2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

elimden geldigini yapmaya çalışıyorum zaten ama artık olmuyor galiba ne yapsam yetemiyorum günlük akşamları bi yerde oluyoruz gündüz zaten bulantı evresinden toplayamıyorum kendimi ama sürekli artık ezilmeye başlıyorum, sürekli kavga ediyoruz ne yapcamı anlamıyorum

Cok sagol kuzum benim ben bi arastirayim onu tesekkur ederimm

Ayy, sen var ya benim rüyalarımın akışını değiştireceksinn
ben de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Ümidini yitirme ben burada da yazdım yptığımı ve negatif çıktığını ama diyorum ya tuhaf bi his dedim evet daha var.inşallah sende öyle olursunnn

inşallah tez zamanda yaşarsın ama güzel yaşarsın gözü yaşlı yaşama
Bu sanırım gebelik psikolojisi lütfen üzmeyin kendinizi bebeğinizde çok etkilenir bu durumdan Rabbim size huzur versin inşallah içinizi dualarla ferahlatın üzülmeyin lütfen

Bu ne la hepimiz eşşekten düşmüşe dönmüşüz
bende fenalardayım oyyyy bu sefer de sol tarafa geçti kramp sızı göbek çevreme yayılıyo uyumak istiyorum

Ben yarının bile geçmesini beklicem, aslında beklemezdim de bugün bildiğin karına battaniye sarmalı falan adet sancısı çektim
Ama Lovepinkbm beni umutlandırdı yaa

Kızlar umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.ben griptim halsizliğimi baş dönmemi ona yordum.ateş basıyodu üşüttüm içtiğim sıcak şeylerden oluyo sanıyodum.ama diyorum birazda hissediyodum.darısı hepinizin başına inşallah

Direk kan testine mi gittin canım çiftçizgi görmüştün dimi çok kalabalığız hatırlayamadm kusura bakma

yetemiyormuş Kadın, kadın olmak kolay degilmiş aş olsan iş olurmuşsun iş olsan ev olurmuşsun ev olsan anne anne olsan eş olurmuşsun, kadın hep birşeyler olurmuş,9ay bir canlı yetişirmiş karnında bir fidan degil bu bi yaprak degil. koskocaman insan oluverirmiş içindeki minik tohum... Sevinirmişsin sen sen olmak dışında görevlerinde oldugunu ögrenirmişsin, 2-3 ay migde bulantısı halsizlik uykusuzluk çekermişsin, sonra ise göbekten uyuyamaz huzursuz olurmşsun 9 ay bir of demeden sırtlanırmışsın tüm yükü, Evin yükü sana bakar,yapmazsan yapmadı olur tüm hormonlar içini yarar susmazsan susmadı olur sen kadınsın kadın... Kadınlıgını bil otur yerine, evine ekmek giriyor beyin sabahtan akşama kadar çalışıyor akşam eve geliyor yemek yiyor tv karşısında saatlerini geçiriyor kirlileri ordan oraya fırlatıyor duşta kese istiyor,beli agrıyor masaj istiyor, canı çekiyor seni istiyor... yapacaksın sen kadınsın sen ne yapıyorsun ki evde, karnında bi canmı taşıyorsun belin mi agrıyor hormonların mı bozulmuş gögüslerinmi acıyor migden mi kalkıyor, halsizmisin ne var bunda ne var sen kadınsın sus haddini bil... İki temizlik yapıyor, iki topluyor bin kere başına kalkıyor sus sen kadınsın senin yapman gerekeni o mu yapacak... Yoruldum yeminle yoruldum Allahım kurtar beni artık bu azaptan kurtar kızken gözyaşım dinmedi kadın oldum yine dinmedi... Bu dünya bir erkeklerinmiydi bize sadece hizmetçilikmi verildi...

Bu sanırım gebelik psikolojisi lütfen üzmeyin kendinizi bebeğinizde çok etkilenir bu durumdan Rabbim size huzur versin inşallah içinizi dualarla ferahlatın üzülmeyin lütfen
evet onun psikolojisi çevre baskısı normalden daha fazla görev üstlenme hepsi var anlıycan

Ya ben hiç tamamen yitirmedim ki zaten umudumu, negatif test sonucunu gördükten sonra bile, haftasonu eşimle motosikletle gezmeye gittik. Ama görseniz o kadar sakındım ki kendimi, nerdeyse havada gezdim yani. Eşim fark etmedi tabi durumu :))

Direk kan testine mi gittin canım çiftçizgi görmüştün dimi çok kalabalığız hatırlayamadm kusura bakma
Bugün akşam 9 buçuk gibi çift çizgi fakat ikincisi çok silik çıktı.6 gün önce yaptığımda hiç bişey çıkmayınca yalnız tek çizgi olunca acile gidip kan tahlili yaptırdım canım

Cok basit bisey ama bu kalici deilki kavgaya sebep olur mu ki onun cocugunu tasirken...uzemyin birbirinizi bebeginiz de etkileniyor..sabahlari ilk kalktiginda tuzlu cubuk atistir biraz daha yataktan kalkar kalkmaz.asiri yagli baharatli yiyeceklerden uzak dur.sık sık az az ye.kuruyrmislerden az yagli olanlari hatta yiyebilirsen leblebiyi falan dene canim bulanti icin..belki bulantin olamzsa halsizlikte azalir ins.balkonun varsa acik alanda üsutmeden tabi ordada yemegi deneyebilirsin atistrmalik biseyler.

koltuk kaldırmıyorumda dünyanın yükünü zaten sırtlamışım koltuktan daha agır şeyler taşıyorum.. o yetiyor inan
İçinde bulunduğun koşulları iyileştirmek her zaman elinde olmayabilir ona tamam, ama fiziksel olarak en azından çocuğa rahat bi ortam sun lütfen
Ve unutma çocuğun ruhsal gelişimi de anne karnında başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…