- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
Çok üzüldüm canım :-( beklemekten baska şansım yok artikIyi geceler cnm benim ilk hamileligimde adetimden bigun gecti esimle beraber test yaptim tek cizgi cikti oturdum hungur agladim esim teseli eti ama ben kemdimi parcaladim aglamaktan sonra toparlandim evi bastan asa sildim supurdum dunyanin isini yaptim 3 gun daha adet olmadim icime kurt dustu gitim kan testi yaptim hamile oldumu ogrendim ve bosuna kendimi hirpalamisim ALLAH ol dedimi olmicak bisey yok oldu ama benim tez canliligim yuzunden dustu cunku cok is yaptim agir kaldirdim kendimi cok yordum
Canim nerdeyse 16 17 ay oldu iki ay once hsg cektirdim bu ikinci ayim filmden sonra sans artiyomusya insallah tutar artik senin ne kadar olduBazen ben de dayanamıyorum erkenden test yapıyorum ve sadece kendimi üzmekten başka birşey olmuyo. Negatifi görmeme rağmen hala acabamı diyordum. Sonra bir kaç gün sonra yeniden tekrarlıyordum ta ki kırmızıları görene kadar.
Bu ay hiç test yapmayı düşünmüyorum. En azından battan 1 hafta geçmesini beklicem.
Sen nezamandır istiyorsun canm.
Canim nerdeyse 16 17 ay oldu iki ay once hsg cektirdim bu ikinci ayim filmden sonra sans artiyomusya insallah tutar artik senin ne kadar oldu
Insallah canim Sen cektirdin mi hsgBenimde 15 ay oldu.
Evet canım şans artıyormuş. Hadi inşallah vardır bu ay.
Insallah canim Sen cektirdin mi hsg
Ben çektirdim Hsg mayıs ayında yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay kırmızılar gelirse 2. Aşılamam olucak umarım gerek kalmaz. Bana da doktorum Hsg den sonra bi kaç olmazsa 2. Aşılama demiştiInsallah canim Sen cektirdin mi hsg
İnşallh gelmez adetin canım ya belirtiler arasında akıntın var mı?Kızlar benim adetim 1gün gecikti şu an.yarında gelmezse öbür gün test yapıcam inşallah gelmez yaa.agrılarım var biraz.sağ tarafta batmalar var şu an sağ yumurtalığım ağrıyo sanki.göğüslerde de şişlik var çok yumuşak olmuşlar ilk defa böyle oluyolar
Kızlar benim adetim 1gün gecikti şu an.yarında gelmezse öbür gün test yapıcam inşallah gelmez yaa.agrılarım var biraz.sağ tarafta batmalar var şu an sağ yumurtalığım ağrıyo sanki.göğüslerde de şişlik var çok yumuşak olmuşlar ilk defa böyle oluyolar
İnşallah hamile olursun canımKızlar benim adetim 1gün gecikti şu an.yarında gelmezse öbür gün test yapıcam inşallah gelmez yaa.agrılarım var biraz.sağ tarafta batmalar var şu an sağ yumurtalığım ağrıyo sanki.göğüslerde de şişlik var çok yumuşak olmuşlar ilk defa böyle oluyolar
Akıntı var canım ama belirtimi bilmiyorum.adet oldum saniyorum akıntı gelmiş oluyor beyaz yada şeffaf bilemedim peçeteye gelinceİnşallh gelmez adetin canım ya belirtiler arasında akıntın var mı?
G gel umudum 17 Ekim
B bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
edacimm 17 Ekim
Frida1kahlo 17 Ekim
Masalll92 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar belrtiniz varmi
İnşallah kuzum yaa bir gün gecikti şu an çok heyecanlıyım ya ama bi gün daha bekleyim diyorum test içinİnşallah kırmızılar gelmez ve hamilesindir canım.
Bnde esenyurttaym cnm kiractaIyi geceler cnm beylikduzu yazmisin merak etim konu ne okadar msj ust uste geliyorki okuyamadim bende esenyurta otyruyorum beylikduzune cok yakin merak etm
Ben de bugün bekledim gelmedi. Yarın da gelmez inşallah benim beyaz akintim var. Çok da sancım var .İnşallh gelmez adetin canım ya belirtiler arasında akıntın var mı?
İnşallah canım yaa beraber veririz inşallah güzel haberiİnşallah hamile olursun canım
İnşallah kuzum yaa bir gün gecikti şu an çok heyecanlıyım ya ama bi gün daha bekleyim diyorum test için
Biliyoruz ki herkesin belirtileri farklı ama en belirleyici akıntı gibi geliyor bana bu böyledir demiyorum ama arkadaşlarım hep akıntılarından ve Ateş yükselmesinden biliyorlar yada gebeliklerini öğrendikten sonra söylüyorlar öle olduğunu süt kesiği gibi oluyormuş umarım hamilesindir canımAkıntı var canım ama belirtimi bilmiyorum.adet oldum saniyorum akıntı gelmiş oluyor beyaz yada şeffaf bilemedim peçeteye gelince
İnşallah. Benim bugün adetim gelmedi. Beyaz akintim var. Sabah com sancım vardı. Kalkamiyordum yataktan adet olacakmisim gibiydi. Şimdi yine biraz var agrim. Bacaklarim çok agriyorİnşallah canım yaa beraber veririz inşallah güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?