Kesin bilmiyorum canım dedim ya duyduğum okuduğum kadarıyla tabi adetten öncede akıntımız oluyor rengi belirleyici diye biliyorum kesin olmamakla birlikte çok arkadaşım akıntısının süt kesiği gibi geldiğini söylemişti gebelikte inşallah bu ay hepimizin yüzüne güler RabbimHndxxx , beyaz akıntı adet belirtisi mi sizce hamilelik mi?
Senin mesajı görünce benimkilere bi açtım baktım biliyo musunYarın bi olsnda kuzum yaparım olmazsa ya gelmezse tabiya en göğüslere çok şaşırdım ya hiç böyle olmamıştı benim
Hosbuldum canim...Ya bende de her ay deisik bikac belirti oluyor heh tamam diyorum ama maleseff olmuyor..bu ayda deisik olarak yumurtlama gunumden itibaren goguslerimde hassasiyet basladi.normalde adete bikac gun kala olurdu.ve yum.dan sonra akintim biterdi bu ay bitmedi hala yapiskan akintim var.ovitrelle yaptrirken bulantim cok oluyordu buay yaptrmadim yine bulantim var 10 gundur hemde...ama dedimya bende her ay cok keskin belirtiler oluyor ama sonu hepCanım hoşgeldin, nerelerdesin . Valla buaralar aklıma geldin :)
Yok canım ya benim herzamanki gibi adet sancılarım ve göğüslerde hassasiyetlik var başka da birşey yok.
Sende durumlat nasıl?
Ayy inşallh adet olmayız artık hiç birimiz bu ay yaaaaaaaaaa pffffEvet benim de öyle. Ama bilmiyorum tabi. Goguslerim agriyor. Acaba adet mi olucam. Bilmiyorum. Ki . aü çok degisik bir şey
Ama işte bende bide şey başladı sürekli kendimi aciz hissediyorum normalde tertemiz ev böyle görünce deliriyorum kendimi yetemiyor gibi görüyorum bakıyorum kadınlara 4 çocuk dogurmuş patır patır ardı ardına evi derli toplu kendi derli toplu herşeyi mis gibi ben anlamıyorum 7/24 kusarken bile yapıyorlar agzım açık kalıyor benmi fosum aceba diyorum ama kalp rahatsızlıgıda var bende halsizlik yoegunluk vardı zaten ikiye katladı şimdi bide ne yapcam bilmiyorum böylede olmıyor ama onu biliyorumZaten ben kalkip yapcaktim ama madem dusunmus allar razi olsun dedim öptüm sarildim yeter ona :)) hic caktirmadim niye yaptin demedim alissin bunlar iyi hallerimiz bebek dogunca zaman olmucak yardim etmeleri lazim
Ay evet aynen süt kesiği gibi, ve adet gibi birden gidiyo sanki, bu sefer kesin hasta oldum diye koşuyorum wcye.Kesin bilmiyorum canım dedim ya duyduğum okuduğum kadarıyla tabi adetten öncede akıntımız oluyor rengi belirleyici diye biliyorum kesin olmamakla birlikte çok arkadaşım akıntısının süt kesiği gibi geldiğini söylemişti gebelikte inşallah bu ay hepimizin yüzüne güler Rabbim
Kuzum 1gün gecikti adetim.arnımda değişik sızılar oluyordu bugün pek yok ama ara ara geliyor sızı.ağrılar oluyor ara ara.bugünde belime girdi ara ara.demin belimden bi dk falan sürdü bacagıma indi ağrı sızı.bide göğüslerim şiş çok değişik çok yumuşak oldular yumuş yumuşTam olarak nasil belirti oldu canim?
Hiç birşey sizin ve bebeğiniz sağlığından daha önemli değil hanımlar bu günler elbet geçer tadını çıkarın Rabbim bana da yaşatsın da evi gözüm görmesin inşallah:)))Ama işte bende bide şey başladı sürekli kendimi aciz hissediyorum normalde tertemiz ev böyle görünce deliriyorum kendimi yetemiyor gibi görüyorum bakıyorum kadınlara 4 çocuk dogurmuş patır patır ardı ardına evi derli toplu kendi derli toplu herşeyi mis gibi ben anlamıyorum 7/24 kusarken bile yapıyorlar agzım açık kalıyor benmi fosum aceba diyorum ama kalp rahatsızlıgıda var bende halsizlik yoegunluk vardı zaten ikiye katladı şimdi bide ne yapcam bilmiyorum böylede olmıyor ama onu biliyorum
Bende bugün akşama kadar baktm durdum bi adet olmuşmuyum dşye bakıp dueuyorum bi göğüsleri kontrol ediyorum falanSenin mesajı görünce benimkilere bi açtım baktım biliyo musun
Bildiğin regl dönemi göğüs şekli benimkisi, şişmiş
Amin canım inşallah Allah hepimiz hakkında hayırlısını versinKesin bilmiyorum canım dedim ya duyduğum okuduğum kadarıyla tabi adetten öncede akıntımız oluyor rengi belirleyici diye biliyorum kesin olmamakla birlikte çok arkadaşım akıntısının süt kesiği gibi geldiğini söylemişti gebelikte inşallah bu ay hepimizin yüzüne güler Rabbim
Bende aynı durumdayım valla belirtimi yoksa beynimin bana oyunumu bilmiyorum ki oyun gibi geliyor regli olmama 6 gün kaldı inşallah olmayızAy evet aynen süt kesiği gibi, ve adet gibi birden gidiyo sanki, bu sefer kesin hasta oldum diye koşuyorum wcye.
Psikolojik olarak regl olmaya hazırım yani
Olursa sürpriz ve hatta mucize olur
Ah canim keske tek derdimiz hamileyken daginik kalan ev olsa bide boyle düsün...bu gecici bi durum kendini uzme bosuna.1.trmester gectikten sonra kalmaz bukadar bulanti halsizlik.1 2 ay en fazla...ne olcakki bosver sallaaaAma işte bende bide şey başladı sürekli kendimi aciz hissediyorum normalde tertemiz ev böyle görünce deliriyorum kendimi yetemiyor gibi görüyorum bakıyorum kadınlara 4 çocuk dogurmuş patır patır ardı ardına evi derli toplu kendi derli toplu herşeyi mis gibi ben anlamıyorum 7/24 kusarken bile yapıyorlar agzım açık kalıyor benmi fosum aceba diyorum ama kalp rahatsızlıgıda var bende halsizlik yoegunluk vardı zaten ikiye katladı şimdi bide ne yapcam bilmiyorum böylede olmıyor ama onu biliyorum
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bize de yaşatsın bu duyguyu çok çok çok tebrik ederim :)
Amiiiin inşallah Allah sizlere de hayırlısını nasip etsin.çook teşekkür ederimÇok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bize de yaşatsın bu duyguyu çok çok çok tebrik ederim :)
Yaa gözün aydın canımm.bi gün öncedn hemdee .ay çok tebrikler canm çok sevindimbelirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?