elimden geldigini yapmaya çalışıyorum zaten ama artık olmuyor galiba ne yapsam yetemiyorum günlük akşamları bi yerde oluyoruz gündüz zaten bulantı evresinden toplayamıyorum kendimi ama sürekli artık ezilmeye başlıyorum, sürekli kavga ediyoruz ne yapcamı anlamıyorumYa en kotu ihtimal 15 te bir kadin tutarsin..zaten 1 2 kere tutsan sende bu evreyi atlatrsin canim...ilerde pisman olursun kendini bunun icin uzdugune.degmez gercekten bosuna stres yapma kendine gunde yarim saat 1 saat en iyi hissettigin zamanda elinden gelebildigi kadar yaprsin erkekler cok ayrintiyi gormez.toplu olsun yeter onlara
inşallah tez zamanda yaşarsın ama güzel yaşarsın gözü yaşlı yaşamaÇok haklısın yaşamadım bilemiyorum tabiki ama geçicek en azından bunun garantisi var sağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Cok sagol kuzum benim ben bi arastirayim onu tesekkur ederimmF Findikkiran canim simdi ogrendim bi arkadastan beylikduzu tip merkezinde direk yaptirmis doktora girmeden. 80 tl vermis bence iyi canim. Uzak gelmesin sefakoyden. Metorbusle 20 dk falan surer herhalde. 80 tl nere 150 tl nere. 2 side ayni sonucu verecek nede olsa.
Bence beylikduzune git. Bende gelecek sene tedaviye tekrar baslayinca oraya giderim. Gerci 2 ay kaldi 2017 :)))
Bende beklemeye çalışcam inşallah öbür günü :)Ben yarının bile geçmesini beklicem, aslında beklemezdim de bugün bildiğin karına battaniye sarmalı falan adet sancısı çektim
AmaLovepinkbm beni umutlandırdı yaa
Sormuştun ya akıntıyı bak onunda kremsi olmuş sanırım rengi ve kıvamı belirliyorBen yarının bile geçmesini beklicem, aslında beklemezdim de bugün bildiğin karına battaniye sarmalı falan adet sancısı çektim
Ayy, sen var ya benim rüyalarımın akışını değiştireceksinn
ben de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Bu sanırım gebelik psikolojisi lütfen üzmeyin kendinizi bebeğinizde çok etkilenir bu durumdan Rabbim size huzur versin inşallah içinizi dualarla ferahlatın üzülmeyin lütfeninşallah tez zamanda yaşarsın ama güzel yaşarsın gözü yaşlı yaşama
Sperm testi icin önerdi kuzum orayiIyi geceler cnm beylikduzu yazmisin merak etim konu ne okadar msj ust uste geliyorki okuyamadim bende esenyurta otyruyorum beylikduzune cok yakin merak etm
İnan kafam o kadar karıştı ki, önceki adet dönemlerinde de oluyo muydu bu akıntıdan falan diye düşünmeye başlar oldum...Sormuştun ya akıntıyı bak onunda kremsi olmuş sanırım rengi ve kıvamı belirliyor
Ben yarının bile geçmesini beklicem, aslında beklemezdim de bugün bildiğin karına battaniye sarmalı falan adet sancısı çektim
Direk kan testine mi gittin canım çiftçizgi görmüştün dimi çok kalabalığız hatırlayamadm kusura bakmaKızlar umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.ben griptim halsizliğimi baş dönmemi ona yordum.ateş basıyodu üşüttüm içtiğim sıcak şeylerden oluyo sanıyodum.ama diyorum birazda hissediyodum.darısı hepinizin başına inşallah
evet onun psikolojisi çevre baskısı normalden daha fazla görev üstlenme hepsi var anlıycanBu sanırım gebelik psikolojisi lütfen üzmeyin kendinizi bebeğinizde çok etkilenir bu durumdan Rabbim size huzur versin inşallah içinizi dualarla ferahlatın üzülmeyin lütfen
koltuk kaldırmıyorumda dünyanın yükünü zaten sırtlamışım koltuktan daha agır şeyler taşıyorum.. o yetiyor inanDontsay inşallah hala koltuk falan kaldırmıyosun kadınlığına laf getirmemek için?
Ya ben hiç tamamen yitirmedim ki zaten umudumu, negatif test sonucunu gördükten sonra bile, haftasonu eşimle motosikletle gezmeye gittik. Ama görseniz o kadar sakındım ki kendimi, nerdeyse havada gezdim yani. Eşim fark etmedi tabi durumu :))Kızlar umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.ben griptim halsizliğimi baş dönmemi ona yordum.ateş basıyodu üşüttüm içtiğim sıcak şeylerden oluyo sanıyodum.ama diyorum birazda hissediyodum.darısı hepinizin başına inşallah
Bugün akşam 9 buçuk gibi çift çizgi fakat ikincisi çok silik çıktı.6 gün önce yaptığımda hiç bişey çıkmayınca yalnız tek çizgi olunca acile gidip kan tahlili yaptırdım canımDirek kan testine mi gittin canım çiftçizgi görmüştün dimi çok kalabalığız hatırlayamadm kusura bakma
Cok basit bisey ama bu kalici deilki kavgaya sebep olur mu ki onun cocugunu tasirken...uzemyin birbirinizi bebeginiz de etkileniyor..sabahlari ilk kalktiginda tuzlu cubuk atistir biraz daha yataktan kalkar kalkmaz.asiri yagli baharatli yiyeceklerden uzak dur.sık sık az az ye.kuruyrmislerden az yagli olanlari hatta yiyebilirsen leblebiyi falan dene canim bulanti icin..belki bulantin olamzsa halsizlikte azalir ins.balkonun varsa acik alanda üsutmeden tabi ordada yemegi deneyebilirsin atistrmalik biseyler.elimden geldigini yapmaya çalışıyorum zaten ama artık olmuyor galiba ne yapsam yetemiyorum günlük akşamları bi yerde oluyoruz gündüz zaten bulantı evresinden toplayamıyorum kendimi ama sürekli artık ezilmeye başlıyorum, sürekli kavga ediyoruz ne yapcamı anlamıyorum
İçinde bulunduğun koşulları iyileştirmek her zaman elinde olmayabilir ona tamam, ama fiziksel olarak en azından çocuğa rahat bi ortam sun lütfenkoltuk kaldırmıyorumda dünyanın yükünü zaten sırtlamışım koltuktan daha agır şeyler taşıyorum.. o yetiyor inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?