2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende aynı durumdayım valla belirtimi yoksa beynimin bana oyunumu bilmiyorum ki oyun gibi geliyor regli olmama 6 gün kaldı inşallah olmayız
Valla benden sana tavsiye, dişini biraz sık, batı bekle erken gebelik testi yapma benim gibi

S selifor bat 13 ekim ve hamileyim daha bugün öğrendim hatta 1 saat olmadı önce idrar arkasından kan tahlili ve pozitif haala rüyada gibiyim.Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Can'ım çok sevindim tebrik ederim

Yaa gözün aydın canımm.bi gün öncedn hemdee .ay çok tebrikler canm çok sevindim belirtilerin nelerdi
Yanlışlıkla göndere bastım

Belirtilerim şöyle normalde bende hiç olmayan bir şekilde kremsi kıvamda wc de bir akıntı oldu hatta burada da yazmıştım.çok fazla gaz ve ve kasık ağrısı.hep adet belirtisi gibi aslında.bir iki defa ani kalktığımda başım döndü.adetime yakın benim koltuk altımda ağrı oluşurdu bu ay olmadı.bide çok tuhafki hissettim hamile gibi.haala inanılmaz derecese şaşkınım

Son düzenleme:
Yaa gerçekten çok mutlu olugorum böyle hamile haberleri alınca.rabbim tamamına erdirsn sağlıcakla kucagına almayı nasip etsn inşallah canım yaa darısı bize kan testin nasıl canm sonucu

Hiç birşey sizin ve bebeğiniz sağlığından daha önemli değil hanımlar bu günler elbet geçer tadını çıkarın Rabbim bana da yaşatsın da evi gözüm görmesin inşallah:)))
Rabbim inşallah yaşatırda daha rahat geçirmeyi nasip eder, inan zor oluyor birinde anlayış olsalar ikisinde naz yapıyor oluyorsun kolay degil anlıycan birinde sussan yapsan sabahtan akşama kadar 2 gün yatak döşek agrıdan sabaha kadar uyuyamıyorsun normaldede inan sabaha kadar agrıdan uyuyamıyorum bulantıdan, sabahta öyle 2 saat uyursam sonra evin içinde mal gibiyim bildigin çok zor ama işte degiyor dayanmak zorundayız çünkü biz anne olcaz inşallah

Ah canim keske tek derdimiz hamileyken daginik kalan ev olsa bide boyle düsün...bu gecici bi durum kendini uzme bosuna.1.trmester gectikten sonra kalmaz bukadar bulanti halsizlik.1 2 ay en fazla...ne olcakki bosver sallaaa
öyle canım öylede işte ben 3-4 aydır böyle çektgimden bana çok gözüküyor anlıycan ve kötğ hissediyorum kendimi

Ay cok pardon hamileymissin akil birakmiyo bende bebis gormedim bile :) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin hazor sut ic sakin baska icme :)

Günlük süt alırsanız daha doğru olur onlar da pastörize zaten uht sütler iyi değil

Bir de cuma günü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı.ama diyorum ya tuhaf bi his.belirtiler aslında adet öncesinden pek farklı değil alt kasıklarımda sancı ve gaz,kremsi kıvamda akıntı,göğüs ağrısı,ani kalkmalarımda baş dönmesi. Vee aşırı anormal derecede idrara çıkmak

Son düzenleme:
Şaşkınlıkların hep böyle güzel haberlerden olur umarım canım, tekrar gözün aydın
Bu kremsi akıntı var beni düşündüren sadece benzer olarak, yoksa... yoksa... Burmera

Yaa gerçekten çok mutlu olugorum böyle hamile haberleri alınca.rabbim tamamına erdirsn sağlıcakla kucagına almayı nasip etsn inşallah canım yaa darısı bize kan testin nasıl canm sonucu
Aaaamiiin innşallah herkese isteyen Allah nasip etsin.kan testim 31.49(positive) olarak çıktı.acilde yaptırdığım şekli bu.yarın öbür gün muayneye gidicem inşallah

öyle canım öylede işte ben 3-4 aydır böyle çektgimden bana çok gözüküyor anlıycan ve kötğ hissediyorum kendimi
Ya en kotu ihtimal 15 te bir kadin tutarsin..zaten 1 2 kere tutsan sende bu evreyi atlatrsin canim...ilerde pisman olursun kendini bunun icin uzdugune.degmez gercekten bosuna stres yapma kendine gunde yarim saat 1 saat en iyi hissettigin zamanda elinden gelebildigi kadar yaprsin erkekler cok ayrintiyi gormez.toplu olsun yeter onlara

Ayy, sen var ya benim rüyalarımın akışını değiştireceksinn
ben de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Çok haklısın yaşamadım bilemiyorum tabiki ama geçicek en azından bunun garantisi var sağ sağlim kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…