2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben de bugün bekledim gelmedi. Yarın da gelmez inşallah benim beyaz akintim var. Çok da sancım var .
Benim belime de ağrılar girmeye başladı akşam biraz yokladı sağ tarafı ağrıyo belimin şuan .bacagıma doğruda iniyo bazen sızısı

Ben de bugün bekledim gelmedi. Yarın da gelmez inşallah benim beyaz akintim var. Çok da sancım var .
Umarım görmezsin kırmızıları canım ya valla herşeyin hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır akıntı süt kesiği gibi oluyormuş tabi yaşamadım bilmiyorum ama arkadaşlarımdan ve burda okuduklarımdan bildiğim kadarıyla

Evet benim de öyle. Ama bilmiyorum tabi. Goguslerim agriyor. Acaba adet mi olucam. Bilmiyorum. Ki . aü çok degisik bir şey

Canım bence yarın yap gitsin . Zaten adetin 1 gün gecikmiş. Ay bende heyecanlandım şimdi. sanki benim adetim gecikmiş gibi
Ah canım benim yaa iyiki varsınız ya bende çok heyecanlıyım yapmak istiyorum da yarında bekleyim diyorum belkide yaparım ama illa sabahmı yapmam gerekiyoki ya

Ay benimkide sanki beyaz yaa çok heyecanlandm şimdi içim pır pır

Ah canım benim yaa iyiki varsınız ya bende çok heyecanlıyım yapmak istiyorum da yarında bekleyim diyorum belkide yaparım ama illa sabahmı yapmam gerekiyoki ya

Sen de iyi ki varsın canm ❤
Canım ilk idrarla deniliyor ama günün her saatinde öprenmiş olan arkadaşlarımız var. Ben oyüzden pek ilk idrar mevzusuna takılmıyorum.

Sen de iyi ki varsın canm ❤
Canım ilk idrarla deniliyor ama günün her saatinde öprenmiş olan arkadaşlarımız var. Ben oyüzden pek ilk idrar mevzusuna takılmıyorum.
Yarın bi olsnda kuzum yaparım olmazsa ya gelmezse tabiya en göğüslere çok şaşırdım ya hiç böyle olmamıştı benim

Zaten ben kalkip yapcaktim ama madem dusunmus allar razi olsun dedim öptüm sarildim yeter ona :)) hic caktirmadim niye yaptin demedim alissin bunlar iyi hallerimiz bebek dogunca zaman olmucak yardim etmeleri lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…