 gün var biraz daha beklemeye çalış en azından 2 gün felan. Moralin bozulmasın çıkmazsa.
Bende çok üzülüyorum her seferinde saatlerce ağlama krizleri ama ne yapalım olmayınca olmuyor benim 2. Aşılamam olucak eğer adet olursam bu ay umarım bu ay gülerizzzzUmarım öyle olur canım çok üzüldüm gerçekten negatif görünce
Tamam canım son gün tekrarlicam o zamanAmin inşallah canım . En azından bata 2-3 gün kala tekrarla.
Ihsallah canım ıhsallah hepimiz gülelimBende çok üzülüyorum her seferinde saatlerce ağlama krizleri ama ne yapalım olmayınca olmuyor benim 2. Aşılamam olucak eğer adet olursam bu ay umarım bu ay gülerizzzz
Iyi geceler cnm benim ilk hamileligimde adetimden bigun gecti esimle beraber test yaptim tek cizgi cikti oturdum hungur agladim esim teseli eti ama ben kemdimi parcaladim aglamaktan sonra toparlandim evi bastan asa sildim supurdum dunyanin isini yaptim 3 gun daha adet olmadim icime kurt dustu gitim kan testi yaptim hamile oldumu ogrendim ve bosuna kendimi hirpalamisim ALLAH ol dedimi olmicak bisey yok oldu ama benim tez canliligim yuzunden dustu cunku cok is yaptim agir kaldirdim kendimi cok yordumUmarım öyle olur canım çok üzüldüm gerçekten negatif görünce
Ya ama icimde cok degisik bi his var aylardir hic boyle hissetmedim meraktan öluyorum cikmazsada uzulmuycem zaten aylardir alistim artikkart yemeye
Iyi geceler cnm benim ilk hamileligimde adetimden bigun gecti esimle beraber test yaptim tek cizgi cikti oturdum hungur agladim esim teseli eti ama ben kemdimi parcaladim aglamaktan sonra toparlandim evi bastan asa sildim supurdum dunyanin isini yaptim 3 gun daha adet olmadim icime kurt dustu gitim kan testi yaptim hamile oldumu ogrendim ve bosuna kendimi hirpalamisim ALLAH ol dedimi olmicak bisey yok oldu ama benim tez canliligim yuzunden dustu cunku cok is yaptim agir kaldirdim kendimi cok yordum
Amin insallah RABBIM kabul etsin duaniziÇok üzüldüm canım. Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?