Benim belime de ağrılar girmeye başladı akşam biraz yokladı sağ tarafı ağrıyo belimin şuan .bacagıma doğruda iniyo bazen sızısıBen de bugün bekledim gelmedi. Yarın da gelmez inşallah benim beyaz akintim var. Çok da sancım var .
Sanki her an adet olacakmisim gibi . ama arada batma oluyor kasiklarimda. Gazım çok var afedersinBenim belime de ağrılar girmeye başladı akşam biraz yokladı sağ tarafı ağrıyo belimin şuan .bacagıma doğruda iniyo bazen sızısı
Umarım görmezsin kırmızıları canım ya valla herşeyin hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır akıntı süt kesiği gibi oluyormuş tabi yaşamadım bilmiyorum ama arkadaşlarımdan ve burda okuduklarımdan bildiğim kadarıylaBen de bugün bekledim gelmedi. Yarın da gelmez inşallah benim beyaz akintim var. Çok da sancım var .
Evet benim de öyle. Ama bilmiyorum tabi. Goguslerim agriyor. Acaba adet mi olucam. Bilmiyorum. Ki . aü çok degisik bir şeyUmarım görmezsin kırmızıları canım ya valla herşeyin hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır akıntı süt kesiği gibi oluyormuş tabi yaşamadım bilmiyorum ama arkadaşlarımdan ve burda okuduklarımdan bildiğim kadarıyla
Ah canım benim yaa iyiki varsınızCanım bence yarın yap gitsin . Zaten adetin 1 gün gecikmiş. Ay bende heyecanlandım şimdi.sanki benim adetim gecikmiş gibi
Ay benimkide sanki beyaz yaa çok heyecanlandm şimdi içim pır pırBiliyoruz ki herkesin belirtileri farklı ama en belirleyici akıntı gibi geliyor bana bu böyledir demiyorum ama arkadaşlarım hep akıntılarından ve Ateş yükselmesinden biliyorlar yada gebeliklerini öğrendikten sonra söylüyorlar öle olduğunu süt kesiği gibi oluyormuş umarım hamilesindir canım
Ah canım benim yaa iyiki varsınızya bende çok heyecanlıyım yapmak istiyorum da yarında bekleyim diyorum belkide yaparım ama illa sabahmı yapmam gerekiyoki ya
Ah kuzum inşallah yaa bunu duymak bile ne kadr güzel anlatamamBurmera yaa sen bu haberi vericeksin bence bu ay yaa
valla içime öyle doğuyo benim, hadi bi gün daha sabret
Canım eğer reglin yarında gelmezse bi tekrarla derim. Erken gebelik testleri de her zaman erken göstermiyor malesef.yaaa bi dakka sayın topik sakinleri, benim de bat 12 ekim ama ben 8 ekim'de erken gebelik testi yapmıştım tek çizgiydi
Yarın bi olsnda kuzum yaparım olmazsa ya gelmezse tabiSen de iyi ki varsın canm ❤
Canım ilk idrarla deniliyor ama günün her saatinde öprenmiş olan arkadaşlarımız var. Ben oyüzden pek ilk idrar mevzusuna takılmıyorum.
ya bi yandan boşa da umutlandırmak istemem ama insan kendi kendine bile büyük hayalkırıklığına uğruyoAh kuzum inşallah yaa bunu duymak bile ne kadr güzel anlatamam
Zaten ben kalkip yapcaktim ama madem dusunmus allar razi olsun dedim öptüm sarildim yeter ona :)) hic caktirmadim niye yaptin demedim alissin bunlar iyi hallerimiz bebek dogunca zaman olmucak yardim etmeleri lazimvalla bizdede durum bu annem gile gittim 4 gün evi pislik götürüyordu kaldıramıyorum halim yok bide potasyum eksik ya bende daha çok yorgun halsizim geldim ki evi bal dök yala yapmış valla şoka girdim ama bende ses etmedim
Canım geç döllenmedir belki görünmemiştiryaaa bi dakka sayın topik sakinleri, benim de bat 12 ekim ama ben 8 ekim'de erken gebelik testi yapmıştım tek çizgiydi
Aminnnnnn kuzumm durumun nasil?İnşallah canım bu 1 hafta içinde pozitifi görürüz.
Senin ağzın bal yesin arkadaşım yaaCanım eğer reglin yarında gelmezse bi tekrarla derim. Erken gebelik testleri de her zaman erken göstermiyor malesef.
Tam olarak nasil belirti oldu canim?Yarın bi olsnda kuzum yaparım olmazsa ya gelmezse tabiya en göğüslere çok şaşırdım ya hiç böyle olmamıştı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?