2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok üzüldüm canım :-( beklemekten baska şansım yok artik

Canim nerdeyse 16 17 ay oldu iki ay once hsg cektirdim bu ikinci ayim filmden sonra sans artiyomusya insallah tutar artik senin ne kadar oldu

Insallah canim Sen cektirdin mi hsg

Yok canım ben yurtdışındayım ve burda 25 yaştan öncesini sigorta karşılamıyor 1 senem var daha. Temmuzda Allah nasip ederse Türkiyeye gelicem ve orda doktora gidip çektirmek istiyorm ve aşılama felan artık ne olursa yaptırcam. bakalım artık.

Kızlar benim adetim 1gün gecikti şu an.yarında gelmezse öbür gün test yapıcam inşallah gelmez yaa.agrılarım var biraz.sağ tarafta batmalar var şu an sağ yumurtalığım ağrıyo sanki.göğüslerde de şişlik var çok yumuşak olmuşlar ilk defa böyle oluyolar

Insallah canim Sen cektirdin mi hsg
Ben çektirdim Hsg mayıs ayında yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay kırmızılar gelirse 2. Aşılamam olucak umarım gerek kalmaz. Bana da doktorum Hsg den sonra bi kaç olmazsa 2. Aşılama demişti

İnşallh gelmez adetin canım ya belirtiler arasında akıntın var mı?

İnşallah kırmızılar gelmez ve hamilesindir canım.

İnşallah hamile olursun canım

Akıntı var canım ama belirtimi bilmiyorum.adet oldum saniyorum akıntı gelmiş oluyor beyaz yada şeffaf bilemedim peçeteye gelince
Biliyoruz ki herkesin belirtileri farklı ama en belirleyici akıntı gibi geliyor bana bu böyledir demiyorum ama arkadaşlarım hep akıntılarından ve Ateş yükselmesinden biliyorlar yada gebeliklerini öğrendikten sonra söylüyorlar öle olduğunu süt kesiği gibi oluyormuş umarım hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…